Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.648 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 21. listopadu 2011 v 19:32 ® kejra
-
IV.TO.ŠIRDA>Pokud tam zrovna nebudu,tak se vynasnažím
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 v 19:25 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Jelikož máme nachytané krásné nástražní rybičky, tak jsem chtěli ve středu se Širdou vyrazit na Hartu…ale jak to tady čteme, tak i na Hartě je spousta chytrolínů a závistivců, a proto se budeme raději držet Olešné a o Hartě si se Stroftem a Kejrou raději pokecáme 3.prosince na Bečkárně…doufám hoši, že dorazíte, Ivetka
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 14:36 ® kingkubik reakce na …
-
kety.vydra> jo hold nekdo to ma tak ze odjizdi s usmevem od ucha k uchu i kdyz nezachyta:Dse nekdo maaa:D
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 13:37 ® kety.vydra
-
Hatori> Proč přihlouplý názor? Mi „tráva“ smrdí a nesnáším ji (stejně jako její uživatele).A co jako? Já v „konzumaci“ trávy nevidím absolutně žádný přínos a nevidím důvod,proč kolem sebe tolerovat sjeté smažky! A neryj,nebo se to tu zase zvrne v nějakou hádku.Nepotřebuju se tu cítit jako na MRKu.Ty si konzumuj co chceš a mi nech můj názor,OK?
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 13:26 ® martinek
-
Caute tak jak jse dari na harťe?..Mi jse byly a..trosku to slo..Ze brehu
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 v 10:41 ® Hatori reakce na …
-
kety.vydra> Ty jsi s tím začal, nesnáším tyto přihlouplé názory..
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 v 9:56 ® kety.vydra reakce na …
-
Hatori> Nebudem tohle téma rozvíjet na rybářském webu,že ne?
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 v 9:05 ® Hatori
-
kety.vydra> Až tak jo? Já hulím první ligu, tak to abych se ti obloukem vyhýbal. Doufám, že tě nikdy na Hartě nepotkám.
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 ve 23:44 ® kety.vydra reakce na …
-
Chlapi,já to jinak myslel dobře,nemusíte do mě hned šít…
kejra> Nesnáším drogy v jakékoliv podobě.Vytlemených a vyhulených smažek jsem se jako taxikář navozil dost.Rovnou bych to všechno střílel.
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 ve 23:39 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Wole,robka z tebe chytla záchvat smíchu
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 ve 23:26 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Tak to mi mluvte!!!! Já včera s okouny total průstřel. Marne, kdo umí ten umí. V úterý si to zopáknu a doufám, že nepropadnu.
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 ve 22:57 ® kejra
-
Hatori>gratulace,pěkná práce
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 ve 22:12 ® Hatori
-
Dneska 05 parádní okounovačka na Slezské. S Adamem HT jsme nachytali dohromady 43 pruhovaných. Fola66 vyškolil Céčko pětkové řady. Over
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 ve 21:26 ® Stroft reakce na …
-
jiris> Nekopej kolem sebe, tady to máš zbytečné. Vyplň si kartu a třeba Tě někdo bude brát vážně.
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 ve 20:51 ® jiris reakce na …
-
Stroft> střílím do tmy rád. Obzvlášť na úrodnou půdu. To bys toho candáta musel zdolávat 4 hodiny, aby si vyrovnal měchejř…
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 ve 20:08 ® letadloaero
-
Zdarec chlapi, pěkná diskuze. V sobotu pouze jeden candati dorostenec (plotice 6 cm)a jeden cejnek. v neděli na karase 15 cm candati tatínek 65cm. Hold ze břehu to je dřina
reagovatDnes díky jednomu z Vás co nám projel dálku z echem, po náhozu do patnácti metrů od břehu přišel tento tatínek a pak ještě dva dorostenci se pustili asi měli strach z 15 cm karasů. zdar.
