Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 794.911 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 16. května 2012 v 0:27 ® rgb23 reakce na …
rgb23

kingkubik> já zatím na rybařinu nemám naprosto téměř žádný čas, takže ani feedrovým kaprem bych letos nepohrdnul, i když kaprem pohrdám skoro vždy:-) Na úhoře už mě docela svrběj prsty, ale na dravcích si to snad vynahradím:-)

reagovat
Neděle 13. května 2012 ve 21:55 ® kingkubik reakce na …

rgb23> jj to verim ze tahaji dyt pocasi na to bylo fajn …voda je sice studena ale tak za zkousku nic moc nedas…uprimne uz me trosku omrzelo chytat kapry na feeder potrebuji zmenu kapru uz bylo dost…uz at je toho 16nacteho mno:(

reagovat
Pátek 11. května 2012 ve 21:25 ® rgb23 reakce na …
rgb23

kingkubik> njn, já už o pár lidech co teď chodí na hady vím. A dokonce už je i tahaj:-)

reagovat
Pátek 11. května 2012 v 18:36 ® Petula
Petula

uhori na harte berou az v lete.ale zas tak moc jich tam neni.vyziraji to sumci

reagovat
Pátek 11. května 2012 ve 14:00 ® kingkubik

na harte berou nasadaci:Dtezko nekdo pujde na hady:D ja jdu pristi tyden pokud pocasi dovoli. ¨chtel jsem jit ted o vikendu ale jak vidim to pocasi co hlasi tak nevim nevim

reagovat
Pátek 11. května 2012 ve 13:04 ® alfík
alfík

A co úhoře už někdo lapil ???

reagovat
Středa 9. května 2012 v 6:18 ® Petula
Petula

fura jich tam je ale na cokoliv rozhodne neberou

reagovat
Úterý 8. května 2012 ve 21:07 ® kingkubik reakce na …

Petula> hoj.a nesedel jsi vcera u toho mola co je tedka zatopene?

reagovat
Úterý 8. května 2012 ve 14:11 ® čaryfukX

kapři na harte berou je jich tam letos fura berou na cokoli a 45 pouštim

reagovat
Úterý 8. května 2012 ve 12:26 ® Petula
Petula

vcera 4hodinky v leskovecke zatoce.nekolik cejnu a ctyri kaprici 40+.vse plavana na zmrzlinovy kornout.opet nekolik rybaru s peletama a bojli ale byli bez supiny

reagovat
Pátek 4. května 2012 v 8:30 ® Petula
Petula

jen pisu ze ten kdo to haze do deseti metrove hloubky chytne prd kdyz se kapri vyhrivaji na melcinach kde najdou i neco k snedku.ten kdo rybam rozumi tak vi jak a kde na ne.ti ostatni at si to hazi do hloubek.snad se nekdy v cervenci dockaji

reagovat
Čtvrtek 3. května 2012 v 10:18 ® Stanos

No nevím jak na hartě, ale na soukromých pískovnách, kde je mraky kaprů, nikdo nemohl vytáhnout ani jednoho carpa :-D . Tak je to i na normálních revírech, příští týden jedu na hartu, tak jsem zvědavej jak to půjde.....

reagovat
Středa 2. května 2012 v 11:03 ® Petula
Petula

vcera v odpolednich hodinach ve dvojko osm kapru mezi 40–50cm.vse uplne u brehu na plavanou.mraky plotic a cejnu.vse na masaky a supur jemne nacini

reagovat
Pondělí 30. dubna 2012 v 17:00 ® Petula
Petula

to ze nasadaci berou vsude bylo mysleno vseobecne na vsech revirech.i na harte kdo na ne natrefi si zachyta.voda je stale studena a ryby moc pohybu nedaji.je treba je hledat a ne sedet na jednom miste a lamentovat ze neberou.a jak casto vidavam s tim mnozstvim zakrmu v teto dobe na hacku kukurice ci boilie se ani nedivim

reagovat
Neděle 29. dubna 2012 ve 14:51 ® kingkubik

Jinak vsechy co se chystaji na hartu by jsem chtel varovat berte si krem na opalovani a podobny veci ja po vceresju skoncil s upalem(horec­ka,zimnice)pod­cenil jsem to a spaleny jsem jak cert

reagovat
Neděle 29. dubna 2012 ve 14:48 ® kingkubik reakce na …

Petula> nasadaci berou vsude?vcera jsem byl na cely den …lidi jak sracek s prominutim mel jsem vyhleda asi na 20 rybaru a ani jeden kapr nebyl jimy vytazeny z vody:Dani me se nepostestilo…to jsem zkousel jak polozenou tak feeder

reagovat
Neděle 29. dubna 2012 v 5:48 ® Petula
Petula

Priroda a pocasi se zblaznilo.teplotni a tlakove skoky musi ryby sokovat.nasadaci berou vsude ale starsi rybu premluvit k zaberu je zatim nemozne

reagovat
Pátek 27. dubna 2012 ve 23:09 ® kingkubik reakce na …

rgb23> jj prvne jsem na ni cumel jak pero z gauce…docela jsem se i leknul…az me napadlo ze mam na mobilu 12mp fotak tak se dala na utek…skoda mno..

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:56 ® rgb23
rgb23

kingkubik> jj, je jich tam dost. Spíš se divím, žes jí nestihl vyfotit, většinou mají rybáře na háku a v klidu odpočívají, dokud je nezačneš prudit a fotit:-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img20365.jpg
Čtvrtek 26. dubna 2012 v 16:37 ® kingkubik

CHLAPI dejte se uz pozor kam slapate.vcera se mi malem podarilo slapnout na zmiji chybelo pul kroku…foto jsem bohuzel nestihnul coz me mrzi.

reagovat
Úterý 24. dubna 2012 v 19:01 ®  reakce na …

alfík> no ja jen doufam, že vysadili i štiky, candáty a okouny :-) (ať má ty kapry co žrát :-)) )

reagovat
Pondělí 23. dubna 2012 v 9:43 ® alfík
alfík

Tak už to začalo, asi vysadili kapry, za víkend cca 30 ks. od 40 – 55 cm.

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 23:42 ® manchester11

Kapraři by měli pomalu vyrazit už to tam bere!! Už se těším na 6.5–8.5 až se tam dostanu:)

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 21:08 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> U mě trhací období začíná později,léto jezdím většinou na noční vláčku na mělčinu.

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 21:00 ® kingkubik reakce na …

jajco> to asi kazdy z nas netrpelive preslapuje…me by tento tyden melo prijit 190 jigovek tak snad s tim do srpna vydrzim:D

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 20:54 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Taky už se nemůžu dočkat,až zas budu trhat!

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 20:53 ® kingkubik reakce na …

Stroft> jj fotbalove hriste:D:Djen me mrzi ze jsi hartu nevidel tesne pred napustenim:D:D:D

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 20:50 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> Kuwa, ale letos ji dám po kulích:-)

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 20:45 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Leda u mě v obýváku!Harta je tak jak si psal!Fotbalové hřiště!

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 20:39 ® Stroft
Stroft

jajco> Tak to si pos.ral kde teď trhači budou trhat:-(

reagovat