Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.596 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 15. listopadu 2011 ve 20:58 ® kingkubik
-
ahoj vsem.chtel jsem se zeptat kdo spoustel lod pod hranexem?nasel jsem tam dnes drzak prutu na lod me je na houby takze pokud nekomu chybi dejte vedet
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 v 19:46 ® kejra
-
Stroft,Hatori>Vás dva už jsem někdy na jedné lodi viděl…Honzo,tu minnkotu tam má pořád naopak!!
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 v 17:58 ® jajco
-
Tak mi hartička nakopala zadek dneska.Stavil sem se na tři hodiny a trhal,trhal a zase trhal a když konečně kontakt s rybou,tak štika a ta to vyřešila rychle.:-/
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 v 15:14 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Máš ho v SZ.
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 v 15:00 ® Hatori reakce na …
-
Stroft> Pošli mi na sebe mobil, omylem jsem smáznul tvoje číslo..
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 ve 14:08 ® Stroft
-
Kdo má na autě tažné a chtěl by si zítra zachytat na Hartě z lodi?
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 v 10:12 ® Hatori
-
kejra> Příští týden bych jel s tebou. Škoda, že jsi nezavolal! Já jsem jel v neděli k Pile a bylo to slabe. Jeden okoun ± 35 a dva menší. Hledal jsem je naslepo posral se mi echolot:( chci dneska objednat http://rybar.braunstar.cz/…-mark-5x-pro
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 v 9:20 ® RADE4EK
-
Po několika letech se chystám na Hartu,ale půjčovna loděk od ČRS je už zazimovaná,takže mám problém.Nemáte náhodou někdo kontakt na půjčovnu,nebo někohoho kdo má a rád půjčí na jeden den loďku za úplatu.Já mám jen gumový člun a to není to pravé ořechové.Díky za odpovědi.
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 ve 23:53 ® nnnap reakce na …
-
džigit> my o vlku a vlk za humny http://praha.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
Zvaž ještě jednou, prosím, neuvážený pobyt v noci na přehradě a nevystav Ostravsko možnosti smrti žízní.
reagovat
To radegast nezvládne! - Neděle 13. listopadu 2011 ve 21:28 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> pres tyden je hrat v poho
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 ve 20:58 ® jajco
-
Doufám že zítra tam bude klid,jedu kolem po dvou měsících,tak půjdu zavláčet.Jestli ale budou plné břehy bláznů jak čtu,tak uteču.
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 v 18:43 ® kingkubik reakce na …
-
kejra> mno nevim jak se jmenuje ta zatoka ale tak to je tedka nepodstatne docela.videl jsem ze tam taky bylo dusno ale nemuzu s jistotou rici ze nadavali na ty co chytaly z lodi jelikoz z lodi nikdo nereagoval na jejich urazky co se nesly nad vodou…ale humus ke vsemu to byly fakt starsi chlapi co by mohli mit celkem uz rozum mno:(jinak chytacka dobra v sobotu ale brehy v oblezeni lidi s kacenou ci polystyrenem pred spickou a byl jsem z toho celkem aji zhnusen aby jsem rek pravdu…mastili co prislo…kazdej plny vezirek okysu a to od 10cm vyse ale to uz je jina kapitola a na to ma pravdo kazdej.jinak jako jestli po tobe na ferovku palili krmitkama tak to uz je psycho.premyslim jestli se k tomu vbc da neco napsat…
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 ve 13:22 ® kejra reakce na …
-
kingkubik>nevím který ostrůvek myslíš,ale asi až psí zátoku a tam jsem nebyl…stál jsem pod těmi betonovými schody v Roudně a oni mně bombardovali ze zálivu,podotýkám nechytali…jen po mně cíleně házeli,navinuli a zase házeli.Slovní přestřelka nic nevyřešila,tak jsem radši zvedl kotvu.Evidentně těch podroušených „takykolegů“ bylo po hartě více,když jsi taky na nějaké natrefil
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 ve 12:29 ® kingkubik reakce na …
-
kejra> cauec myslis ty krmitkare co tam furt nadavali do picusu atd…jestli jste teda lovily u toho maleho ostruvku(zatoka pred roudnem)byly tam dve lode.ja chytal na tom ostrem brehu smer roudno s kamosem na vlacku.
