Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 794.912 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 23. května 2012 v 17:38 ® osprey reakce na …
osprey

hanis93> Já bych řekl, že ta lodička je krátkodobé řešení. Prostě výrobek v téhle cenové kategorii vydrží chvíli. Nesmíš moc najíždět na břeh, do něčeho narazit a měl bys dávat pozor ně háčky nástrah.

S trochou štěstí by se z toho kus sezóny odvláčet dal. Radši ten teplejší:-))

reagovat
Středa 23. května 2012 v 17:31 ® hanis93
hanis93

ee mám enduro kdyby to skopli tak se moc nestane, ale stejne klidny nikdy nejsem. Jinak myslite ze by se to na harte dalo na vlacku pouzit nebo pujdu s rybou ke dnu i s proklatym Lidlem? :-D http://www.lidl.cz/…ex_25079.htm je to tak jedine co sem tam s motorkou na hladinu schopen dostat

reagovat
Středa 23. května 2012 v 15:53 ® kingkubik reakce na …

hanis93>tak to mas pravdu protoze kdyz to prepocitas tak ta pokuta by vysla jeste hooodne dobre…a to mam ctyrkolku tam ti max polamou plasty zrcatka a malickosti ale na motorce je to uplne o drzku nedej buh ze nejaky idiot ti ji skopne ze stojanu a jestli mas nejaky cestak muze to byt sranda tam se ta cena vysplha pres 10000kc jen kdyz spadne ze stojanu…mluvim z vlastni zkusenosti.no proste je to cele na kokot…tak jak psal stroft…vsude vyasvaltovana cesta a vsude zakaz!!!!i kdyz s tema zakazama buh vi jak to je protoze polovina zakazovych ceduli co byla na harte uz lezi nekde na dne harty takze jak ti policie prokaze ze jsi v zakazu?tohle by me zajimalo docela dost

reagovat
Středa 23. května 2012 ve 14:55 ® Stroft reakce na …
Stroft

kety.vydra> O žádném nevím, všude zamknuté závory.

reagovat
Středa 23. května 2012 ve 13:44 ® kety.vydra
kety.vydra

Stroft> Na Hartě nejsou žádné oficiální fleky pro spuštění lodi? Byl jsem tam jen jednou (před 12ti lety) tak nevím.

reagovat
Středa 23. května 2012 ve 13:01 ® hanis93
hanis93

Mám úplně stejný problém. Svědomí mě většinou taky trápí, že sem si vzal motorku sebou. Ale když sem se posledně táhl s vláčky s helmou v batohu a místní rybář babetista mi řekl, že jsem dobrý blázen, že to tam nechám na parkovišti tak jsem nebyl vůbec klidný jestli ji tam vůbec ještě mám! Svědomí asi stranou tady nevyhraješ!!!Ony ty zrcátka a plasty nakonec totiž budou dražší než ta pokuta :-D :-D

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 23:47 ® kingkubik reakce na …

Alov> ale ja nemam v planu zadny popojizdeni a podobne…jde mi napr o candatovou vecerni ci rani vlacku a to si vytipuji misto a pohybuji se treba na 100 metrech i nejakou hodinku. me taky serou tihle hrkalisti proto se tady ptam na vsae nazory rady a tipy.....kolo je fajn ale strasne casove narocne kdyz chci jit napr pred sichtou brzo rano a podobne…

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 23:43 ® kingkubik reakce na …

Stroft> v tomhle mas pravdu a vim jaky to je tahat se s vybavenim i kolikrat nejaky ten kilometr.ale co by me zajimalo jak je to s temi zakazovymi znackami?protoze na drtive vetsine mist byly uz pred lety odstraneny a sam se priznam ze kdyby jsem na harte nechytal od napusteni asi by jsem se tezko vyznal v tom kde se muze a kde ne…zajimalo by me to docela fest.harta je zvlastni.docela me pobavily i cedule co ma na svedomi povodi…treba v roudnu mas zakaz taboreni,zakaz rozdelavani ohne a zakaz koureni:D

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 23:34 ® kingkubik reakce na …

osprey> kolo jsem zkousel ale taky maly problem…ac jsem na kole jezdil zavodne,kola na pozadani skladam a sam vlastnim kolo v hodnote auta neni to ono dostat se napr na 4 rano 12km na hartu s nejakym tim vybavenim zachytat a ficet domu poobedvat a zase hura na sichtu…byt to pres vikend je mi to celkem jedno.

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 22:20 ® fola66 reakce na …
fola66

jezdim tam 12 let a nikfy mi nikdo nic na aute neudelal asi stesti

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 21:10 ® Alov
Alov

nnnap> Hele, tohle je problém celé společnosti. Po nocích se poflakující pubertáci nevážící si ničeho, zavistivý zmrdi, co ničí vše jen proto, že oni to nemaj a ON jo a v neposlední řadě dobytci beroucí zákon do svých rukou a v jeho jménu konajíce zlo ukájejíc svá neuspěšná ega.. Jedno jestli Harta, Orlík nebo Hlučín či Vejprty..

