Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 794.658 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 28. listopadu 2011 ve 23:35 ® Stroft reakce na …
Stroft

jiris> Prosím nenarušuj naši poklidnou diskuzi. Tvé názory tady nikoho nezajímají. Díky

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2011 ve 21:54 ® jiris reakce na …
jiris

Stroft> okoun nežaluje.

Co chceš na ověření, mám zkušenosti jako hatori. Jedno místo, X desítek velkých ryb po sobě a nic… Několikrát.

To, když pouštíš okouny a přestanou brát značí jen jedno, přesunuli se.

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2011 ve 21:39 ® Stroft reakce na …
Stroft

Hatori> Škoda, že se to nedá ověřit:-((

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2011 ve 20:48 ® Hatori
Hatori

Stroft> Taky jsem podobný blábol někde četl, ale nevěř všemu co se píše Peťo. Okoun rozhodně není hloupá ryba, ale tím, že pruhovaného pustíš ostatní nepoplašíš, to mám vyzkoušené. Spíše zdoláváním jednoho, nalákáš ostatní kolegy. Jsou to zvědavci, někdy se snáží vytrhnout zdolávané rybě nástrahu z huby, strácí ostražitost.

PS: Do Tesca na ně nechodím:)

reagovat
foto/forum/2011/th-img18982.jpg
Pondělí 28. listopadu 2011 ve 14:38 ® Stroft
Stroft

Hatori> No fakt nevím. Dočetl jsem se to v odborných knihách. Navíc si myslím, že okoun není pitomec. Ps. že se ti chce, převlékat do rybářského, když si přineseš rybu z Tesca?

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2011 v 10:48 ® Hatori
Hatori

Stroft> Jo a neboj velký candát taky nebonzuje, když ho pustíš:))

reagovat
foto/forum/2011/th-img18981.jpg
Pondělí 28. listopadu 2011 v 10:39 ® Hatori
Hatori

Stroft> Okoun rozhodně nebonzuje, to je nesmysl! A už vůbec nevydává varovné signály soukmenovcům, na tak hluboké vodě, jako je Slezská Harta. S Adamem jsme z jednoho místa nachytali padesát pruhovaných a všechny jsme hned pouštěli zpátky.. Vzpomeň si na okouní masakr na Maře, připadá ti, že by ryby mezi sebou žalovali? Většinou jak taháš jednoho, tak ostatní pruhovaní ho zvědavě následují..

reagovat
foto/forum/2011/th-img18980.jpg
Sobota 26. listopadu 2011 ve 20:16 ® kejra reakce na …
kejra

Zadej souřadnice a čas…nastřelím se už doma ať ti u vody nedělám ostudu,mistře:->

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 v 19:56 ® Stroft
Stroft

Už to nehul. Vyučovací hodiny, dávám zítra na Těrlicích. Žáky s bílým nosem neberu!

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 v 16:36 ® kejra
kejra

zedus>Je to otázka priorit…je to poměrně nedávno,co jsem Strofta vysvobodil z jeho nezřízených alkoholických eskapád a navedl jej na cestu střídmosti a askeze.A hle!?­..chlapec teď chodí na ryby a je úspěšný.Z jeho temného období mu pouze zůstala žádoucí „alkoholická ruka“při vedení nástrah.:-)) Ten včerejší výskoček tě asi nemusí mrzet bo fujalo a zítra má ještě víc.Jak jsem psal-vidím to na úterek,rád vás někoho na vodě potkám.

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 v 15:59 ® zedus reakce na …
zedus

kejra> Já mám taky jednu otázku. Má cenu tam zítra jezdit? Dneska sem to prokaučoval, včera se pálilo ze švestiček. Tak jsem byl ráno troška nepoužitelný. :-)

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 v 15:49 ® Stroft reakce na …
Stroft

zedus> I candát, žalovat může, ale jak si trefně napsal, ty které chytím já, si můžou šeptat jen v mražáku:-(

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 ve 14:50 ® zedus reakce na …
zedus

Stroft> Zlatej candát co? Ten už bonzovat nemuže. :-D

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 ve 14:33 ® Stroft
Stroft

Opravdu nikdo neví, jak to je s tím okouním žalováním? Osobně si myslím, že bonzuje:-(

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 ve 13:02 ® sajmon

Dva dny vláčky po 3 – 4 hodinách na Hartě znamenalo totální zero. Jediné co se přihodilo bylo to, že jsem co 15 minut sundával z oček led.

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 v 9:54 ® džigit reakce na …

kejra> ale dneska to vypadá zajímavě,teda aspoň v Porubě

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 v 9:47 ® kejra
kejra

džigit>Jak se to vezme…mám na hlídání dcerku,mama vychlastávala,takže pracovní,ale příjemné…s tou naší hartičkou to zítra vidím bledě,má být zase futéř..osobně to vidím na outerek,větrný guru hlasí klid

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 v 9:29 ® džigit reakce na …

kejra> dobré ráno.Asi pracovní,že?

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 v 9:07 ® kejra
kejra

džigit>A to se mu stává osudným…vzápětí pak sundávám obě másla z hlavy :-D

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 v 8:29 ® džigit

Stroft> mohl by být,jenže má i druhou nekalo vlastnost-žravost.On by aj nabonzoval,ale uzře kus žvance a okamžitě zapomene, co chtěl říct :-))

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 ve 21:52 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Něco sem o tom slyšel,že žaluje.Po tom jak si posledně na Hartě nachytal ale nevím,jestli si je ale pouštěl.

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 ve 20:45 ® Stroft
Stroft

Když už se tady rozdávají rady zdarma, jeden dotaz bych měl: Je okoun bonzák?

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 v 18:59 ® kejra
kejra

hraji>..no tak to už ty másla mám na hlavě dvě:-/ …že já radši nenapsal,že je to energeticky náročný model:-)

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 v 18:34 ® hraji reakce na …
hraji

kejra> nima ruma nima šturma je logické, odkazovalo to na vojenské příděly rumu vojákům před útokem, opilý voják tolik nelpěl na takové zbytečnosti jako je život.

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 v 15:32 ® džigit reakce na …

kejra> já tak max v neděli,ale nerad bych si „zalítal“. Jak ten gumák nabere věter pod špicu,tuš je z teho rogalo.

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 v 15:26 ® kejra
kejra

džigit>maš recht…asi to tak zrobim a vyrazim na Hartu…enem mě smoli ten věter co má byť

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 ve 14:59 ® džigit reakce na …

kejra> tuš sem se pravil,že esyk Ti nešibe :-)) Synku,chce to zajet k vodě! Palu se provětrat,enem ni kulku,(na kulki se nevztahuje)

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 ve 14:54 ® kejra
kejra

hraji>Tak mám máslo na hlavě…je to štrum:-93;

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 ve 14:23 ® kejra
kejra

hatori>Hmmm…to by mohlo vycukat nějakou tu kudličku

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 ve 14:20 ® kejra
kejra

hraji>U nás se říká:„nima ruma,nima šturma“…neboj, mí „pražané“ mi rozumějí…v kraji našem rázovitém je šturm opravdu ekvivalent pro proud…já bych se asi zase stratil v hantecu:-)

reagovat