Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 794.608 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 11. listopadu 2011 ve 22:02 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

kingkubik> u roudna trefili dva kluci ze břehu hejno okounu to byla podívana pak šli dál a mi je drtili z vody :-D

reagovat
Pátek 11. listopadu 2011 ve 22:01 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

jajco> jj přesně tak a prokládám to humama a smakama

reagovat
Pátek 11. listopadu 2011 ve 22:00 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

Stroft> nee byl jsem s gzigitem na ZRAY

reagovat
Pátek 11. listopadu 2011 v 15:25 ®  reakce na …

fola66> co to konkrétně znamená „bralo“?

reagovat
Pátek 11. listopadu 2011 ve 13:23 ® fola66
fola66

Tak v neděli jsme zaváhali bralo a ja tam nebyl . Strefit se kdy berou na hartě je jak vyhrát ve sportce…

reagovat
Pátek 11. listopadu 2011 ve 2:27 ® kingkubik reakce na …

petrikveprik> ty jak to tak sleduji posledni dobou chodi vsichni na ryby a nic nechytaj takze v tom nejsi sam:Dhh ale nemej to te tvy za zly ona te ma jen rada a tak se bojiiii:Dale pro priste ji poustej jen kresleny filmy treba hleda se nemo(ryba je kamos ne zradlo:)jinak ji vzkaz ze ma u me plusovej bod:Dpobavila:D

reagovat
Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 17:00 ® 

kingkubik> poslední dobou chodím furt na ryby s kámošem a nic nechytám – tak mě moje dostala hláškou „Ty pamatuješ ten film Zkrocená hora?? Tam taky Ti dva kámoši chodili na ryby a nic nechytali“ :-D Prostě mě totálně dostala a bylo mi skoro hloupé říct, nic vyrážím na ryby – hned jsem musel jít zkontrolovat jestli nemám na prutu ještě cenovku :-D D

reagovat
Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 14:23 ® kingkubik reakce na …

petrikveprik> :-D :D asi tak nejak:Dale tak aspon se s nama ty zensky nenudi:D

reagovat
Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 12:00 ®  reakce na …

kingkubik> :-D D jojo je to vsude stejne. Ted je to ve smyslu „milacku pockej musim na ryby nez to zamrzne..“ a az to zamrzne, „milacku pockej musim na dirky nez to rozmrzne“ :-D

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 11:34 ® kingkubik reakce na …

jajco> ty to by jsem az tak tragicky nebral ja to mam doma stejne:Dnejvic tedka leti:kdy uz zmiznou ty pruty do sklepa.....rikam milacku az to zamrzne az to zamrzne:D

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 10:05 ® mycek
mycek

Jak to vypadá na Hartě s kaprama.V neděli bych se tam chtěl vypravit.Bylo by to na celý den,tak je třeba vyzkoušet všechno.

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 9:14 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Ještě ne,půjdu v sobotu nebo v neděli,tak se snad předvede v akci.Taky se mi celkově líbí věci od dragonu a obchod v NJ.Mám to pod nosem,tak nakupuju jen tam,Jen moje polovička už mi říká,že sem úchyl!Že jen kupuju p......y a ryby dom nenosím.

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 1:37 ® kingkubik reakce na …

jajco> jj ja si ty drky taky proste nemuzu vynachvalit jinak presne ten tvuj jsem mel v ruce kdyz jsem byl pro kamose vybirat vlacak a taky se mi hooodne libil…ryba uz na nem byla?

reagovat
Úterý 8. listopadu 2011 ve 14:52 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Team dragon 2,75m 3–15g.Super proutek,lehkej a tenkej.

reagovat
Úterý 8. listopadu 2011 ve 13:54 ® kingkubik reakce na …

jajco> ja zase navijak:Dcopak ti donesl jezisek?beztak nejakyho toho GS draka ze?

reagovat
Úterý 8. listopadu 2011 ve 12:09 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Já se tam taky možná podívám a nebo na žermanice.Musim otestovat nový prut.

reagovat
Úterý 8. listopadu 2011 v 11:53 ® kingkubik reakce na …

jajco> jo tak to verim ze te to chytlo.....kruci musim ukecat kamose na vikend:Djdu hartit at se deje co de deje ale musim rici ze tedka posledni tri tydny je to na H fakt hruza:(mluvim o chytacce ze brehu…jsem maximalne zhnusen ale stale verim:D

reagovat
Úterý 8. listopadu 2011 v 11:52 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Já byl ted´na orlíku a zas mě to chytlo,to chytání z lodě,chytáš candáty i přes den a ze břehu většinou jen ráno a večer.Samozřejmě musíš najít,kde potvory jsou.

reagovat
Úterý 8. listopadu 2011 v 11:19 ® kingkubik reakce na …

jajco> mno aby jsem rek pravdu ani me nenapadlo ze tam pujcuji lode:Dtvl to to jsem kolem toho tedka jel:Dvidis to ty jsi hlavicka:D

reagovat
Úterý 8. listopadu 2011 v 9:07 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Proč si nepůjčíš lod´v Roudně? Uvidíš jak tě to chytne až se pomalu začne dařit a rychle začneš šetřit na svou!

reagovat
Úterý 8. listopadu 2011 ve 2:25 ® kingkubik reakce na …

AdamHT> jo tak aspon ze vam to bere z lode jelikoz me ze brehu ani nehryznou:/uz jsem bezradny dokonce ani kudlicky maximalne jeden dva okounci se podivaji za smakem ale tim to hasne:(zacinam byt zoufaly.....ale o vikendu se naseru a vyrazim na cely den jak sobota tak nedele(teda jestli me stara pusti:)

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 v 19:17 ® jajco reakce na …
jajco

džigit> :->

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 v 19:17 ® jajco reakce na …
jajco

džigit> :->

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 v 19:09 ® džigit reakce na …

jajco> že jsme jich moc přes čtyřicet taky mnoho nepolapali…

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 v 19:06 ® jajco reakce na …
jajco

džigit> ? :-O

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 v 17:06 ® džigit reakce na …

jajco> kvůli jednoho céčka 72cm :-))

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 v 16:56 ® jajco reakce na …
jajco

AdamHT> Chytáš na tahačku s rybičkou?Sem byl ted´na orlíku a za tři dny sme ve třech chytli asi 20 candátků,vše do 40cm.Rybička napíchlá na jednoháček ze hlavu a taky jich pár spadlo.Vědět že všichni candáti budou do 40ti tak sem jel na hartu.

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 v 16:08 ® Stroft
Stroft

AdamHT> Na čem to sedíš? Ty jsi nebyl z Honzou na Linderu?

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 v 15:06 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

kingkubik> dvě jsem vypnul protože jsem debil a měl jsem jen malá háček za hubu a nedal jsem mu čas, pak jsem dal ještě jeden za prdel dal mu pár sekud a už to šlo.

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 ve 14:05 ® kingkubik

AdamHT> pak ze ti nejdou cecka:D

reagovat