Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.805 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 15. června 2012 v 17:32 ® Stroft reakce na …
-
Alov> Nerozumím ti, dle Tvého přání jsem ti napsal pohádku u suchozemské kryse a její nenažranosti a závisti co chceš více vysvětlovat. Prostě u vody se pohybuje taková skupina lidí co pojem, sportovní rybolov, nechápou. Přijedou jen pro maso a ožíračku. A když na mě někdo hází olovem, tak je to jen závistivý kaprožrout. Není to jen u vody, Češi jsou prostě závistiví.Plešatý závidí zarostlému a zarostlý závidí plešatému.Zaměstnanec, závidí zaměstnavateli.Zaměstnavatel podplácí úředníka, ten úplatek přijíma ale stejně zaměstnavateli závidí, prostě národ na číču.Jednou za 50let se v obětí zacinká klíčema a po mistrovství párkrát hop,hop,hop a to je vše.Je mi z nás na grcku!!!!
reagovat - Pátek 15. června 2012 v 16:26 ® Alov reakce na …
-
kingkubik> Já se osobně budu pohybovat někde pod Roudným a pak ke kostelu. Ale asi tak za 2 týdny nejdřív
reagovatNemám kufr na to tamní zahajovací harašení a blázinec
- Pátek 15. června 2012 v 16:22 ® kingkubik
-
takze panove je to tady…kde se kdo bude pohybovat?at vim kam jit:D:D:D:D
reagovat - Pátek 15. června 2012 v 16:15 ® Alov reakce na …
-
Stroft> No pěkně si to napsal
reagovatJsem u toho i usnul.
Hele, si dobrý rybář, prý i fajn chlap (jsem slyšel od společného známého), tak mi řekni, proč tak často používáš slovo „závist“? Fakt věříš tomu, že je vše jen o závisti? Připomínáš mi jednoho mého známého, který si udělal na domku fasádu, a když se mě ptal, jak se mi to líbí, tak jsem mu řekl, že to je fajn, že akorát ta barva je na mě moc ostrá, že bych volil měkkčí odstín. Během chvilky jsem byl za závistivce, který sám bydlí jen v blbém bytě a mu závidím, že on má barák. No oči mě lezly z důlků a nebyl jsem schopen mu na to cokoliv říct.
A z těch loděk a krys mám u Tebe stejný pocit.
Nereju. Jen se Tě prostě ptám - Pátek 15. června 2012 ve 12:16 ® Stroft reakce na …
-
šikula> Přijedeš na zahájení? Můžeš povyprávět o Loopě a halibutech.
reagovat - Pátek 15. června 2012 ve 12:13 ® Stroft reakce na …
-
osprey> Nejkrásnější výhra: soupeř, ze závisti puknul vzteky
reagovat - Pátek 15. června 2012 v 11:51 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Kdysi jsem pustil rybu a jakýsi starší obtloustlý pán, kterému jsem ji odmítnul dát, mi vyhrožoval inzultací.
Bylo mi dost stydno, protože jsem si uvědomil, že k vítězství mi bude stačit, když před ním budu tak 50 m couvat a on někde cestou zkolabuje.
reagovat - Pátek 15. června 2012 v 10:09 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Krysa, má pro mne stejnou hodnotu jako nepřízpůsobivý! Rozhodně nepomáhat
reagovat - Pátek 15. června 2012 v 8:32 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Tak to si musel na břeh dát první pomoc kryse ne!
reagovat - Pátek 15. června 2012 v 7:44 ® šikula reakce na …
-
Stroft>
reagovatAle je to tak
- Čtvrtek 14. června 2012 ve 22:52 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Toto je realita Harty.
reagovat - Čtvrtek 14. června 2012 ve 21:58 ® jajco reakce na …
-
Stroft> To je ze života?
reagovat - Čtvrtek 14. června 2012 v 18:33 ® Stroft reakce na …
-
Alov> Uf, už jsem myslel, že se nikdo neozve
reagovatJeště, že tě tady máme
Byla jednou jedna suchozemská krysa a ta měla za devatero horami a devatero řekami, svou noru na břehu Harty. Jednoho dne, přesněji 16.6 se rozhodla ulovit rybu a tak silně opojena alkoholem, vytáhla tři librový prut a se 150gr olovem mrskla nástrahu někam, vlastně, neznámo kam.Jen šťastnou náhodou, olovo žluňklo jen půl metru, před zakotvenou lodí.Po upozornění princem Jelimánem, že má dávat pozor kam háže, se krysa ač malého vzrůstu postavila na zadní a zatnutou pěstí hrozila princi, že Harta je jen její a bude si házet kde se ji zlíbí, pak ji vzteky, praskla cévka a svalila mrtvá k zemi. Pak jen zvonec a konec. Petrův zdar
- Čtvrtek 14. června 2012 v 16:31 ® romanek26 reakce na …
-
neporadek,kraval,masarina…je toho vic.kdo ma hartu rad a kouka kolem sebe asi vi ocem mluvim.a omlouvam se za chyby,pisu z mobilu.
