Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.825 zobrazení | 6.261 odpovědíVodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 5. července 2012 ve 23:12 ® LeoC reakce na …
-
Alov> Dnes to na břehu vyšperkovala grupa našich asijských spoluobčanů, kteří neskutečně řvali, rozdělali 2 ohně a pak těžko napodobitelným způsobem pěli národní píšně nebo spíše se o to snažili. Po lehkém zahulákání, ať jsou zticha nachvíli ubrali na decibelech, nicméně noc pro ostatní v jejich okolí bude zajisté nevšedním zážitkem.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 0:58 ® Stroft reakce na …
-
kingkubik> Pokud chceš kvalitní očko, tak určitě bez keramiky.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 0:51 ® kingkubik reakce na …
-
AdamHT> mno ale jediny co umim sehnat je sic ocko a ja by nejradeji ocko ve stejne kvalite…ty sic jsou vatzne nic moc…to tam max na nejaky teleskop
reagovat - Středa 4. července 2012 ve 21:57 ® jajco reakce na …
-
AdamHT> J spal vedle po tvojí pravici na té asfaltové cestě.Jinak hit večera byla asi nejaká skladba „MASTER“ protože to pořád dokola hulákali.Jinak je mi z toho podobně blbě jak Alovovi,je mi z toho chování podobných Mastrů blbě!
reagovat - Středa 4. července 2012 ve 21:23 ® nnnap
-
Alov>
reagovatTaky si pamatuju, jak na čundru, parta tří kluků , jsme si dali každý po litru čuča a šli si zaplavat na nějaký rybník u Lednic, snad apolón, a celý kemp se šel na nás podívat, kdy se utopíme.
Nevyšlo jim to. Nebo to bylo někde u sedmihorek? Čert ví. Skleróza mne chrání před genialitou
- Středa 4. července 2012 ve 21:10 ® Alov reakce na …
-
nnnap> Moje zkušenost z Harty prezentovaná u sousedů jářku už před více než dvěma lety …
Alov – ® St 11.3.2009 18:04:26 Diskuse: Sraz mladých boiliesařů na Orlíku Už to vidím. Kolem vody horda stanů a bivaků. Blíží se večer a z tábora mladých bojlísářů se začíná ozývat vzrušená debata a občas i pokus o zpěv, případně nějaká hlasitá podbora fotbalovému klubu či nějakému výrobci boili. Po setmění kolem 22:00 už se z tábora line nefalšovaný rachot občas doprovázený zvukem připomínajícím jelena v říji. Kolem 23:00 některým jedincům zcela zázračně narůstají svaly a snaží se pokořit rekord Františka Venclovského v přeplavání kanálu La Manche. Nehledíce nahozených prutů a za značného povyku motajících se členů různých carp týmů, se vydávají vstříc svému dobrodružství. Leč míra alkoholu či THC je v krvi značná, takže někteří jedinci po mírném osvěžení ve vodách Orlíku svou misi vzdávají, v horším případě odkládají na pozdější dobu. Známy jsou i případy, kdy tito rytíři musí být vytaženi z vody bud spolučleny, v horším případě záchranáři. Dokonce jsou i tací, kteří se ve vypůjčeném voze o svých rodičů nebojí projet po nočním břehu aby bylo jejich počínání odměněno potleskem či slengovým výrazem " ty píčo, mě asi jebne ty chuju..„. Kolem 1 hodiny v noci celý povyk utichá a s přáním dobré noci nebo "mi se chce grcat“ , celá tlupa ulehá a snaží se ve svém roztočeném světě a se dvou až třinásobným počtem hvězd nad hlavou usnout. Pruty ve většině případů zůstavají nahozené, protože díky obrovské radosti a oslavě ze setkaní se tak nějak zapomnělo na rybolov dle RŘ… Petruv zdar…
P.S: Hodně častá zkušenost z prázdninových výprav na Slezskou Hartu…
reagovat - Středa 4. července 2012 v 18:08 ® AdamHT reakce na …
