Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.636 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 20. listopadu 2011 v 16:33 ® jiris reakce na …
-
Stroft> Ano, na Hartě jsem byl. Nedovolím si říct, že ji znám, ale candát se chová všude stejně. Je to a vždy bude jen candát.
S chladnoucí vodou a zmenšováním nástrah nesouhlasím, velká ryba, obzvláště candát se nehoní v zimě za potěrem. To je jen staré klišé chytání candátů na rybky nepřevyšující hranici 5 cm.
Aktuální info – kdo umí pojede na Hartu zachytá velký štiky, okouny, candáty, dosaď dle libosti. Kdo neumí nezachytá nic nebo malé. Tak to je všude.
To, že ryba je jen ryba je mi jasné.
Mé příspěvky neber jako útok, spíš jako věc k zamyšlení.
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 16:24 ® Stroft reakce na …
-
jiris> Hele, znáš Hartu? Asi né. Je to velké díra a 28metrů na tuto přehradu není žádná hloubka. Jako zkušený rybář,rybářka(nevím-profilová fotka)) jistě víš kde v zimě hledat candáty, že? Další skutečnost, že s přibývajícím ochlazováním vody, dravci preferují menší nástrahy, je ti také jistě známé. Pokud chytám prcky z jednoho místa, tak automaticky měním místo a to že jsem dal, nebo budu dávat fotky i menších ryb, tak to je proto aby kolegové dostali aktuální info, jak to na té naši Hartě vypadá. Nakonec, ryba je jen ryba a rádoby plky o tom, že ryba je nedotknutelná nechávám MRKkáckým kecálkům co chytají jen na klávesnici.
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 15:07 ® jiris reakce na …
-
Stroft> jasně 55 cm candát je na Hartě oooobrrr ryba. Ovlivnit záběr od malé ryby, nechytat na 5 cm rybky, nechytat na mini gumy. Zvětšit nástrahu o pár cm, tím eliminovat alespoň trochu záběry menších ryb. Ale to asi sám víš. Jenže to by pak nebylo za chytání 7 ryb(ek), ale daleko méně…
- v případě chycení pár prcků změnit flek a netrápit je dál
- v hejnu prcků 30 cm nebude aktivní ryba 85+… a když, tak to bude výjimka potvrzující pravidlo
- když už se bavit chytáním candátků, tak ne z 30 metrů
- Neděle 20. listopadu 2011 ve 14:02 ® Stroft reakce na …
-
jiris> Co to meleš děvenko, Candát 55cm není z candáti školky. Jak mám ovlivnit aby záběr nepřišel od malé ryby? No ty jsi nám tady chyběla
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 9:33 ® jiris reakce na …
-
Stroft> hnus, jak to někoho může vůbec bavit. Tahat takový prcky… víc škody než užitku, decimovat candátí školku. O tom kolik jich přežije z 28 metrů, no moc asi ne…
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 0:05 ® Stroft reakce na …
-
kingkubik> Jazyk v krku, je pro mne omluvenkou, pro zmasení a následnou filetáž
reagovat - Sobota 19. listopadu 2011 ve 22:46 ® kejra
-
Výtah na cigaretu!…jako kdysi na polystyren
reagovat - Sobota 19. listopadu 2011 ve 22:39 ® kingkubik reakce na …
-
Stroft> taky jsme tedka chytli jednoho cca z 20 metru…bohuzel s bublinou u huby:/
reagovat - Sobota 19. listopadu 2011 ve 22:19 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Tři to nerozplavali a to jsem je tahal v rukavičkách. 28metrů
reagovat - Sobota 19. listopadu 2011 ve 21:24 ® kejra
-
Stroft>Marně je natáčíš..jazyky ven,byli pod 15,co?
reagovat - Sobota 19. listopadu 2011 ve 20:43 ® Stroft
-
Dnes jsem dojel k vodě až 9hod a myslím, že jsem o nic nepřišel. 8×C 2× okoun.
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 ve 21:04 ® Stroft
-
V neděli berou jen ty co se otřepou ze sobotního masakru
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 ve 20:22 ® fola66 reakce na …
-
Ahoj,není to tak špatný výsledek,viděls rybu…byly horší dny. Ty nevíš že ryby na chartě berou v neděli? Tak v neděli petrův zdar
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 v 11:34 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Proto, že tě znám, vím že si děláš „kozy“, nenechám se, od zítřejšího lovu odradit
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 v 11:27 ® Hatori
-
Tak opožděný report z Harty.. Přijeli jsme včera k vodě v 6 ráno:) nikdo nikde. Mrazivé ráno brr, moc nefoukalo. Začali jsme na 9 metrech a během tří hodin pročesali všechny nadějné fleky až do 20 metrů hloubky! Ryby po ránu nespolupracovali. Očka na prutu zamrzala. Mi silon jednou očesala štika, Adamovi rybky okousávali malí cadoši. Okolo 11 hodin vytáhnul Adam prvního candoše 50 cm. Potom jsem lapnul kudlu a prsty zmrzlé. Odpoledne se zvednul vítr, naštestí jsme našli hejno okounů maximum 30 cm.. Dostali jsme jich šest většinou na gumy. Za 10 HODIN lovu slabota! Foťák tentokrát nefotil, vybité baterky:(
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 22:00 ® kejra
-
Stroft>spíše zero
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 21:48 ® Stroft
-
Měli defekt?
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 19:04 ® džigit reakce na …
-
Stroft> jak znám Adama,tak teprve vyjíždějí
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 19:03 ® Stroft
-
Dupejte, s tím raportem!
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 17:56 ® kejra
-
čekám............
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 v 19:16 ® kingkubik reakce na …
-
Hatori> oukej snurka na ne je ale ja na harte zitra nebudu byl jsem vcera a dneska…ale pojedete z5 pres jakartovice ne?
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 ve 14:50 ® kejra
-
Máte smolíka…celkem má fučet…tož ať se daří..já až příští tejden
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 ve 13:35 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Větru se nebojíte?
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 ve 12:55 ® džigit reakce na …
-
Stroft> dvacet let po válce a furt to mam pomylene
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 ve 12:36 ® Hatori reakce na …
-
kingkubik> Jo ten držák je můj. Je na něm uvázaná šňůrka, abych ho nestratil. Co já se ho nahledal:ú
Stroft> Zítra jedem ráno s Adamem!
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 ve 12:07 ® Stroft reakce na …
-
džigit> 17.Listopadu pracují jen bolševici
reagovatčerte-žert
- Středa 16. listopadu 2011 ve 12:02 ® džigit reakce na …
-
Stroft> já mám směnu
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 v 11:50 ® Stroft
-
Tak koho můžu zítra potkat???
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 ve 21:27 ® kingkubik reakce na …
-
Stroft>oukej
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 ve 21:04 ® Stroft
-
kingkubik> Nejspíš to byl „Hatori“. Zkus mu poslat SZ.
reagovat