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 v 10:49 ® kejra
-
Sorry za ty fota,ale zkuste to teda vzít z té ležérní perspektivy
reagovatzedus>vypípaných hlav jak na gulášovkách…po 16tém vyčístí a do konce roku už nevrátí…a to pak bude ta pravá hartička.
- Sobota 12. listopadu 2011 ve 21:34 ® zedus reakce na …
-
kejra> Ještě je tam furt tolik kaproblbů? Jeden z duvodů proč jsem teď o víkendu nejel. Počkám až se to po 16tým vyčistí.
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 ve 21:28 ® nnnap reakce na …
-
Stroft> také jsem měl hlavu nalevo a co se mi nestalo! Přepínám si na tab se sobotkovýma dřístama a on, vida mne, mi podává z monitoru ruku!
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 ve 21:22 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Fajné a pěkné. Dnes jsem si k těm fotkám musel lehnout. Příště budu muset dělat stojku?
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 ve 20:12 ® kejra
-
Dnešní Harta bylo mimořádně vyvedená.Totálně jsem překopal taktiku a změnil loviště a ejhle!…na můj bordel v Linderu se postupně podívalo několik slušných kudel,nespočet okouního dorostu(akorát jeden matador 35± ztracen těsně pod lodí)a hlavně potěšilo mnoho candátů…4× jsem se dostal přes 60(69 zmasena)a 4× mezi 50 až 60 a 3× dorostenec. Jedinou vadou nádherného dne,bylo pět ožralých kryplů na břehu,kteří mě cíleně atakovali krmítkama
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 ve 13:04 ® džigit
-
Stroft> sice je kapotovaná a zvuk je okolo 60dB,ale můžeme zakrýt a budou vnímat jen naše pozitivní vibrace
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 ve 12:59 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Tak to bude mazec, hladina jak sklo,ticho jako v hrobě, narušené jen zvuky sýčka a do toho vrčení elektocentrály, někde uprostřed vodní plochy. Myslím, že nás prasečko bijci ukamenují
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 ve 12:56 ® nnnap
-
„http://zpravy.ihned.cz/?p=013100_d&article[id]=53266410“
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 ve 12:32 ® nnnap
-
džigit> to bude moc. Ale bacha, maj novou loď! Ty naše grýn ..če.
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 ve 12:21 ® džigit reakce na …
-
nnnap> kdo obrátí,jak obrátí?!? Víš kolik je na to, aby mi udělali obrat potřeba greenpeace?
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 ve 12:13 ® nnnap reakce na …
-
džigit> a co jak tě někdy obráti, spláchne do kružberka a ucpeš trubku do ostravy? Vezmeš si to na triko?
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 v 11:59 ® džigit reakce na …
-
Stroft> pryč s předsudkama
reagovatNež jezdit na noc pryč,nebo riskovat nepříjemnost na břehu.Navíc mám malou elektrocentrálu/cca 25 kg/ tak dobiju…
- Sobota 12. listopadu 2011 v 11:43 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Už jsem své lehátko také pasoval do lidi, vejde. Jen nevím, zda budu mít někdy odvahu, zůstat na noc v lodi.
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 v 9:24 ® džigit reakce na …
-
Stroft> vlezli,i s prutama
reagovatJá mám 3,60×1,70 m , to s ohledem na mou maličkost a možnost přespání,když budu sám.
Jo i Adamovo céčko tam vlezlo - Sobota 12. listopadu 2011 v 9:18 ® jajco
-
kingkubik> Tak včerejší test prutu proběhl na jedničku.Asi mě přestanou bavit ostatní pruty.Testováno na menším revíru v okr.Jeseník,pět štik a jeden okoun.V neděli proběhne test na hartě,nejraději bych dnešek prospal,protože zítra bude krásně a to i bez ryb.
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 ve 22:31 ® Stroft
-
AdamHT> To jste se tam oba vlezli?
reagovat