Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.757 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 20:34 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Přesně tak jak píšeš,poslední dva kořeny co tam byli mám už v akvárku!
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 20:02 ® nnnap reakce na …
-
Stroft> Já se také domnívám, že bych nemohl na kořenech nechat za víkend igelitku a půl voblerů a třpytek. Přece nejsem idiot. Tam bude určitě tatrman. Celý klan.
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 19:55 ® Stroft
-
Co pořád máte s těmi kořeny. Harta je čistá jak fotbalové hřiště.O kořen jsem tam ještě nezavadil
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 17:20 ® kingkubik reakce na …
-
zander1980> jj rikas to velice dobre.bylo to silene po napusteni a asi mas pravdu ono to je mozna stale ale za tech 13nact let co tam jezdim 3×tydne ji znam natolik dobre ze mi to uz mozna ani neprijde a automaticy se vyhnu takovym flekum.jj novackum na harte muze zachranit penezenku jedine DRZET SE DAVU(tim nemyslim ze kdyz 50 lidi jde k vode s kruhy a lehatky musi je nasledovat:D ale kdyz bude nic zleho se nestane.take s tebou souhlasim radeji si najdu mistecko nekde v krakach a tezsich podminkach nez zavodit na plazi. ostatne s feederem napr na plaz vbc nema cenu chodit.je tam tolik silonu ze pro feeder je to horsi jak koren
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 9:01 ® zander1980 reakce na …
-
kingkubik> Pamatuju,ale stejně je to pořád pro lidi co to tam neznají skrz vázek dost velký oříšek.Ze začátku a potom na nových místech jsem vždycky šílel,než jsem přišel na to,kam to fláknout,abych netrhal.Teď už mám pár zajímavých míst i v pařezovkách a na hloubkách,kde jsem v klidu a pěkných ryb se tam myslím zdržuje víc než na místech bez vázek.A hlavně mě nebaví se mačkat v houfu.Nováčkům na Hartě ale doporučuji držet se houfu,protože kde je houf,není většinou vázka.
reagovat - Středa 18. dubna 2012 ve 22:36 ® kingkubik reakce na …
-
zander1980> ale houby tedka uz je tohle na harte v pohode ale po napusteni…nevim jestli to pamatujes to byl aspon maras:D
reagovat - Středa 18. dubna 2012 v 8:50 ® zander1980
-
Pokud to tam neznáš,tak jdi raději někam,kde se louka pomalu svažuje do vody.Jinak prožiješ nechtěný kurz vázání montáží a za pár hodin pojedeš domů s pláčem a prázdnýma krabičkama.
reagovat - Úterý 17. dubna 2012 ve 23:19 ® manchester11
-
Záleží na tom kdy tam chceš jet a co chytat! počkej ještě 2–3 týdny a bude ti jedno kde tam budeš, stačí až se voda trochu oteplí a to sou pak jatka, ať už cejni, plotice nebo kapři, okouni! jezdím třetí rok a kolem začátku května to začíná, ale bez zakrmení to je o ničem… 2–3dny nen problém tam zůstat, už aby to bylo
reagovat - Úterý 17. dubna 2012 ve 20:41 ® kingkubik reakce na …
-
PetrSvr> ja osobne by jsem ti poradil at jdes na slepo:Dje to tedka vsude stejny snad jen u pritoku by to mohlo byt malinko lepsi.ja chytal na hloubce 7m a nic moc kluci na melcine a taky nic moc:D
reagovat - Úterý 17. dubna 2012 v 18:00 ® jajco
-
PetrSvr> Ze břehu a házet to do vody.
reagovatPromiň,ale ono je to těžký,radit kde,na tak velké a těžké vodě.Já už chodím na Hartu 7let a pořád jí neznám.Ale je to moje jednička!
- Úterý 17. dubna 2012 v 16:11 @ PetrSvr
-
Zdar, chystám se poprvé na Hartu a chtěl bych se zeptat, odkud v tuhle dobu nejlépe chytat, mužu Vás poprosit o radu?
reagovat - Pondělí 16. dubna 2012 ve 22:04 ® kingkubik reakce na …
-
BIGCARP> dopadl jsem na harte podobne jako vy:Dale neni to nadhera ten klid u vody?za mesic to uz bohuze bude malinko jinak
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 v 16:14 ® BIGCARP reakce na …
-
Více na http://carp.wbs.cz/…DY-2012.html
reagovat.
- Neděle 15. dubna 2012 v 16:13 ® BIGCARP reakce na …
- reagovat
- Neděle 15. dubna 2012 v 16:06 ® BIGCARP
-
Tak tento víkend jsme opět strávily na Hartě.Počasí nám zatím letos moc nepřeje.Přesto všechno se povedl jeden slušnější kapřík a pár cejnů
reagovat.
- Neděle 8. dubna 2012 v 19:49 ® BIGCARP reakce na …
-
JJ přesně tak, nedočkavost po zimě byla ale silnější
reagovat. Na stránky Povodí chodím denně
. Na stránkách našeho Carp Teamu jsem vedl jistou dobu i celoroční statistiky stavu vodní hladiny a teplot. www.carp.wbs.cz. Tak snad už to nebude dlouho trvat a kapříky na Hartě pěkně proženeme
.