- Neděle 20. listopadu 2011 ve 20:01 ® Stroft reakce na …
-
RADE4EK> Ahoj, v sobotu jsem potkal jen dvě lodě. Jedna bílá plastovka Max, tu tam potkávám často, jezdí sumcařit, včera chytali troling a druhá modrá asi z pujčovny, ta zůstavala až do tmy. Myslím, že „Jiris“ střelil do tmy a nemá o tom ani tucha. Z hloubky se snažím rybu zdolávat co nejpomaleji ale né vždy to rozdýchá
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 19:32 ® RADE4EK
-
Stroft,myslím,že jsme se na Hartě potkali.Já mám svého největšího candáta 69 na dva 3cm okounky na jednoháčku,štiku 108 na 8cm okounka a 94 na střevličku.Jasné je,že pokud se rychle vytahuje ryba z hloubky,tak se nafukne.
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 19:04 ® kejra
-
džigit>na šnupání mi stačí smotlé kilo a na zlatou šlehu mám ještě doufám čas
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 18:45 ® Stroft
-
Myslel jsem, že „kety vydra“ je jen pro rodinu a on je na herák.....zláštní
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 18:31 ® džigit reakce na …
-
kejra> beztak myslel,ať nešňupete
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 18:29 ® kejra
-
kety vydra>bavíme se o jícnu v hubě,tam už je jehlička k ničemu
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 18:25 ® kety.vydra
-
Hergot,chlapi,a nestačilo by používat tohle?!!
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 18:00 ® kejra
-
jiris>Máš pravdu…ať si každý chytá jak chce…vidím,že se naštěstí najde jěště dost rybářů,kteří ryby chytat nechcou a to je dobře
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 17:48 ® jiris reakce na …
-
kejra> dedukovat lze z toho. Na co chytají rybáři, co velké ryby nechytají náhodně.
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 17:46 ® kejra
-
jiris>Nepochybuji,že jsi při nějaké candátí autopsii vydoloval 30cm kapříka,ale z toho nelze obecně dedukovat,že dravec výhradně preferuje velkou kořist.Myslím,že bere to co je,na nějakou výraznou selekci nemá čas.
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 17:11 ® jiris reakce na …
-
Stroft> V pohodě
- pěknej candát 65+
- velká ryba 80+
Jasně, to je na rybaření to pěkné, že si každý vybere co mu vyhovuje. Já osobně dávám přednost kvalitě před kvantitou.
Zkušenosti máme každý jiné, v tom se rozcházíme. Tudíž to nemá smysl řešit
1:100 je dobrej poměr, já bych to z těch hloubek viděl skoro naopak
Ok, s nástrahama končím. Ať si každej chytá jak chce.
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 17:03 ® jiris reakce na …
-
kejra> osobní studie candátích žaludků.
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 17:03 ® Stroft
-
jiris> Takže, chlap
reagovatTo se omlouvám. Tak s hloubkou souhlasíš
Dle mých skromných 20ti letých zkušenostech z lovu Candáta je to tak, že v zimě již rybky nenahání ale zobne si co je po ruce.Proto neplatí pořekadlo, čím větší nástraha, tím větší ryba. Dobře pozorovatelné je to na záběrech(v letě, buch v zimě ťuk) //Kdo umí,nachytá velké ryby kdekoli i na Hartě. // Těď si mě dostal…otázkou je co je u Tebe velká ryba.Velký Harťácký candát má 70cm o větších se jen šušká. Každopádně TVRDĚ nesouhlasím s teorii raději jeden záběr za den ale od velké ryby. To mi hodně připomíná lov kapra na boilis, byvakování, příposlechy a jiné sračky. Já chytám ryby pro radost, čím více, tím lépe a je jedno jestli je to na přívlač nebo na plavanou. A když už se stane a vylezemu mu jícen(to je 1%ze 100) tak rybu zmasím a nemám s tím žádný problém.
- Neděle 20. listopadu 2011 v 16:55 ® kejra
-
jiris>Dovolím si vstoupit…kde bereš tu bohorovnost tvrdit,že velký candát nevezme malou rybku kolem 5 cáků?…sám jich mám takto nachytáno poměrně dost a naopak spousty malých candátů na 15cm plotice.Řekl bych,že to klišé je právě: velká nástraha-velká ryba.
reagovat