Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.696 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 1. ledna 2012 ve 23:37 ® hanis93 reakce na …
-
vzdyt uz chudak ani nema zuby jak tak koukam na tu fotku
reagovatta uz ti tu nohu maximalne pozuzla
ne sorry o tech hrebikach vzadu nepochybuju
- Neděle 1. ledna 2012 ve 21:03 ® jajco
-
rgb23> Potom se tam koupej!
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 ve 20:22 ® rgb23 reakce na …
-
jajco> až mně z těch fotek přeběhl mráz po zádech…Jak zmutovanej sumec
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 18:43 ® jajco
- reagovat
- Neděle 1. ledna 2012 v 18:33 ® jajco
-
Ještě přidám jednu fotečku po včerejšku ležák jak já.
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 16:04 ® kingkubik
-
jajco>cauec.chvilku jsem tady nebyl a vidim ze se tady deji zajimave veci…chtel by jsem ti Gratulovat k naprosto uzasny rybe…fakt pecka a myslim ze si ji zaslouzis…ostatne to stesti se jednou usmeje na kazdeho kdo se tomu venuje naplno…jinak kecy o masarich vbc neposlouchej …takovou rybu si odnest neni vbc zly ona sama uz toho moc nevyreprodukuje takze co je na tom…me by spise zajimalo jak probihal souboj…pouzite vybaveni.atd atd povidej prehanej jsem nadrzenej:Djeste mi rekni ze to byla posleni ryba v roce:Ddavas hlavu k preparaci?
reagovat - Sobota 31. prosince 2011 v 19:40 ® Alov
-
Všem Hartákům vše nej do nového roku a at to všeci tomu svatému Petrovi v příštím roce natřem.
reagovat
P.S: A budme na tu naši Hartičku všichni hodní - Sobota 31. prosince 2011 v 18:03 ® RADE4EK
-
Taky nejsem masařka,zmasil jsem 108 a 94 štiky.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 22:19 ® kety.vydra reakce na …
-
jajco> Šikula
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 22:06 ® jajco reakce na …
-
kety.vydra> Mražák je schramstl!neboj jestli se z toho nic neudělá,do FM to mám kousek.Ale poprosím je o tip co udělat.
Stroft> Hrál sem si s tím a věř že víc toho nebylo.Filetuju všechny ryby co masím a řekl bych že břídil nejsem.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 21:43 ® kety.vydra reakce na …
-
jajco> Nemám odvahu se zeptat,jak skončily jikry…Myslím,že i Širdi by tady zmínili pár receptů
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 21:36 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Kurňa chlape, asi Tě budeme muset naučit filetovat, 28% masa z celé ryby, to je na pohlavek
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 21:27 ® jajco reakce na …
-
kety.vydra> Hrubé odhady,ve skutečnosti to bude kilo sem,kilo tam,ale pro mě je důležitá váha celé ryby.
reagovat.Po tom co sem jí táhl 200m k autu mi vše ostatní po zbytek dne připadalo lehké.Fuňel sem jak jež a to dva roky seru na cigarety.
- Pátek 30. prosince 2011 ve 21:20 ® hanis93
-
ryby temer nejim a ani je od vody moc neberu ale v lete jsem si kousek od nove plane vylepsil osobacek stiky na 92, vzal sem si ji a i pres obavy maso mela vyborne- i kdyz mi ji bylo lito vidim vetsi prinos vode v tom ze vezmu jednou rocne velkeho predatora nez spoustu malych ktere by tam mohly misto te velke klidne vyrust, bohuzel i ty male chuderky casto nedokazou dorust a skonci s 50cm v sacku
reagovatjinak gratuluju lovci
asi krasny zazitek
- Pátek 30. prosince 2011 ve 21:18 ® kety.vydra reakce na …
-
jajco> Herdek,to je fakt nějak málo… (i s tou trofejí)
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 21:15 ® jajco
-
Dohromady mají 4kg!Stažené z kůže.Za hlavou zustalo asi 10cm kvůli preparaci,obsah břicha taky nebyl nejlehčí,jak sem psal,jikry mohli mít 2kila.Jsou to všechno odhady,protože sem vážil jen celou rybu a ne jednou.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 21:13 ® kety.vydra
-
Stroft> Já vím,právě proto jsem se zeptal
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 21:08 ® Stroft reakce na …
-
kety.vydra> Obě 4kg. To by byl velký odpad
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 21:00 ® kety.vydra reakce na …
-
jajco> Každá fileta má 4 kila nebo obě dohromady? Tys to tak dobře napsal,že jsem z toho vedle
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 16:39 ® jajco reakce na …
-
Arnej> Jsou u nás,toho se nebojím.Na větších vodách si myslím že mají šanci dorůst.Že si ji nechám sem se rozhodl celkem rychle,asi kvůli trofeji,památečním fotkám,kvůli masu ne.Filety mají obě kolem 4kg.Teď už s ledovým klidem a bez přemýšlení pustím klidně metrovku.Rozhodně nejsem masařka.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 16:27 ® Stroft
-
Dravec není prasečkin, kde s přibývající váhou, přibývá nekonzumovatelnost.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 16:17 ® Arnej reakce na …
-
jajco> Jen je škoda, že takovým ryb u nás neplave více. Rád bych se zeptal, co s takovou rybou se dá dělat, když už se člověk rozhodne si jí ponechat.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 15:32 ® Ciffik reakce na …
-
kety.vydra> nn, mihulovci a ryby je hooodně kvalitní publikace, vlastně to nejlepší co v češtině o rybách vyšlo, nicméně zrovna určování věku atd má lépe zpracován třeba Pivnička
nechci z toho dělat vědu jen to prostě není tak lehký
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 15:09 ® kety.vydra reakce na …
-
Ciffik> Máš doma knížku Mihulovci a ryby (1)? -strana 121.Takže tohle je jen orientačně pro laickou veřejnost? Škoda.V tom případě bych ti poslal i já svoji jedinou šupinu ze 70ky kapra,zajímalo by mě,kolik měl let.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 14:17 ® jajco reakce na …
-
Ciffik> V pondělí ti to pošlu,zajímá mě to a sám se do studování podobných věcí pouštět nechci.To bych si asi mohl rovnou tipnout,že má třeba patnáct roků a víc to neřešit.Když už se v tom vyznáš proč se nedozvědět jak se jim na Hartě daří.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 14:07 ® Ciffik reakce na …
-
kety.vydra> je to tak jak píšeš, jenže 99% lidí si myslí, že co kroužek to rok…navíc určení v domácích podmínkách je bez pořádné promítačky apod. celkem obtížná věc – nemluvě o celé řadě faktorů jako jsou falešné annuly apod.
můj názor: člověk co si o tom 5 min. počte a veme do ruky lupu to fakt nedá – teda k nějakému číslu asi dojde, ale otázkou je o kolik se sekl
pro mě za mě ať to zkusí jajco sám, já jsem se mu nabídl toť vše…
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 13:45 ® kety.vydra
-
Ciffik> Jak se tedy počítá věk ryby podle šupin? Nějaké knížky doma mám,ale nikde není uveden jiný způsob než spočítání „letokruhů“ podle nahuštění v létě a v zimě.Teď nemyslím výbrus otolitů.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 12:18 ® jajco reakce na …
-
LeoC> Rovných 14kilo,jiker bylo odhadem 2kg a hromada sádla kolem vnitřností.Takové menší prasátko.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 11:20 ® LeoC
-
jajco> Big gratulace!!! Vážil si ji..?
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 11:20 ® LeoC
-
jajco> Big gratulace!!! Vážil si ji..?
reagovat