Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.814 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 12. června 2012 ve 12:13 @ Nedočkavec1
-
Zdravím, nepoví mi prosím někdo jak to vypadá se stavem vody? Je plně napuštěno? Fotka by byla super
reagovatDíky
- Středa 6. června 2012 v 0:14 ® Petula
-
bývám často přímo v ústí zátoky
reagovat - Pondělí 4. června 2012 ve 13:09 ® kingkubik reakce na …
-
Petula> a nejsi to ty kdo chodi do leskovce chytat na ten levy breh zatoky?casto tam nekoho vidim chytat na plavacku
reagovat - Pondělí 4. června 2012 v 8:55 ® Petula
-
na plavačku i na položenou
reagovat - Neděle 3. června 2012 ve 23:12 ® kingkubik reakce na …
-
Petula> na plavacku?
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 9:26 ® Petula
-
Včera večer dobrá chytačka,16 kaprů vše kolem 45cm.
reagovat - Středa 30. května 2012 ve 14:40 ® Stroft reakce na …
-
hanis93> Hele zavři už ten pytel, ostudy bylo dost
reagovat - Středa 30. května 2012 v 11:11 ® hanis93 reakce na …
-
omluva Stroftovi- je tam zchvátí
reagovat - Středa 30. května 2012 v 11:02 ® hanis93 reakce na …
-
já doufám že ne, jinak bych si utrhl pytel ostudy
reagovat - Středa 30. května 2012 v 1:09 ® Stroft reakce na …
-
hanis93> Je fakt, že pohádky už delší dobu nesleduji
reagovatale slovo zvráti, nepřeslechl jsi se?
- Úterý 29. května 2012 ve 23:17 ® hanis93 reakce na …
-
určitě ne
reagovatpusť si někdy S čerty nejsou žerty tam to přísloví najdeš .)
- Úterý 29. května 2012 ve 23:05 ® Stroft reakce na …
-
hanis93> To přísloví neznám, nejsi pod vlivem
reagovat - Úterý 29. května 2012 ve 22:46 ® hanis93 reakce na …
-
jinak dneska sem byl na chvíli s feederem a velikost kaprů klesla od minulého týdne o 20 cm a voda jde taky fest dolu :\
reagovat - Úterý 29. května 2012 ve 22:41 ® hanis93 reakce na …
-
hoďte na něj siť
reagovatpravda však je, že co Harta zvrátí to už nenavrátí
ja si párkrát za rok vezmu šnorchl a brýle a to jsou hody
- Úterý 29. května 2012 v 16:11 ® kingkubik reakce na …
-
hanis93> 3×?muj kolega uz z nudy spocital ze ma nakoupeno asi nejakych 900gum:D:D
reagovat - Pondělí 28. května 2012 ve 21:12 ® hanis93 reakce na …
-
no 16. ten nával nechci vidět asi si to nechám ujít a chvíli počkám .) každopádně krabičky s woblerama už mám taky 3× denně v ruce
reagovat - Pondělí 28. května 2012 v 0:00 ® manchester11
-
Zdar borci, tak ta kontrola na Harťě si myslím že je optimální, loni sem přišel o povolenku vlastní vinou, chtěl sem si dát do řepy, ráno profi kontrola a večer nějaký borec co chytal vedle nás, navlek visačku a bylo(teď už sem chytřejší)..Teď sme byli z pátku na sobotu a o půl 1 v noci jak sme spali tak kontrola jestli máme pruty venku, a mělo by to tak být… Petrův zdar 19 dnů a jdeme na DRAVCEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
reagovat - Neděle 27. května 2012 v 7:58 ® LeoC reakce na …
-
Stroft> Ahoj Péťo, osobně mám povolenku na bývalou silnici z Meziny do Karlovce a holky z obecního úřadu mi daly loni číslo i na chlápka, který má klíče od závory (bohužel jsem ho někde zašantročil). Podle mě bude obdobná situace i v Nových Pláních nebo v Leskovci. Kamarád tam spouští každý rok svoji plachetnici, tak se ho zkusím poptat, jak to dělá…