-
jajco> byly to ti frajeři naproti rázovské na te špici. spal jsem u rázovské na te louce to byl randál. Nejhorší že to nebyly mladoši bylo tam deset fotříku a jeden malý kluk
reagovat - Středa 4. července 2012 v 18:07 ® AdamHT reakce na …
-
kingkubik> kup si ho v rybářství i s lepidlem a oprav si to sám náš to za 5 minut hotové, aspon já to tak dělám
reagovat - Středa 4. července 2012 v 18:05 ® AdamHT reakce na …
-
kingkubik> byla to slabota jeden okoun a malý candát minulé vyjížďky byly o poznání lepší
reagovat - Středa 4. července 2012 ve 14:12 ® kingkubik
-
chlapi nema to tam vbc cenu byl jsem se dneska podivat rano u vody:D…maraaaas:D hej pls potrebuji tip nevite kde by jsem si mohl nechat opravit koncove ocko u speedmastera ML v nedeli se mi u nej podarilo stipnout vypln…bydlim 10km od harty …diky za info
reagovat - Středa 4. července 2012 ve 14:03 ® nnnap
-
jakože melody karp bois slaví své úspěchy, to je pokoření nadryby, tedy vlastně řeší svou frustraci ze svého sociálního a společenského statusu? Ne, já myslel, že nikdo není připraven na takové ztráty vláčecích nástrah. Vím, co mne tam čeká, přesto jsem vždy zaskočen. Možná tak tahat kuličku z polystyrénu po hladině. Ze břehu určitě.
reagovat - Středa 4. července 2012 ve 13:44 ® jajco reakce na …
-
nnnap> Jak píšeš,vyhnout obloukem.Je to tam jak na diskotéce,hlavně po setmění.
reagovat - Středa 4. července 2012 v 10:05 ® nnnap reakce na …
-
PetrA4> vyhni se jí obloukem. Na to co tě tam čeká nemůžeš být připraven. Nikdo není připraven.
reagovat - Středa 4. července 2012 v 8:49 ® PetrA4
-
Zdarec všem, jedu o víkendu poprvé na Hartu převážně asi vláčet, proto bych se chtěl zeptat na nějaký ty rady jestli by byly od těch co už mají nějaké ty zkušenosti s touto lokalitou. A jestli má cenu třeba zkoušet chytat sumce sumce ?? Předem děkuji za všechny odpovědi.
reagovat - Pondělí 2. července 2012 ve 23:46 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> fakt jo?to ja jsem to zkousel na jedne plazi kde cecka najizdeji vecer o sto sest ale tentokrat vbc nic nevim jestli jim jeblo nebo co?nemely jsme ani zaber a ani to nelovilo mno hnus za 5h jeden okoun ve dvou lidech takze ti tise zavidim:D
reagovat - Pondělí 2. července 2012 ve 13:06 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Byl jsem v Razovské zátoce.Ale já sem spokojenej,tři ryby sem si vytáhl a dvě vyhrály nade mnou.Až na ten noční bordel spokojenost.V září by se to mělo uklidnit.
reagovat - Pondělí 2. července 2012 ve 12:48 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> kde jsi byl?taky jsem byl na vecerni vlacku vcera…ale bud klidnej dopadnul jsem stejne jako ty:Dna harte je to humus…4 dny volna pred nama ale nemam odvahu jit na hartu chytat i kdyz to mam za prdeli asi se naserem nekam na reku
reagovat - Neděle 1. července 2012 ve 23:56 ® romanek26 reakce na …
-
jajco>v patek odpoledne jsem sledoval jak prijizdeji particky rybaru a vykladaji hektolitry chlastu z aut,vecer kdyz jsem vlacel z lode se to hezky na hladine rozlihalo a chvilema to vypadalo jak na technoparty,asi proto jsem nic nechyt…
reagovat - Neděle 1. července 2012 ve 20:01 ® jajco
-
Tak sem zahájil,dostal tři malé štiky a při noční vláčce sem vyhořel.Večer mě štvali ožralé hovada na protějším břehu,nepochopim,proč lezou do přírody.
