Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 794.648 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 21. listopadu 2011 v 19:32 ® kejra
kejra

IV.TO.ŠIRDA>Pokud tam zrovna nebudu,tak se vynasnažím:-)

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 v 19:25 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Jelikož máme nachytané krásné nástražní rybičky, tak jsem chtěli ve středu se Širdou vyrazit na Hartu…ale jak to tady čteme, tak i na Hartě je spousta chytrolínů a závistivců, a proto se budeme raději držet Olešné a o Hartě si se Stroftem a Kejrou raději pokecáme 3.prosince na Bečkárně…doufám hoši, že dorazíte, Ivetka

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 14:36 ® kingkubik reakce na …

kety.vydra> jo hold nekdo to ma tak ze odjizdi s usmevem od ucha k uchu i kdyz nezachyta:Dse nekdo maaa:D

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 13:37 ® kety.vydra
kety.vydra

Hatori> Proč přihlouplý názor? Mi „tráva“ smrdí a nesnáším ji (stejně jako její uživatele).A co jako? Já v „konzumaci“ trávy nevidím absolutně žádný přínos a nevidím důvod,proč kolem sebe tolerovat sjeté smažky! A neryj,nebo se to tu zase zvrne v nějakou hádku.Nepotřebuju se tu cítit jako na MRKu.Ty si konzumuj co chceš a mi nech můj názor,OK?

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 13:26 ® martinek

Caute tak jak jse dari na harťe?..Mi jse byly a..trosku to slo..Ze brehu

reagovat
foto/forum/2011/th-img18927.jpgfoto/forum/2011/th-img18928.jpgfoto/forum/2011/th-img18929.jpg
Pondělí 21. listopadu 2011 v 10:41 ® Hatori reakce na …
Hatori

kety.vydra> Ty jsi s tím začal, nesnáším tyto přihlouplé názory..

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 v 9:56 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Hatori> Nebudem tohle téma rozvíjet na rybářském webu,že ne? 9-)

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 v 9:05 ® Hatori
Hatori

kety.vydra> Až tak jo? Já hulím první ligu, tak to abych se ti obloukem vyhýbal. Doufám, že tě nikdy na Hartě nepotkám.

reagovat
foto/forum/2011/th-img18926.jpg
Neděle 20. listopadu 2011 ve 23:44 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Chlapi,já to jinak myslel dobře,nemusíte do mě hned šít…:-)

kejra> Nesnáším drogy v jakékoliv podobě.Vytlemených a vyhulených smažek jsem se jako taxikář navozil dost.Rovnou bych to všechno střílel.

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 ve 23:39 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Wole,robka z tebe chytla záchvat smíchu:-D :-D

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 ve 23:26 ® Stroft reakce na …
Stroft

Hatori> Tak to mi mluvte!!!! Já včera s okouny total průstřel. Marne, kdo umí ten umí. V úterý si to zopáknu a doufám, že nepropadnu.

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 ve 22:57 ® kejra
kejra

Hatori>gratula­ce,pěkná práce

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 ve 22:12 ® Hatori
Hatori

Dneska 05 parádní okounovačka na Slezské. S Adamem HT jsme nachytali dohromady 43 pruhovaných. Fola66 vyškolil Céčko pětkové řady. Over

reagovat
foto/forum/2011/th-img18924.jpg
Neděle 20. listopadu 2011 ve 21:26 ® Stroft reakce na …
Stroft

jiris> Nekopej kolem sebe, tady to máš zbytečné. Vyplň si kartu a třeba Tě někdo bude brát vážně.

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 ve 20:51 ® jiris reakce na …
jiris

Stroft> střílím do tmy rád. Obzvlášť na úrodnou půdu. To bys toho candáta musel zdolávat 4 hodiny, aby si vyrovnal měchejř…

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 ve 20:08 ® letadloaero

Zdarec chlapi, pěkná diskuze. V sobotu pouze jeden candati dorostenec (plotice 6 cm)a jeden cejnek. v neděli na karase 15 cm candati tatínek 65cm. Hold ze břehu to je dřina :-) Dnes díky jednomu z Vás co nám projel dálku z echem, po náhozu do patnácti metrů od břehu přišel tento tatínek a pak ještě dva dorostenci se pustili asi měli strach z 15 cm karasů. zdar.