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 21:06 ® Alov reakce na …
Alov

kingkubik> Můžeš uvažovat jak chceš, ale zde žádný kompromis neexistuje. Bud porušíš zákon a budeš hrkat všude možně nebo budeš parkovat tam, kde je to dovoleno. Ostatně u vláčky si nedokážu představit, jak bys chtěl parkovat a být v dosahu čtyřkolky.
Jinak správně poznamenal Osprey. Pokud to máš k Hartě kousek a většinou chodíš na vláčku, tak nechápu, proč řešíš čtyřkolu? Kolo by nestačilo? A můžeš s ním dokonce všude.
Jinak za mě mě borci na různých kroskách, čtyřkolách, roadech serou. Hrkají všude, neberou ohledy a možná páááávě kvůli takovým jednou budem chodit k Hartě třeba kilometr pěšky, protože veškeré příjezdové cesty budou pod zákazem. I tak už jich je dnes dost…

reagovat
Úterý 22. května 2012 v 17:57 ® Stroft reakce na …
Stroft

kingkubik> Harta je problém a celkem zbytečný. Dá se říct, že kolem celé přehrady vede asfaltová cesta, ovšem se všude přítomnými zákazy vjezdu.Pokud by tam tyto nesmyslné zákazy nebyly, lidé by parkovali na zpevněné ploše a bylo by po problémech.Dnes se něco toleruje a lidé jsou čím dál drzejší a jezdí až k vodě. Rád bych na tuto vodu jezdil i na bílou rybu ale tahat vybavení(a že ho není málo) 5km, to opravdu nedám. Tak pro mě jen lov z lodě.Ovšem spustit tuto loď na vodu je také pěkná prekerka:-((

reagovat
Úterý 22. května 2012 v 16:33 ® osprey reakce na …
osprey

kingkubik> A co kolo?

Jinak – placka RS z člověka lepší osobu neudělá. Ani ze mě neudělala. Vyzkoušel jsem.

reagovat
Úterý 22. května 2012 v 15:07 ® džigit reakce na …

kingkubik> já nejsem rozhořčen,nemám proč.Jen Ti ukazuji,co vše brát v potaz

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 14:42 ® kingkubik reakce na …

osprey> ja na harte takhle podobne dokonce videl chytat i clena rybarske staze…auto za prdeli s se svym cca 12nactiletym klucinou mastily 40cm cecka a neporadek co jim zbyl sup do smrcku v zatopove zonejen me mrzi ze to neslo natocit.jako me by vbc nevadilo jit k vode 2km ale najit bezpecny misto pro takove zaparkovani je tady bohuzel nemozne z cehoz vypliva cely problem.jedina moznost nechat to nekde kde je vetsi pohyb lidi(obchod)nebo kde je uz zaparkovano vice aut ale nejsem si jist zda-li tohle pripadneho vandala vracejiciho se ve 4 rano z venkovske hustokrutorez­by odradi

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 14:36 ® kingkubik reakce na …

nnnap> bohuzel tady jsou pouze tri moznosti:risknout to a nechat nekde na verejnym parkovisti,porusit zakon a zachovat se vicemene proti svemu presveceni a nebo nejit na ryby a sedet doma coz je taky hodne na pytel:(jeste me napada optat se nekde napr. v leskovci na nejaky parkovani u nejakych hodnych lidi ale uz vidim jak ti nekdo ve 4 rano otvira vrata at jim tam muzes hrkat pod oknem:D jo kulovnice by byla dobre reseni:Dvim ze to neni problem jen tohodle reviru a sere me to radne zvlaste minuly rok byl velice urodny na takove debily

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 14:30 ® kingkubik reakce na …

džigit> chapu tve rozhorceni a predem rikam ze nikam jeste nejezdim snazim se najit rozumne reseni.vim ze by jsem musel porusit zakon a samozdrejme by to slo na triko me…nevim jak to vyresim zatim…porad dumam a porad premyslim

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 14:16 ® džigit

Piráti v Beskydech ignorují zákazy vjezdu a kradou dřevo Šedesát zjištěných přestupků a dva trestné činy. Takový je výsledek rozsáhlé kontrolně-bezpečnostní akce, kterou o uplynulém víkendu na území Beskyd podnikla policie na žádost Lesů ČR. Razie byla zaměřena především na motorkáře a majitele čtyřkolek, kteří ignorují zákazy a prohánějí se Beskydami.
Tohle je úryvek z denního tisku…

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 14:10 ® džigit reakce na …

kingkubik> a co takhle zákaz vjezdu na lesní cesty,co soukromé pozemky a vjezd na ně?Řešís rybáře a jejich postoj,co kdybys nejdřív řešil zákon? Povodí Odry zvyšuje kontroly a PČR už vjezdy do lesa taky začala řešit razantněji

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 13:09 ® osprey reakce na …
osprey

kingkubik> Já na to konto chodím od auta k vodě i dva kiláky. Nedělám si iluze, že by tady byli lepší lidi.