- Neděle 8. dubna 2012 v 11:10 ® LeoC reakce na …
-
BIGCARP> Podle Povodí Odry má voda zatím 4°C, což je málo, je třeba ještě počkat. Osobně to tak vidím na konec dubna, že začnou i kapříci (kromě mělčin)
reagovat - Sobota 7. dubna 2012 v 19:50 ® BIGCARP
-
Tak jsem se zrovna vrátil z Harty,byl jsem od čtvrtka a zatím to moc nešlape.Jeden slušnej tloušť a cca 20 cejnů a plotiček.Ale jinak první super relax na Hartičce
reagovat)
- Pátek 6. dubna 2012 ve 21:31 ® rgb23 reakce na …
-
kingkubik> jj, už se holky třou. Už minulej víkend jsem viděl na mělčině 120+ a na ni nalepené 3 mlíčáky tak 40cm, docela srandovní pohled při kterém se tají dech.
reagovat - Pátek 6. dubna 2012 ve 20:38 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> To máš pravdu že je na hartu ještě čas,alespoň pro mě.Do června chodím na bližší revíry,protože 90km na kapra,nebo cejna se mi nechce.Na zahájení tam ale taky nejdu,protože to je masakr.Ty štiky ti docela závidím,myslím pozorovat to tření.
reagovat - Pátek 6. dubna 2012 v 16:56 ® kingkubik reakce na …
-
osprey> nevim jestli jsi tady nekdy byl ale spise by jsem rek ze ne?kdyz se tady zacnou trit stiky je to divocina:D dokonce jsem uz letos videl par stik ktere by mi nevadily na prute:Djako me nevadi zadna ale ty co jsem videl…mno skoda o tom mluvit stejne by mi nikdo neveril:D
reagovat - Pátek 6. dubna 2012 v 16:53 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> ale jooo to vis ze si zachytas ale radeji si tedka zajdu na mensi reviry s teplejsi vodou …vis jak to na harte chodi…feeder ma na harte jeste chvili cas…aspon co se me tyka
reagovat - Pátek 6. dubna 2012 ve 12:49 ® jajco reakce na …
-
fola66> Asi závist,kapřík jim nebral tak je to naštvalo.
reagovat - Pátek 6. dubna 2012 v 11:04 ® fola66 reakce na …
-
Ahoj lovci,zkousel jsem na mouchu s mus.prutem na mp.vode a jedna 55 vracena vode,to je legalni,ale nazory rybaru jsou takove ze mi vemou papiry tak nevim. Jsem jediny s muskarskym prutem na mpvode?
reagovat - Čtvrtek 5. dubna 2012 ve 20:09 ® jajco reakce na …
-
LeoC> Přesně tak,slušné plotice,cejek a cejn a kapřík a jeden prut mi bohetě stačil,ale teď v chladné vodě zkušenosti nemám.Mě to tam táhne spíš až v létě na noční vláčku a pak až do konce roku.Ale feeder tam není marný!
kingkubik> Už si nějakej ten feeder prut koupil?
reagovat - Čtvrtek 5. dubna 2012 v 19:52 ® LeoC reakce na …
-
jajco> s feedrem mám ty samé zkušenosti. Loni jsem dokonce ani nemohl navázat druhý prut, bo jsem nestíhal u prvního. Nebyli to sice žádní obři, ale chytačka parádní, navíc když jsem na plotici přitáhl až ke břehu asi 55 cm zakousnutou štiku.
reagovat - Čtvrtek 5. dubna 2012 v 19:05 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Naopak,já si na hartě s feederem vždy zachytal parádně,ale až v teplejší vodě.Na ty štiky bych se taky podíval,já je každý rok pozoruju na Žermanicích a teď si ve mě nastartoval chuť se tam o víkendu podívat,protože žermanky prý jsou plné vody a štiky by mohli řádit v keřích.
reagovat - Čtvrtek 5. dubna 2012 v 16:10 ® osprey reakce na …
-
kingkubik> Což znamená, že tam nějaké štiky máte. Já tady za celé jaro viděl pár skromných zálovů. Což neznamená, že je tu nemáme. Ale…
reagovat - Čtvrtek 5. dubna 2012 v 16:00 ® kingkubik reakce na …
-
Petula> porad si rikam jakmile bude hezci vikend jedu a porad ty vikendy nejak nevychazeji:Dvzhledem k tomu ze nefici vlacka venuje se kazdej feederu a harta a feeder neni uplne to orechove ze…jestli v pristi tydnu bude malinko pocasi uz tam jedu…jinak tedka co vim stiky tedka řadi podel brehu jako smyslu zbavene:D:D:D
reagovat - Čtvrtek 5. dubna 2012 ve 13:03 ® Petula
-
zdar a sílu,už někdo zavadil o rybu na hartičce?
reagovat