Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.713 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 7. ledna 2012 ve 21:02 ® Stroft reakce na …
-
alfík> U sousedů je o něm celé vlákno, vesměs, negativní.
reagovat - Sobota 7. ledna 2012 v 19:54 ® alfík
-
Kdo z Vás má zkušenost s nanofilem, lítá pěkně , ale ta pevnost neodpovídá.
reagovat - Pátek 6. ledna 2012 v 19:15 ® Alov reakce na …
-
pajka> TY VYDRO
reagovat - Pátek 6. ledna 2012 v 18:17 ® pajka reakce na …
-
hanis93> byla ulovená na rybku a den před tím mi upadla
reagovat - Pátek 6. ledna 2012 v 15:07 ® Stroft reakce na …
-
alfík> Na Hartě, chytám výhradně z lodě, tak je mi to buřt
reagovat - Pátek 6. ledna 2012 ve 14:20 ® alfík
-
Chtěl bych Vám všem poblahopřát k pěkným úlovkům, ale ...... To je to co na Hartu přivede hodně „takyrybářů“. Mám s tím špatné zkušenosti, pochlubil jsem se s pár fotkama pěkných candátů z určitého místa. Ta invaze co tam nastala: V noci jak v kempu, brali i 46 cm (však má míru) a ráno spousta mrtvolek.Bohužel jim to vydrželo celé léto. Takže pro mě je přijatelnější fotka s rybou u baráku než fotka kde se dá poznat kde ta ryba byla ulovená. Afík
reagovat - Pátek 6. ledna 2012 v 10:37 ® Hatori reakce na …
-
pajka> Náhodou, pěkná fotka od vody..
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 23:51 ® nnnap reakce na …
-
Stroft> to je fakt prasárna! Že sis natřel okap jenom kam si dosáhl!
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 23:43 ® hanis93 reakce na …
-
nadherna stika
reagovatto misto poznavam letos jsem tam taky na ne k podzimu zacal chodit s vlacakem
je uvlacena nebo na rybku???
- Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 12:30 ® Stroft reakce na …
-
pajka> krásný krokodýl.Fotka amatérská ale koukat se na ní dá.
reagovat - Středa 4. ledna 2012 ve 23:40 ® hraji reakce na …
-
pajka> ryba je krásná a fotka je hrozná.
reagovat - Středa 4. ledna 2012 ve 22:58 ® pajka
-
Přidávám taky jednu zubatou z Harty. Je to můj osobák a udělala mi šileně velkou radost. kvalitu fota posuďte sami
reagovat - Úterý 3. ledna 2012 ve 14:58 ® regulus reakce na …
-
osprey> v tom máš pravdu, fotím 40 let, stejně dlouho chodím na ryby a ještě tak před 10 lety by mě ani ve snu nenapadlo k vodě tahat foťák …
reagovat - Úterý 3. ledna 2012 ve 14:23 ® osprey reakce na …
-
regulus> Je to tak. Lidi se učí fotit a začínají chápat, jak by mohla i jejich fotka vypadat a je to dobře.
A pokud jde o ten vývoj – spousta z nás začínala chytat v době, kdy si foťák na ryby skoro nikdo nebral. Takže nic než přirozený vývoj v našem případě nepřipadalo v úvahu. Zaplať pánbůh za něj
reagovat - Úterý 3. ledna 2012 ve 14:17 ® Stroft reakce na …
-
regulus> Koně k vodě dovedeš, ale pít ho nedonutíš. Jak psal Hatori…přirozený vývoj.
reagovat - Úterý 3. ledna 2012 ve 14:09 ® regulus
-
No s potěšením musím konstatovat, že fotofórum a ostatní plky o focení nasadily mnohým z vás brouka do hlavy a začínáte nad tím přemejšlet. Tak ať se daří, chytání velkejch ryb i focení.
reagovat - Úterý 3. ledna 2012 ve 13:42 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Hřebík na hlavičku. Přesně, postupný vývoj. Tvůj candát je v pohodě, koukni jaké sviňárny mám ve svém archívu
reagovat - Úterý 3. ledna 2012 ve 12:27 ® vlk
-
Stroft> Taky souhlasím, že nejhezčí jsou hned po vytažení, ale někdy to prostě jinak nejde. A kompozici v tom euforiu taky moc neřešíš, viz. ten kybl na fotce
reagovat. Nicméně jajcova štika byla krásná a pravda, že na fotku se podíváš často a když nemáš trofej, tak fotka je to jediné co Ti zůstane.
- Úterý 3. ledna 2012 v 11:24 ® Hatori reakce na …
-
rgb23> Moje památeční fotka. Co říkáš pěkná kompozice, že? Dodneška mně to sere, že jsem fotil jako trouba. To je postupný vývoj:)
reagovat - Úterý 3. ledna 2012 v 8:43 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Já to beru v klidu
reagovat - Úterý 3. ledna 2012 v 1:03 ® rgb23
-
jsem skoro zapomněl že jsme ve fotografickém kroužku – hlavní téma dne kompozice štiky…
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 22:20 ® Stroft reakce na …
-
jajco> V klidu, to nebyla narážka na Tebe, mě je to šumák, já nejsem rybofil a zastávám názor, že v rozumném množství je ryba ke konzumaci. Ale fotky na památku by měly vypadat. A věr, že nejhezčí jsou hned po ulovení u vody. Taky je důležité držení a natočení ryby. A mnohdy na velikosti nezáleží
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:55 ® jajco reakce na …
-
Hatori> Ta poslední oslizlá se mi líbí nejvíc.
Foťák sem neměl a sám sem taky nebyl.Ty fotky jsou 3hodiny staré,a bohužel né nejlepší.
Stroft> Kdyby sem tam bylsám tak tam plave pro tebe
reagovatBrácha musel do vody v kanadách.
- Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:02 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>To mas pravdu.Vim o cem mluvis.V prirode u vody by to bylo o dost lepsi to je jasne!!
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 20:55 ® Stroft reakce na …
-
chose120> Ono ani nejde o kvalitu aparátu ale o celkové aranžma. Fotka několik hodin mrtvé ryby v pozadí s cihlovým domem, nikoho neoslní. Taky jsem si pořídil zrcadlovku ale z praxe přiznávám, že na ryby nosím starý digitální automat. Je malý, skladný a pro takové fotoamatérské hovado jako já, postačuje.
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 20:36 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>Mas pravdu Petre sam jsem to po par letech pochopil.Uz mam konecne poradny fotoaparat.Zrcadlovka jak vino!!Tak jsem s tim poprve fotil a osprey mel pravdu kompaktni fotoaparat se muze jit zahrabat.A tuhle rybu bych urcite zdokumentoval zrcadlovkou.To by byli fotky!!
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 v 18:13 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Nejhezčí foto je od vody. Asi byl sám a nebyl kdo by fotky udělal. Osobně bych takového krokodýla lépe a profesionálně zdokumentoval, vždyť je to památka na celý život.
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 v 17:17 ® Hatori
-
jajco> Tato fotka jako jediná, alespoň vystihuje mohutnost štiky. Kompozičně to pozadí mohlo být prostě hezčí.. Na těch posledních, co jsi tady dal, už je štika takové nehezké oslizlo:) nic ve zlém..
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 v 10:41 ® jajco reakce na …
-
Hatori> V jakém smyslu?
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 v 10:19 ® Hatori
-
jajco> Slušný krokodýl, to musel být adrenalin! Taková ryba, by si ale zasloužila lepší fotky..
reagovat