Naposledy mě nakrkl borec, který najel těžkým teréňákem na flek, který jsem si v létě dlouhodobě krmil, zaparkoval mi to v místě, kde jsem se snažil téměř nedat najevo, že tam někdo chytá. Rozválel, co mohl a pak začali se synkem feederovat. Za odpoledne chytili pár cejnků a jeli dom. Já se proflákal odpolednem pár set metrů nad nima, samozřejmě bez slušné ryby.

Naštěstí neznal reliéf dna a tu nakrmenou rýhu přehazoval, takže lepší ryby nedošly újmy.

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 13:08 ® nnnap reakce na …
nnnap

kingkubik> ať se na mě nikdo nezlobí, ale takhle se chovaj dobytci, ulamovat něčí věci. Na to nemaj žádný samozvaný právo, mrdky domorodý, i kdyby se jim to 100× nelíbilo. Není to výsada jenom tohodle revíru, prajzaci by tež mohli povyprávět, co synky.
Osobně si myslím, že narazíš. Fourkolku někde na dohled, kulovnici…ať maj druhý anál do kriminálu.

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 12:38 ® kingkubik reakce na …

osprey> asi vim kam by jsi me poslal:D prave se snazim tehle problem nejak vyresit(viz.odpoved nnnap) samozdrejme ze by jsem si s tim nenacouval nekde az k vode a chytal ze ctyrkolky.spise by jsem to nechal nekde napr.200 metru od vody na okraji lesa kde je mensi pohyb lidi a treba by jsem na to i videl. asi to zkusim risknout a zaparkovat na nejaky verejnych mistech a verit v to ze lide nejsou zly:Dnebo ja nevim ale po zkusenostech kamaradu kdy jim byly ukopany zrcatka,ulamany sterace a minuly rok kdy kamaradovi vybili okno a ukradly veci v hodnote 20000kc se toho celkem bojim Bohuzel SH je tim celkem znama…

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 12:31 ® kingkubik reakce na …

nnnap> jasny chapu te prave premyslim nad tim jak to vyresit jelikoz auto nemam a pujcuji si ho od otce kdyz neni zrovna v praci coz je nekdy problem jelikoz delam na sichty a tak mam nekdy cele dopoledne volne ale bez auta.asi zkusim parkrat nechat ctyrkolku na nejakych verejnych mistech kde se normalne parkuje…me toulky se taky tykaji hlavne vlacky.taky mi celkem jde o to aby jsem neobtezoval ostatni jelikoz sam nemam rad radoby party rybaru co si nacouvaji autem az k vode narazi becku a delaji rachot od 4 do 24…

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 12:28 ® osprey reakce na …
osprey

kingkubik> Pokud bys na tom verku lítal tam, kde nemáš co dělat, tak mě osobně bys nasral. Ale nemyslím, že bych si tím nějak pomoh.

Určitě tam jsou nějaká pravidla, kam se dá dojet, kde parkovat. Je jasný, že zejména babetáři dojedou skoro všude a na tohle dlabou. Čtyřkolkář může taky.

Ale neptej se, kam bych tě poslal, kdybys mi zastavil za zády a zeptal se, jak to jde.:-))

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 12:13 ® nnnap reakce na …
nnnap

kingkubik> do kolektivu zapadneš nejlépe, budeš li se chovat jako ostatní. Ano, sral bys mě. Navíc beru hartu trochu jako předzdroj pitné vody pro SadoMAso kraj a brmbrm kolem vody ni.

No, mě se to vykládá, když se tam potuluju pouze s vláčákem. :-)

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 12:03 ® kingkubik

cauec.pls mam tady otazku pro vsechny z vas.zajimal by me vas nazor a reakce.zakoupil jsem si mensi sportovnejsi ctyrkolku na hartu to mam vazne kousicek a tak uvazuji ze by jsem obcas na ni jezdil k vode.problem nastava ze by jsem nerad rusil pohodu rybaru a klid u vody protoze by jsem ji musel parkovat nekde blizko po spatnych zkusenostech mych kolegu kterym uz nekolikrat u auta byly ukopany zrcatka a podobne.jak by jste tenhle problem resily vy a jak moc by jsem vas nasral?stale nemuzu prijit na nejaky kompromis ohledne parkovani.nemam v planu nikde hrkat kolem vody to mi je ukradeny mam to ciste jako dopravni prostredek.dekuji za vase nazory

reagovat
Úterý 22. května 2012 v 0:05 ® Hatori
Hatori

Lavice:)

reagovat
foto/forum/2012/th-img20515.jpg
Čtvrtek 17. května 2012 v 18:21 ® džigit

Teď byla v TV novinách uveřejněna zpráva,podle níž je většina silnic v obci Roudno postavená na černo!?! Bývalý starosta stavěl ez potřebných povolení vlastníků pozemků…

reagovat
Středa 16. května 2012 v 16:32 ® kingkubik

rgb23> mno ja chodim pomerne casto i 5× tydne takze kapru uz mam plnou pr..:D zazil jsem na feeder i dny kdy braly na nadhod.ale jen se trosku udela lepsi pocasi vyrazim na ty hady:D o dravcich mi ani nemluv o vikendu jsem vytahl na kontrolu klabicky na vlacku at vim kolik mi toho zbylo…od te doby se nemuzu soustredit:D

reagovat