reagovat - Pátek 25. května 2012 ve 20:12 ® kingkubik
-
dneska po praci mi to nedalo jelikoz na ryby dneska mi to nevyjde a pres vikend bohuzel jsem zasekany tak ze si udelam maly cyklo vylet udelal jsem si zastavku v leskovci s vidinou otevrene hospudky u vody.to se bohuzel nekonalo a tak jsem si sednul k vode a koukal chvili na vodu snedl dve energy tycinky vypil 3dcl vody…cele mi to zabralo asi 15 min.za tu dobu jsem napocital 8 aut primo do jasneho zakazu kde znacka nejde prehlednout a to misto kazdej z nas dobre zna:Dlidi z toho maji ze ja si vbc delam starosti aby jsem nekoho neobtezoval zvukem ctyrkoly:D:D:D:D
reagovat - Pátek 25. května 2012 v 0:16 ® Petula
-
Na Hartu již druhým rokem pořádá zátahy profi RS,výsledky mají dobré,ale jak píšu,co z toho,když potrestaný si z toho nic nedělá a pokračuje dál v zakázaných činnostech.Svádět vše pouze na RS je nesmysl.Je to pouze a jen v lidech.
reagovat - Čtvrtek 24. května 2012 ve 23:10 ® rgb23 reakce na …
-
kingkubik> ono Pocheň je hlavně proti Hartě nesrovnatelně menší, takže ta šance kontroly je mnohem větší i kdyby tam byl pouze jeden člen RS. Na Hartu prostě připadá málo členů RS a podle toho to tam i tak vypadá. Rekreanti a čtyřkolkáři pokud neloví ryby, zrovna přímo neznečišťují vodu a pod. nejsou v kompetenci RS. Na soukromáku si to provozovatel samozřejmě pohlídá. Na svazové vodě už to tak jednoduché není
reagovat - Čtvrtek 24. května 2012 ve 21:30 ® kingkubik
-
Petula> pises ze na soukromych revirech se vse v podstate dodrzuje.a nebude problem na i strane ryb.straze?nechci se hadat na soukrome vode(a to byl maly rybnik)jsem byl pouze jednou v zivote a nijak me to nelaka ale musim rici ze majitel si to tam hlidal velice peclive a s lidmi chovajicimi se proti stanovnemu radu ktery tam mel pevne stanoveny se vbc neparal!uprimne ja jsem mel minuly rok vice nez 100 dochazek na hartu a ryb.kontrola ani jedna.letos haluzove mam jednu ale to jsem jsem musel dlouho premyslet jak se ten clovek dostal k ryb. starazi jelikoz jej uz peknou dobu znam a reknu ti ze kdyby pripnuly zlatemu retrivrovy odznak odvedl by lepsi praci.mam docela pocit ze Harta je po tehle strance dooost odflaknuta.Na Pochni jsem byl letos asi 5× a 3× kontrola a to tam jezdim pouze v tydnu na vecer po sichte.o tech rekreantech mas naprostou pravdu tady plati dvoji metr.osobne ale neverim tomu ze se nejak zprisni kontroly ci ze se neco zacne razantne resit…
reagovat - Čtvrtek 24. května 2012 ve 14:14 ® Stroft reakce na …
-
kety.vydra> Nemáš zač
reagovatKarpaty
- Čtvrtek 24. května 2012 v 6:52 ® kety.vydra reakce na …
-
Stroft> Pěkný parník.Dík
reagovat - Čtvrtek 24. května 2012 v 1:12 ® Petula
-
