Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.658 zobrazení | 6.261 odpovědíVodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. listopadu 2011 ve 13:27 ® Hatori reakce na …
-
džigit> http://www.mrk.cz/clen.php3?…
reagovat - Pátek 25. listopadu 2011 ve 13:16 ® džigit reakce na …
-
Hatori> má nějaký odkaz?Jak to vychází velikostně a cenově.Vypadají moc hezky
reagovat - Pátek 25. listopadu 2011 ve 13:13 ® Hatori reakce na …
-
džigit> Dělá je Pan Martin Brada, klobouk dolů..
reagovat - Pátek 25. listopadu 2011 ve 13:09 ® džigit reakce na …
-
Hatori> to není Brčálovo,že?
reagovat - Pátek 25. listopadu 2011 ve 13:03 ® Hatori
-
kejra> Trochu jsem provětral peněženku. Nekup to:) kvalitní háčky a borec si odlívá vlasní hlavy.
reagovat - Pátek 25. listopadu 2011 ve 12:54 ® hraji reakce na …
-
kejra> … strašně žere štrom (tedy proud), šturm je útok. to by bylo divné
reagovat - Pátek 25. listopadu 2011 ve 12:39 ® džigit reakce na …
-
kejra> super.Než do něčeho vletět a pak nadávat…
reagovat - Pátek 25. listopadu 2011 ve 12:33 ® kejra
-
Ok,vezmu maslostroj na bečkarnu a můžeme se v tom poštourat
reagovat - Pátek 25. listopadu 2011 ve 12:29 ® džigit reakce na …
-
kejra> zatím to sonduji okolo desítky.Vzhledem k převážnému užívání v republice,jsem koukal na Lowrance Mark 5X Dsi.Jde spíš o to,že si ty potřeby a využití potřebuji s někým probrat a osahat „to“
reagovat - Pátek 25. listopadu 2011 ve 12:20 ® kejra
-
džigit>Hummáč matrix 47 3D…jsem spokojen,jen strašně žere šturm…kolik seš ochoten pustit za podvodní oko?
reagovat - Pátek 25. listopadu 2011 v 11:54 ® džigit
-
kejra> jen dotázek,co máš za echo? Můžeš přihodit i pár zkušeností s předešlými?Špekuluji nad tím,že bych se „někam“ zaměřil…
reagovat - Pátek 25. listopadu 2011 v 11:45 ® kejra
-
Mnoho jehličí už od té doby opadalo,ale jsem to pořád já…připraven kdykoliv poradit ve Vašem rybářském tápání
reagovat - Středa 23. listopadu 2011 v 17:20 ® Stroft
-
Hatori> Tak to určitě dříve neb jehličkový oděv, nosil ještě v době našich lovů na Dyji a to už je saaakra dávno
reagovat - Středa 23. listopadu 2011 v 16:22 ® Hatori
-
zedus> Jo to jsem byl já, tvůj šlapací kajak nešel na vodě přehlédnout.. Pohodička!
reagovat - Středa 23. listopadu 2011 v 15:52 ® zedus reakce na …
-
Hatori> To si byl asi ty minulou neděli na hartě, že? Projel jsem kolem vás na šlapacím kajaku někde kolem zátoky u rázové, jenom sme si zamávali. Já teď nepoznám nikoho na vodě, všichni stejně zamotaní do oblečení.
reagovat - Středa 23. listopadu 2011 v 15:17 ® Hatori
-
Stroft> Tipuji to na rok 2006
reagovat - Středa 23. listopadu 2011 v 15:16 ® Hatori reakce na …
-
kejra> Jo Moře:)tenkrát se mi dařilo..
reagovat - Středa 23. listopadu 2011 ve 14:31 ® kejra
-
Stroft>…vesla a bicáky od francovky!…citím nádech poetické nostalgie
reagovat - Středa 23. listopadu 2011 ve 14:28 ® kejra
-
Hatori>…ech!..to vypadá na Lipno,co?…i nějaké pruhy tenkrát byli
reagovat - Středa 23. listopadu 2011 ve 14:28 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Co to je za vykopávku? Kejra v jehličkovém maskáči
reagovat - Středa 23. listopadu 2011 ve 13:52 ® Hatori
-
kejra> Hustá mlha, vzpomínáš:)?
reagovat - Úterý 22. listopadu 2011 ve 23:28 ® rgb23
-
martinek> na listopad dost slušněj trávník, čím hnojíš?
reagovat - Úterý 22. listopadu 2011 ve 21:17 ® kasikkaja
-
zdarek,ja par navstev o sobotach na razove,ze brehu!a pekni candatci na ocasek,a na zivou malou nebo velkou nic. a to tam dle odhadu momentalne cca 6 metru.mozna kluci na lodi max maj prehled jaka tam je hloubka bo ji tam davaj na vodu.
reagovat - Úterý 22. listopadu 2011 ve 20:50 ® Stroft
-
Tak Harťáci jsem zpět. Dnes jsme zažili pruhované peklo!!! Něco takového jsem ještě nezažil, co hod to ryba do toho samo-tamo zubatá. Až pod loď mi vyjela metrovka v nádherné zelenožluté barvě, nestačila dobrat
reagovatZačal jsem zkoušet možné i nemožné nástrahy, kopyta,smáčky,streamery,koguty,umělé patenky. Skoky,volné tažení,alkoholickou ruku, prostě vše co mě napadlo. Zobali vše, neúspěšnější byla vyvěšená rybka pod lodi cca.0,5m nade dnem. Kolega takhle vyvěsil oba pruty a po půl hodině jeden zbalil, neb na dva nestihal
Ps.Candát jen jeden.
- Úterý 22. listopadu 2011 v 18:03 ® šikula
-
Ani jsem na to téma nechtěl reagovat, ale kdo ví, co je Harta zač, tak musí dát stoprocentně za pravdu Stroftovi. Tak pánové ať se daří a konečně prolomte 40+
reagovat - Úterý 22. listopadu 2011 v 17:38 ® neny
-
To je krása, jak jeden rejpal dokáže rozpoutat takovou debatu. Bavím se a myslím si své. Ryba zůstane rybou a přes to jede vlak. Kdysi se chytali ryby a bralo se všechno, protože nebylo co jíst a ryb bylo dost. Jestlipak to nebude tím, že ty naše slavné svazy dávají do těch našich kaluží méně a méně ryb. Je to jen úvaha, ale logicky mi to z toho plyne. Pánové šťastný lov, mi se Šikulou zítra zahajujeme lyžařskou sezónu a na ryby už jen kolem baráku, takže Petrův zdar a něco pořádného chyťte.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 22:31 ® Hatori reakce na …
-
Stroft> Hodně štěstí Peťo při lovu těch 40+
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 20:52 ® džigit
-
IV.TO.ŠIRDA> Vy naděláte.Vždyť víš,že na koho Tondy jedním okem pohlédne,tomu změkne.Na koho i druhým,už se ani nevyseje
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 20:46 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> muj T.I.M.bude držet palce.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 v 19:35 ® Stroft
-
IV.TO.ŠIRDA> Na Hartě jsem na vodě ještě debila nepotkal, snad jen na břehu ale to je všude stejné. Občas si tady nějaký rádoby chytrolín rypne ale to nás neodradí abychom na naši Hartičku jezdili
reagovatZítra vyrážím znova a moc se těším, snad zlomím okouní smůlu a nějaké +40cm nachytám.