Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 794.713 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 7. ledna 2012 ve 21:02 ® Stroft reakce na …
Stroft

alfík> U sousedů je o něm celé vlákno, vesměs, negativní.

reagovat
Sobota 7. ledna 2012 v 19:54 ® alfík
alfík

Kdo z Vás má zkušenost s nanofilem, lítá pěkně , ale ta pevnost neodpovídá.

reagovat
Pátek 6. ledna 2012 v 19:15 ® Alov reakce na …
Alov

pajka> TY VYDRO :-D :-)

reagovat
Pátek 6. ledna 2012 v 18:17 ® pajka reakce na …

hanis93> byla ulovená na rybku a den před tím mi upadla

reagovat
Pátek 6. ledna 2012 v 15:07 ® Stroft reakce na …
Stroft

alfík> Na Hartě, chytám výhradně z lodě, tak je mi to buřt:-)

reagovat
Pátek 6. ledna 2012 ve 14:20 ® alfík
alfík

Chtěl bych Vám všem poblahopřát k pěkným úlovkům, ale ...... To je to co na Hartu přivede hodně „takyrybářů“. Mám s tím špatné zkušenosti, pochlubil jsem se s pár fotkama pěkných candátů z určitého místa. Ta invaze co tam nastala: V noci jak v kempu, brali i 46 cm (však má míru) a ráno spousta mrtvolek.Bohužel jim to vydrželo celé léto. Takže pro mě je přijatelnější fotka s rybou u baráku než fotka kde se dá poznat kde ta ryba byla ulovená. Afík

reagovat
Pátek 6. ledna 2012 v 10:37 ® Hatori reakce na …
Hatori

pajka> Náhodou, pěkná fotka od vody..

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 23:51 ® nnnap reakce na …
nnnap

Stroft> to je fakt prasárna! Že sis natřel okap jenom kam si dosáhl! :-D

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 23:43 ® hanis93 reakce na …
hanis93

nadherna stika :-) to misto poznavam letos jsem tam taky na ne k podzimu zacal chodit s vlacakem :-D je uvlacena nebo na rybku??? :-)

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 12:30 ® Stroft reakce na …
Stroft

pajka> krásný krokodýl.Fotka amatérská ale koukat se na ní dá.

reagovat
Středa 4. ledna 2012 ve 23:40 ® hraji reakce na …
hraji

pajka> ryba je krásná a fotka je hrozná.

reagovat
Středa 4. ledna 2012 ve 22:58 ® pajka

Přidávám taky jednu zubatou z Harty. Je to můj osobák a udělala mi šileně velkou radost. kvalitu fota posuďte sami

reagovat
foto/forum/2012/th-img19346.jpg
Úterý 3. ledna 2012 ve 14:58 ® regulus reakce na …
regulus

osprey> v tom máš pravdu, fotím 40 let, stejně dlouho chodím na ryby a ještě tak před 10 lety by mě ani ve snu nenapadlo k vodě tahat foťák …:-93;

reagovat
Úterý 3. ledna 2012 ve 14:23 ® osprey reakce na …
osprey

regulus> Je to tak. Lidi se učí fotit a začínají chápat, jak by mohla i jejich fotka vypadat a je to dobře.

A pokud jde o ten vývoj – spousta z nás začínala chytat v době, kdy si foťák na ryby skoro nikdo nebral. Takže nic než přirozený vývoj v našem případě nepřipadalo v úvahu. Zaplať pánbůh za něj:-))

reagovat
Úterý 3. ledna 2012 ve 14:17 ® Stroft reakce na …
Stroft

regulus> Koně k vodě dovedeš, ale pít ho nedonutíš. Jak psal Hatori…přiroze­ný vývoj.

reagovat
Úterý 3. ledna 2012 ve 14:09 ® regulus
regulus

No s potěšením musím konstatovat, že fotofórum a ostatní plky o focení nasadily mnohým z vás brouka do hlavy a začínáte nad tím přemejšlet. Tak ať se daří, chytání velkejch ryb i focení.:-)

reagovat
Úterý 3. ledna 2012 ve 13:42 ® Stroft reakce na …
Stroft

Hatori> Hřebík na hlavičku. Přesně, postupný vývoj. Tvůj candát je v pohodě, koukni jaké sviňárny mám ve svém archívu:-(

reagovat
foto/forum/2012/th-img19325.jpg
Úterý 3. ledna 2012 ve 12:27 ® vlk

Stroft> Taky souhlasím, že nejhezčí jsou hned po vytažení, ale někdy to prostě jinak nejde. A kompozici v tom euforiu taky moc neřešíš, viz. ten kybl na fotce :-) . Nicméně jajcova štika byla krásná a pravda, že na fotku se podíváš často a když nemáš trofej, tak fotka je to jediné co Ti zůstane.