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 ve 20:01 ® Stroft reakce na …
Stroft

RADE4EK> Ahoj, v sobotu jsem potkal jen dvě lodě. Jedna bílá plastovka Max, tu tam potkávám často, jezdí sumcařit, včera chytali troling a druhá modrá asi z pujčovny, ta zůstavala až do tmy. Myslím, že „Jiris“ střelil do tmy a nemá o tom ani tucha. Z hloubky se snažím rybu zdolávat co nejpomaleji ale né vždy to rozdýchá:-((

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 v 19:32 ® RADE4EK

Stroft,myslím,že jsme se na Hartě potkali.Já mám svého největšího candáta 69 na dva 3cm okounky na jednoháčku,štiku 108 na 8cm okounka a 94 na střevličku.Jasné je,že pokud se rychle vytahuje ryba z hloubky,tak se nafukne.

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 v 19:04 ® kejra
kejra

džigit>na šnupání mi stačí smotlé kilo a na zlatou šlehu mám ještě doufám čas:-)

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 v 18:45 ® Stroft
Stroft

Myslel jsem, že „kety vydra“ je jen pro rodinu a on je na herák.....zláštní:-((

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 v 18:31 ® džigit reakce na …

kejra> beztak myslel,ať nešňupete :-D

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 v 18:29 ® kejra
kejra

kety vydra>bavíme se o jícnu v hubě,tam už je jehlička k ničemu:-((

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 v 18:25 ® kety.vydra
kety.vydra

Hergot,chlapi,a nestačilo by používat tohle?!!

reagovat
foto/forum/2011/th-img18923.jpg
Neděle 20. listopadu 2011 v 18:00 ® kejra
kejra

jiris>Máš pravdu…ať si každý chytá jak chce…vidím,že se naštěstí najde jěště dost rybářů,kteří ryby chytat nechcou a to je dobře:-)

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 v 17:48 ® jiris reakce na …
jiris

kejra> dedukovat lze z toho. Na co chytají rybáři, co velké ryby nechytají náhodně.

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 v 17:46 ® kejra
kejra

jiris>Nepochy­buji,že jsi při nějaké candátí autopsii vydoloval 30cm kapříka,ale z toho nelze obecně dedukovat,že dravec výhradně preferuje velkou kořist.Myslím,že bere to co je,na nějakou výraznou selekci nemá čas.

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 v 17:11 ® jiris reakce na …
jiris

Stroft> V pohodě :-)

• pěknej candát 65+
  • velká ryba 80+

Jasně, to je na rybaření to pěkné, že si každý vybere co mu vyhovuje. Já osobně dávám přednost kvalitě před kvantitou.

Zkušenosti máme každý jiné, v tom se rozcházíme. Tudíž to nemá smysl řešit :-)

1:100 je dobrej poměr, já bych to z těch hloubek viděl skoro naopak

Ok, s nástrahama končím. Ať si každej chytá jak chce.

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 v 17:03 ® jiris reakce na …
jiris

kejra> osobní studie candátích žaludků.

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 v 17:03 ® Stroft
Stroft

jiris> Takže, chlap:-) To se omlouvám. Tak s hloubkou souhlasíš:-) Dle mých skromných 20ti letých zkušenostech z lovu Candáta je to tak, že v zimě již rybky nenahání ale zobne si co je po ruce.Proto neplatí pořekadlo, čím větší nástraha, tím větší ryba. Dobře pozorovatelné je to na záběrech(v letě, buch v zimě ťuk) //Kdo umí,nachytá velké ryby kdekoli i na Hartě. // Těď si mě dostal…otázkou je co je u Tebe velká ryba.Velký Harťácký candát má 70cm o větších se jen šušká. Každopádně TVRDĚ nesouhlasím s teorii raději jeden záběr za den ale od velké ryby. To mi hodně připomíná lov kapra na boilis, byvakování, příposlechy a jiné sračky. Já chytám ryby pro radost, čím více, tím lépe a je jedno jestli je to na přívlač nebo na plavanou. A když už se stane a vylezemu mu jícen(to je 1%ze 100) tak rybu zmasím a nemám s tím žádný problém.

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 v 16:55 ® kejra
kejra

jiris>Dovolím si vstoupit…kde bereš tu bohorovnost tvrdit,že velký candát nevezme malou rybku kolem 5 cáků?…sám jich mám takto nachytáno poměrně dost a naopak spousty malých candátů na 15cm plotice.Řekl bych,že to klišé je právě: velká nástraha-velká ryba.

reagovat