Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.660 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 4. listopadu 2011 v 11:50 ® AdamHT
-
Jj už vím jedu s Hatorim, pomoct mu porvat návnady
reagovatDžigit však vem Zreje a pojedeš taky ne? Hatori v kolik mám být u tebe?
- Pátek 4. listopadu 2011 v 9:28 ® džigit reakce na …
-
kejra> i Ty Brute? Si budu připadat jak chudý příbuzný
reagovat…
- Pátek 4. listopadu 2011 v 9:22 ® kejra
-
Hatori>..jj,viděl jsem u vás včera před barákem PPL..hned jsem věděl,že jsi zase rodině pouštěl žilou
reagovat…uvidíme se v neděli na vodě,čus
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 23:10 ® džigit reakce na …
-
Hatori> to budou jatka
reagovatDnes jsem bbyl za Adamem a hlava děravá neví,jestli jste domluveni…
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 23:04 ® Hatori
-
V neděli to stejně všechno porvu:)
reagovat - Úterý 1. listopadu 2011 ve 22:34 ® rybardusacek reakce na …
-
Ok, děkuji moc za ochotu… Marne…
reagovat - Pondělí 31. října 2011 ve 21:35 ® rgb23 reakce na …
-
rybardusacek> nepotěším tě, jestli to tam je tak někde pod listím, nebo už to někdo našel. Trajdal jsem tam v neděli 20 min a nic.
reagovat - Pondělí 31. října 2011 ve 21:24 ® kingkubik reakce na …
-
POSLUSNE HLASIM DNESKA DALSI ZEROOOOO:d
reagovat - Pondělí 31. října 2011 ve 20:09 ® Alov reakce na …
-
Stroft> S kámošem jsme před 2 týdny narazili na hejno cca 30 ks banditů ve velikostech od cca 20 cm do 40 cm. Jeden s nima jezdil možná i přes tech 40 cm. Koukali jsme na ně ze břehu jak v akvárku. Ke všemu byli při chuti a lovili. A já měl na vláčku co? Já měl na vláčku prd samo. Za týden už po nich nebylo ani památky. A to jsem poctivě smákoval cca 2 hodiny
reagovat - Pondělí 31. října 2011 ve 12:37 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Harta a okoun jsou zakleté. Změnil jsem revír a dostal jsem se až na 34cm.
reagovat - Pondělí 31. října 2011 ve 12:11 ® letadloaero
-
Pátek odpoledne-neděle ráno kolem 20 násadových kapříků a zašera pruhovaní rytíří do 20 cm.
reagovat - Neděle 30. října 2011 ve 21:48 ® kingkubik reakce na …
-
Hatori> aspon jsem nebyl jediny kdo byl na tom mizerne…ja 10 pruhovanych dlanove velikosti a tim jsem zkoncil
reagovat - Neděle 30. října 2011 ve 21:23 ® Hatori
-
kingkubik> Dneska od rána vláčka na Slezské.. 7 pruhovaných a jedno céčko nevalné velikosti.
reagovat - Neděle 30. října 2011 v 18:55 ® rybardusacek reakce na …
-
Děkuji…
reagovat - Neděle 30. října 2011 v 18:53 ® kingkubik
-
byly jste dneska nekdo???ja patek nedele…patek zero a nedele asi 10 okounu nic vic:/
reagovat - Neděle 30. října 2011 v 1:10 ® rgb23 reakce na …
-
rybardusacek> v poledne jedu kolem, tak si tam dám kouřovou a mrknu se po něm.
reagovat - Sobota 29. října 2011 ve 20:52 ® rybardusacek
-
Dnes jsem po dlouhé době opět navštívil Hartičku. Ale totálně jsem vyhořel. Ani ťuk. Rybu jsem neviděl, zato jsem přišel o zlatý přívěšek. Takový talisman. Liščí zub, vsazený do zlatého kroužku. Přišel jsem na to až doma. Myslím si, že jsem ho ztratil, když jsem se u auta převlékal. Místo jsem označil v obrázku. Mám to na Hartu daleko a nyní nemám čas tam znovu zajet. Kdybyste ho náhodou někdo našli, budu vděčný za jeho navrácení. Jestli někdo z Vás pojede kolem, prosím kukněte tam. Takový geocaching trochu jinak
reagovatDěkuji mooc. Ti co Hartu znají, z obrázku poznají kde to je.
- Čtvrtek 27. října 2011 ve 14:51 ® Hatori
-
kejra> Už se mooc těším!
reagovat - Středa 26. října 2011 ve 20:15 ® Dredaty reakce na …
-
petrikveprik> to urcite ne, tam jsem ani nebyl, meli jsme chatu dole, par desitek metru od vody. nebyl jsem ani s zadnyma mladyma.
reagovat - Středa 26. října 2011 v 18:48 ® kejra
-
Hatori>…hááháá..potrefená husa!…
reagovat…pomalu chystej lešeňovky a stavební vrátky,pomalu objednávám Soroyu
- Středa 26. října 2011 v 16:04 ® Stroft reakce na …
-
petrikveprik> Na Linderu, na Hartě jezdíme jen my a „Hatori“, tak mýlka nemohla přijít. Viděl jsem Vás na té díře u břehu, tam to je jen o malých Okyšich, Cečko jsem tam nikdy neviděl.
reagovat - Středa 26. října 2011 v 15:05 ®
-
Stroft> já Ti dám lakomý..
čuměl jsem a nebyl jsem si jistý jestli´s to byl ty. Bylo mi hloupé jen tak začít hulákat hurá na štamprlu, škoda že ses nepřihlásil – u nás se říká lína huba hotové neštěstí
DD Jeli jste na stribrne hlinikove lodi, ze? Jinak pěkný krokodýl!! Ja jsem tam šaškoval s dirkovacim proutkem a okounoval, bohužel nepřišel žádný pěkný jen jedna 60tka šťuka.
Dredaty> hmm dobra strategie, to si musim zapamatovat
reagovat(nepotkali jsme se nahodou v rybarskem dome, byli tam nejaci 4 ogari? Ale nikoho dredateho jsem tam nevidel, takze asi ne..)
- Středa 26. října 2011 ve 14:33 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> U pruhu se ta dálka špatně odhaduje. Taky mám na Hartě 42cm, ale na fotce bych typl méně.
reagovat - Středa 26. října 2011 ve 13:36 ® Hatori
-
kejra> Ferových 40 cm! Zeptej se Adama nekecám:)) Stroft> Jasně, že vzpomínám, když jsi mně fotil ty:) Přidám ještě jednu zubatici z Harty..
reagovat - Středa 26. října 2011 ve 12:44 ® Stroft
-
A na toho si vzpomínáš?
reagovat - Středa 26. října 2011 v 8:39 ® kejra
-
Hatori>…Jene uber nebo jdeš zpátky k sousedům!!
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 23:46 ® Hatori
-
Stroft> Chytnul jsem ho tento rok v srpnu. Špatná fotka je to čtyřicátník AdamHT mi ho podebíral..
reagovat - Úterý 25. října 2011 v 18:10 ® Stroft
-
Hatori> Ten pruh je letošní? Typuji tak 32cm. Chceme jezdit každý týden ale víš jak je na tom Kejra s časem
reagovatPs.Stroft je stroft
- Úterý 25. října 2011 v 11:17 ® džigit
-
Máte štěstí chlapci,já zaregistroval jen sekundové protočení brzdy a konec…
reagovat - Úterý 25. října 2011 v 10:33 ® Hatori
-
Stroft> Já jsem jí taky lapnul bez lanka na 0,12:) Stroft. Dejte vědět až pojedete příště!
reagovat