Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.711 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 13:25 ® fola66 reakce na …
-
ja potrebuji tessi kalibr do 1kg. Hatori mi o nejakem rikal… diky
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 12:50 ® Stroft
-
fola66> Dragon Millenium Soroya. Odhozovka do 200gr.
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 12:40 ® fola66 reakce na …
-
Ahoj
reagovatco to byl za prut na ty haliky soroya zacina byt realitou dik
- Středa 11. ledna 2012 ve 23:45 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Což tomu bych věřil. Pro mě jsou Draky lehké pruty na gumování, když potřebuju cítit záběry. Prostě takovej lehkej sporťák, se kterým se do těžkého terénu nejezdí, bo by to nemuselo dopadnout dobře.
Mám od nich i jerkáč – právě Millenium, protože v té délce jeho váha nevadí a opravdu to drží.
A třeba u sumcových prutů jsem neriskoval, mám Sportexe a Penna.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 22:51 ® Stroft reakce na …
-
osprey> To já zase ano, ale z úplně jiné kategorie Draků. Např.Dragon Millenium Soroya---Halibutí vykošťovák
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 22:04 ® osprey reakce na …
-
Stroft> To je ta věc, kam bych si Draka nevzal
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 21:11 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Snadná rada, vem Guida sebou na Loopu, tam ho prověříš důkladně. Myslím, že Procházková metoda tahaní prutu za špičku až k zemi, neobstojí
reagovatPs. bacha na Halíky, prý je jich tam „hafo“.
- Středa 11. ledna 2012 ve 20:52 ® osprey reakce na …
-
Hatori> Netrap se. Chytá to? Chytá. Kdybych to lámal, taky bych to nekupoval. Nelámu – koupil jsem.
Mám kamarády dragonisty i antidragonisty, sám těch prutů pár mám a chytám s nimi docela rád, ale klidně přiznám, že na některé věci bych si je nevzal.
Jsou to jen pruty.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 20:42 ® Hatori reakce na …
-
Stroft> No tak jsem O5 uvěřil reklamním kecům:)
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 18:44 ® Stroft reakce na …
-
Alov> Ja,ja, nejlepší kobzole su s polské, česnek z chiny a samochody z drakulova. Bo to psali v ruských gazetách.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 18:32 ® Alov reakce na …
-
Stroft> Co je psáno, to je dáno přeci. No ni ?
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 18:24 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Snad tomu nevěříš
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 16:07 ® Hatori
-
Stroft> To máš částečně pravdu. U Guide se opravdu používá ultratenký blank Slim Design, kvůli lepšímu přenosu zpětně znásobených akustických vln.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 14:47 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> To není o štěstí, změř si sílu blanku. Je to o ojebaném materiálu.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 13:28 ® Hatori reakce na …
-
Stroft> Sorry že jsem použil tvoji fotku Peťo © copyright. Já mám s Guidem odchytané na lodi dvě sezóny a nedám na nylon 6.6 dopustit. Fakt jsi asi neměl štěstí na kus.
Ještě k té šňůře..HM80 používám první rok a před tím jsem tři roky vláčel výhradně se Sufixem,..tak proto porovnávám.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 12:50 ® Stroft reakce na …
-
jajco> To Hatori vložil mojí fotku. Papírák Dragon Guide v akci.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 12:47 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Proti Procházkovi nemám ani popel ten je OK. Jen si vybral špatného dodavatele. Máš tu šňůru HM80 vyzkoušenou, několik sezón? Já Sufixku ano!!!Jak dobře víš mám vyzkoušenou i tu drahou Japonskou Takumi a po roce užívání jde do hajzlu. Mnoho lidí už papírové pruty a plastové kolovrátky od Dragonu prokouklo, tobě, takové vydře se divím
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 10:39 ® jajco reakce na …
-
Hatori> Cos to zlomil za prut?Ta fotka je z přibližného místa mého posledního úlovku.Když už si u toho Petra Procházky,tak super obchod.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 10:20 ® Hatori reakce na …
-
Stroft> Tvoje alergie na Peťu Procházku = všechno od Dragonu je na piču, nechápu:) Tu šňůru si nechávají draci vyrábět v Japonsku u firmy TORAY ® a je ve všech směrech mnohem lepší než Sufix. Performance Braid už dávno překonali taky Takumi s JigLine.
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 v 19:21 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Za zboží od Dragonu by mi museli platit. Sufix Performance braid. Nepřekonatelná.Balení 300yard.
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 v 19:05 ® Hatori reakce na …
-
Stroft> A kde prodávají HM8X po 275 metrech? Ten materiál Dyneema SK90 je jemný jako bavlnka, nadčasová šňůra..
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 ve 14:48 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Já kupuji balení 275metrů. Je to rozumnější.
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 ve 13:30 ® Hatori
-
Stroft> 135 metrů HM80 mi bohatě vydrží na celou sezónu. Na Hartě používám návazec a neztrhám tak drahou šňúru.. Většinu vázek z lodi vycukám vyprošťovačem nástrah. Na vláčku ze břehu bych neměl na slezské nervy:)
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 ve 23:50 ® Stroft reakce na …
-
kingkubik> To je tak, jak se kupuje 135metrů
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 16:56 ® nnnap
-
nevíme
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 16:44 ® kingkubik reakce na …
-
Hatori> ja tedka taky mel od dragonu snuru HM 80 vydrzela fest takze muzu doporucit…ale na hatere pri vlacce ze brehu nevim jestli to neni zbytecne draha investiceme vydrzela asi 4 mesice nez jsem ji pohrbil na harte:Dzbylo mi 40 metru na civce a tim si vis co muzu:D
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 16:29 ® Hatori reakce na …
-
alfík> Já už pár let pužívám Sufix Performance Braid a taky jsem mooc spokojený se šňůrou DRAGON HM8X… je sice drahá jako čert, ale mimo uzel ti nikdy nepraskne.
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 10:58 ® alfík reakce na …
-
Zkoušel jsem 0,17 měl by udržet cca 9 kg, ale při necelých 5 kg praská mimo uzel, dvakrát mi praskl při cca 3 kg.(návazce 0,5 m dlouhé).
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 9:39 ® Hatori
-
alfík> Nanofil je super, ale nesmíš na něm dělat uzly! Pokud na něho chceš chtat, doporučují zakoupit bezuzlové návazce..
reagovat - Sobota 7. ledna 2012 ve 21:57 ® kejra
-
alfík>Vlastním a osobně nedoporučuji,deklarovaná nosnost snad se i přibližuje realitě,ovšem do momentu než uděláš první uzel,pak už to prdne jako nic…rovněž je takový nějaký drátovitý,takže má dost výraznou cívkovou paměť…prostě já už si jej nekoupím
reagovat