reagovat - Sobota 30. června 2012 ve 21:35 ® kingkubik reakce na …
-
AdamHT> tak pak dej echo jak jsi dopadnul
reagovat - Úterý 26. června 2012 ve 13:09 ® AdamHT
-
jedu tam dneska odpoledne do zítřka, tak se snad bude dařit počasí vypadá dobře, jen ten vítr bych bral klidnější
reagovat - Pondělí 25. června 2012 v 16:23 ® zander1980 reakce na …
-
romanek26> Včera tam lidi byli,dneska tam nejsou a asi tady nikdo není Nostradamus,aby ti řekl,jestli tam budou ve středu.
reagovat - Pondělí 25. června 2012 ve 3:42 ® romanek26 reakce na …
-
Alov> takovou informaci jsem nechtel…mel jsem na mysli jak to vypada z lidma.nejakej ten rok uz na harticku jezdim,tak par mist poznam a kdyz neberou,tak se muzes treba rozkrajet…
reagovat - Pondělí 25. června 2012 ve 3:41 ® romanek26 reakce na …
-
Alov> takovou informaci jsem nechtel…mel jsem na mysli jak to vypada z lidma.nejakej ten rok uz na harticku jezdim,tak par mist poznam a kdyz neberou,tak se muzes treba rozkrajet…
reagovat - Neděle 24. června 2012 ve 21:28 ® nnnap reakce na …
-
Alov> já jsem rezignoval na státní papíry. Tedy je úplně jedno, jestli bych tam rád nějakou třpytku utrhl nebo ne. Kvůli hartě bych musel jednat s aparátčíky z bývalé MO. A to ee. Jednou se to změní. Věřím tomu.
reagovat - Neděle 24. června 2012 ve 20:47 ® Alov reakce na …
-
nnnap> No tak ted si me zklamal
reagovat - Neděle 24. června 2012 ve 20:12 ® nnnap reakce na …
-
alfík> poptej se okolo Razové. Jeden to tam rozváží po místních a mám takovej dojem, že v rodině maj i nějaké malé potraviny na spodku dědiny. Prý se dají koupit i tam. Ale je to spíš neoficiálně pro místní. Ofiko to moc nejde. Já si je nechávám připravit když tam mám cestu a vozí mi je až na místo. Jsou tam ochotní. Je to dobrý výrobek z neomrdaných surovin. Od místních kraviček. V Razové vím o dvou zdrojích. Ale osobně to nevyřizuju. Jenom kývám prstem na lidi, co to maj zařídit.
reagovat - Neděle 24. června 2012 v 18:14 ® alfík reakce na …
-
Jezdím spíše na stranu Meziny a Valšova, kam na ty sýry mám zajet, poraď dík Alfík
reagovat - Neděle 24. června 2012 v 18:01 ® nnnap
-
tak, já jsem jeblý dost, tedy
já tam beru hlavně roha, potom výborné místní sýry, tvaroh, mléko a když mne zajímá úlovek, pak fotoaparátem. Jako dravce si rozhodně levněji chytím v kdejaké kaluži, mezi svazáckými kaprofily nemusím pobývat, tedy zbývají mi okolní krásy a hřiby. Pro mě je harta už jenom čistý vzduch, suchohřib, wékend.
reagovat - Neděle 24. června 2012 v 17:32 ® Alov
-
romanek26> Tak nějaká louka tam, les taky. No břehy jak kde a vody dost všude…
reagovat
Pokud se ptáš na to, kde a co bere, tak asi lehce pochopíš, že Ti to nikdo neřekne. Jedině snad někdo padlý na hlavu