Kompromis neexistuje,v počátcích když se harta napustila a začalo se na této vodě chytat bylo vše v pohodě,ačkoliv zákazy vjezdu byly všude,porušovalo se to,ale auta zůstavaly na cestě.Proto i policie a RS byli tolerantní a neřešilo se to.V průběhu pár let se zvedl tlak na tuto vodu i z řad rekreantů,lodičkářů,stanařů a jim podobným a začaly auta jezdit až k vodě,kde si jejich majitelé nezapoměli svého miláčka i umýt,dnes přibyly motorky a čtyřkolky.Vše jezdí takřka po vodě,takže jaký kompromis tady jde udělat,když na zákazy spousta lidí kašle a ani když jsou chyceni a potrestáni,tak si z toho hlavu nedělají.Prostě vždy se najde dost takových,kteří jistou toleranci příslušných orgánů zlikvidují a naopak vše vyhrotí do takového extrému,že k vodě budeme chodit kilometry pěšky.Za vše si můžeme my lidé sami.Ostatně takhle je to na všech revírech.Zajímavé na všem je,že na soukromých revírech si to nikdo nedovolí,tam každý dodržuje jistá pravidla,jinač by dochytal,takhle by to mělo fungovat i na svazových revírech.Jediný postřeh z toho všeho je ten,že stejně vše většinou odpykají samotní rybáři,my si za vodu platíme,musíme se podřídit RŘ,ostatní návštěvníci jsou takřka nepostižitelní.Příklad jeden z mnoha třeba ohledně pořádku.Já jako rybář,když příjdu na lovné místo si musím toto místo prvně uklidit a uklizené ho musím opustit.Musí toto i návštěvník,který se přišel jen okoupat?Já za nesplnění příjdu v horším případě o povolenku,o co příjde koupající se návštěvník?A takhle bych mohl pokračovat až k motorovým vozidlům,já jako rybář jsem postižitelný za zákaz vjezdu okamžitě,jelikož mé auto je zaparkované,návštěvník na krosce nebo čtyřkolce je nepostižitelný,jeho nikdo nahánět kolem harty nebude,ikdyž pod koly vše ničí a devastuje.Hold my rybáři jsme na odstřel jednodušší
reagovat - Středa 23. května 2012 ve 23:03 ® kingkubik
-
hanis93> asi ani ja by jsem do tohodle nesel:Dkamos uz mi to taky posilal:Dja sice taky letos budu jezdit na gumaku od kamose ale rek by jsem ze stabilita bude trosku nekde jinde…ale teoreticky to muze byt pouzitelny jak pise osprey.....nejakou chvili:D
reagovat - Středa 23. května 2012 ve 23:01 ® kingkubik reakce na …
-
zander1980>ne ne nic takoveho v planu nemam ja jen ze jsem nad tim premyslel uz delsi dobu jak to vbc je…ja treba vim kde je a neni zakaz na harte ale vi to i ostatni?jak pak hcou delat kontroly a razie kdyz vetsina znacek chybi…a ne ze jsou vybledle ale chybi uplne…bud 5 let vyvracene nekde po prikopach nebo ja nevim kde to zmizlo
reagovat - Středa 23. května 2012 ve 21:52 ® Stroft reakce na …
-
kety.vydra> S tímhle se neprotáhnu ani pod závorou. Ják se tam dostávám: těžko, chlape těžko. Po těch letech jsem si vyšlapal jisté chodníčky
reagovat - Středa 23. května 2012 v 18:29 ® zander1980
-
kingkubik> Kde není značka,není zákaz vjezdu.To samé platí pro ty zastaralé vybledlé cedule,které jsou okolo celé Harty a tváří se jako značky.Pouze schválená a normovaná značka má nějakou váhu.Tím samozřejmě nechci říct,že můžeš naburácet až k vodě a dělat čurbes.
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:54 ® kety.vydra
-
Stroft> Jak to řešíš (ne,vážně),zajedeš k závoře,sundáš člun (nebo odpojíš vozík) a dotáhneš ho k vodě (a pak jdeš zaparkovat)? (Nevím,jestli máš skořápku nebo nafukovací…)
reagovat