reagovat
foto/forum/2012/th-img19323.jpgfoto/forum/2012/th-img19324.jpg
Úterý 3. ledna 2012 v 11:24 ® Hatori reakce na …
Hatori

rgb23> Moje památeční fotka. Co říkáš pěkná kompozice, že? Dodneška mně to sere, že jsem fotil jako trouba. To je postupný vývoj:)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19322.jpg
Úterý 3. ledna 2012 v 8:43 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Já to beru v klidu:->

reagovat
Úterý 3. ledna 2012 v 1:03 ® rgb23
rgb23

jsem skoro zapomněl že jsme ve fotografickém kroužku – hlavní téma dne kompozice štiky…

reagovat
Pondělí 2. ledna 2012 ve 22:20 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> V klidu, to nebyla narážka na Tebe, mě je to šumák, já nejsem rybofil a zastávám názor, že v rozumném množství je ryba ke konzumaci. Ale fotky na památku by měly vypadat. A věr, že nejhezčí jsou hned po ulovení u vody. Taky je důležité držení a natočení ryby. A mnohdy na velikosti nezáleží:-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19320.jpg
Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:55 ® jajco reakce na …
jajco

Hatori> Ta poslední oslizlá se mi líbí nejvíc. pivo Foťák sem neměl a sám sem taky nebyl.Ty fotky jsou 3hodiny staré,a bohužel né nejlepší.

Stroft> Kdyby sem tam bylsám tak tam plave pro tebe:-D Brácha musel do vody v kanadách.:-D

reagovat
Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:02 ® chose120 reakce na …
chose120

Stroft>To mas pravdu.Vim o cem mluvis.V prirode u vody by to bylo o dost lepsi to je jasne!!

reagovat
Pondělí 2. ledna 2012 ve 20:55 ® Stroft reakce na …
Stroft

chose120> Ono ani nejde o kvalitu aparátu ale o celkové aranžma. Fotka několik hodin mrtvé ryby v pozadí s cihlovým domem, nikoho neoslní. Taky jsem si pořídil zrcadlovku ale z praxe přiznávám, že na ryby nosím starý digitální automat. Je malý, skladný a pro takové fotoamatérské hovado jako já, postačuje.

reagovat
Pondělí 2. ledna 2012 ve 20:36 ® chose120 reakce na …
chose120

Stroft>Mas pravdu Petre sam jsem to po par letech pochopil.Uz mam konecne poradny fotoaparat.Zrca­dlovka jak vino!!Tak jsem s tim poprve fotil a osprey mel pravdu kompaktni fotoaparat se muze jit zahrabat.A tuhle rybu bych urcite zdokumentoval zrcadlovkou.To by byli fotky!!

reagovat
Pondělí 2. ledna 2012 v 18:13 ® Stroft reakce na …
Stroft

Hatori> Nejhezčí foto je od vody. Asi byl sám a nebyl kdo by fotky udělal. Osobně bych takového krokodýla lépe a profesionálně zdokumentoval, vždyť je to památka na celý život.

reagovat
Pondělí 2. ledna 2012 v 17:17 ® Hatori
Hatori

jajco> Tato fotka jako jediná, alespoň vystihuje mohutnost štiky. Kompozičně to pozadí mohlo být prostě hezčí.. Na těch posledních, co jsi tady dal, už je štika takové nehezké oslizlo:) nic ve zlém..

reagovat
foto/forum/2012/th-img19318.jpg
Pondělí 2. ledna 2012 v 10:41 ® jajco reakce na …
jajco

Hatori> V jakém smyslu?

reagovat
Pondělí 2. ledna 2012 v 10:19 ® Hatori
Hatori

jajco> Slušný krokodýl, to musel být adrenalin! Taková ryba, by si ale zasloužila lepší fotky..

reagovat