reagovat - Čtvrtek 14. června 2012 v 16:10 ® romanek26 reakce na …
-
připadá mi že rok od roku na hartě přibýva lidí,co by raději měli zůstat zavření doma…je to pro tak nádherný revír škoda,snad udělá letos profi stráž a pčr z těmito (pry) rybařema pořádek,je to o lidech…
reagovat - Čtvrtek 14. června 2012 v 16:10 ® Alov reakce na …
-
romanek26> Co konkrétně máš na mysli? Mohu předat dál
reagovat - Čtvrtek 14. června 2012 v 16:09 ® Alov reakce na …
-
Stroft> Jistěěěěě…A ted tu o těch suchozemských krysách tak, jak to umíš jen ty
reagovat - Čtvrtek 14. června 2012 v 16:08 ® romanek26 reakce na …
-
připadá mi že rok od roku na hartě přibýva lidí,co by raději měli zůstat zavření doma…je to pro tak nádherný revír škoda,snad udělá letos profi stráž a pčr z těmito (pry) rybařema pořádek,je to o lidech…
reagovat - Čtvrtek 14. června 2012 v 15:10 ® Stroft reakce na …
-
romanek26> Vždycky jim budeš vadit, proto, že závist je svině
reagovat - Čtvrtek 14. června 2012 ve 14:42 ® romanek26
-
z lodě to bude určite lepší,jen doufám že nebudu vadit bobkařum jako loni
reagovat - Čtvrtek 14. června 2012 ve 14:27 ® romanek26
- reagovat
- Čtvrtek 14. června 2012 ve 14:06 ® Stroft reakce na …
-
jajco> To víš, že na loďi. Potahám Candoše a večer zabubnuji na sumce, ať z toho mají něco i suchozemci
reagovat - Čtvrtek 14. června 2012 v 11:37 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Ty budeš stejně na lodi né?Já abych se přiznal tak jako suchozemec nemám taky náladu na zahájení právě tady.Předloni sem to zkusil a loni sem to vydržel hodinu a stačilo.Ale možná v neděli zkusím noční vláčku,pojedu kolem a asi mi to nedá si nesmočit,snad už to bude klidnější.
reagovat - Čtvrtek 14. června 2012 v 11:20 ® Stroft reakce na …
-
šikula> Zahájit na Hartě je povinnost
reagovatNavíc, těch 20 lodí,se na této ploše ztratí.
- Čtvrtek 14. června 2012 v 7:27 ® Harys
-
no
reagovatumidim snad to nebude tak strasne, muzu alespon doufat
- Středa 13. června 2012 v 15:30 ® šikula
-
Dá se předpokládat, že Harta bude obležená ze všech stran. Termín zahájení připadá na víkend + slibované super počasí. Osobně se Hartě vyhnu velkým obloukem
reagovata počkám si až bude klidněji.
- Středa 13. června 2012 ve 14:20 @ Harys
-
Jak to bude vypadat na zahajeni dravcu kolem Roudna? Byva tam hodne rybaru, nebo to nebude zas tak strasne. Nevim co mam cekat
reagovat - Středa 13. června 2012 v 9:58 ® džigit
-
dnes tam cvičí hasiči.V tom nečase nic moc…
reagovat - Úterý 12. června 2012 ve 13:45 ® Stroft
-
Jen aby té vody nebylo moc, jak mám pod sebou, víc jak 50 metrů, tak se bojím
reagovat - Úterý 12. června 2012 ve 12:54 ® Alov
-
Nedočkavec1> Zkus bud online kameru v Leskovci nebo tabulky na Povodí Odry. Snad ti to něco napoví. Fotky svých fleků ti tu asi nikdo dávat nebude
http://www.slezskaharta.eu/…/kamera.html
http://www.pod.cz/prehrady.html
reagovat