Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.489 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 5. září 2011 v 15:27 ® zander1980
-
Včerejší podvečerní dvouhodinová vláčka přinesla dvě štiky 57a67cm+pár okounů nevalné velikosti.
reagovat - Neděle 4. září 2011 ve 22:21 ® Stroft reakce na …
-
jajco>
reagovatněkdy lituji, že české.
- Neděle 4. září 2011 ve 21:00 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Ty si doma v Norsku,nebo máš občanství české?
reagovat - Neděle 4. září 2011 v 19:33 ® zedus
-
šikula> Hele klid, nejsi v tom sám. Byl jsem dva dny na mýnech a kromě toho že jsem hovnajs chytl, tak jsem urval asi 3 woby, zkrátil vláčák o jedno očko. Teď se balím, báč odjíždím na 14dnů do Holandska a beru si sebou boutíka na Oostvornsee a zjistil jsem, že jsem někde potratil šlouch od pumpy. Hlavně že se nikomu nic nestalo, tada kromě tvé zadnice.
reagovat - Neděle 4. září 2011 v 19:23 ® Stroft reakce na …
-
šikula> Kde jinde má kleknout auto než u takové cedule
reagovat - Neděle 4. září 2011 v 19:22 ® Stroft reakce na …
-
LeoC> Já mít přechodné bydliště na Hartě jako ty, tak tento server, fotkama přehltím
reagovatJak ti koušou a co člun spokojen?
- Neděle 4. září 2011 v 19:13 ® šikula
-
Včera:
- Auto mi nečekaně kleklo před cedulí Volárna
i přesto, jsme na vodu vyrazili (než pro mně měla přijet odtahovka)
- Rozbil jsem elektromotor
- Zapíchl si trojháček přímo do pr..le
Čas lovu měl být od 5.30, tak z toho bylo 8 ráno, Ukončení lovu v 10.15– příjezd odtahovky. Ale aspoň jsme už viděli první pruhované bandyty a dokonce některé dostali i na nástrahu
(ovšem velikost ±20 cm)
Hlavně aby voda už nešla dolů,spíš nahoru.
Zpáteční cesta na odtahovce, člun zůstal u příbuzných.
reagovat - Neděle 4. září 2011 v 18:36 ® LeoC reakce na …
-
Stroft> taky bych se rád pokochal alespoň fotečkou
reagovat - Neděle 4. září 2011 ve 13:49 ® solich76 reakce na …
-
Stroft> díky. Taky přeju mnoho štěstí.
reagovat - Neděle 4. září 2011 ve 12:56 ® Stroft reakce na …
-
solich76> Tak šťastný lov, hned bych jel s Vámi taky, Okyši a Céčka už začínají kousat. Ale nemůžu, ve čtvrtek odjíždím do Norska.
reagovat - Neděle 4. září 2011 ve 12:29 ® solich76 reakce na …
-
Stroft> )))))))))) dnes vyrážím na Hartu. Zkusím a uvidíme. Bude nás tam více
reagovat - Sobota 3. září 2011 v 18:15 ® Stroft reakce na …
-
kingkubik> Dej sem fotku té 103 z Harty. Rozptýlil bys mé pochybnosti
reagovat - Sobota 3. září 2011 ve 14:23 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> jo to ja mam stiku 97 a toho candosa 103 ale tento rok mi to vbc nejde nejak se mi nedari candosu nachytam pomerne dost ale nemuzu se dostat na nejakou vetsi velikost chtelo by to mozna lod.ale po okounach slidim uplne stejne…a muzu rici ze mi letos vbc nejdou minuly rok jsem byl schopny jich nachytat 20–30 za chytacku a to max velikost 35 ale letos mi prostne nejdou stejne jako ostatni ryby nevim co se na harte pojebalo:(
reagovat - Pátek 2. září 2011 v 19:14 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Tak to je pěknej kus,těch 103cm,toho se snad nikdy nedočkám.Ale ani nechci,stoupám vzhůru pomalu.U candáta mám zatim hranici 64,to samé u štiky.I když pojedu v říjnu na orlík na candáty,tak zbytek letošní vláčky budu slídit po panovi okounovi.
reagovat - Pátek 2. září 2011 v 16:20 ® kingkubik
-
s tim candosem je to sichr kachna jsem na harte jako doma a nikdo o tom nemluvil:Dnejvetsiho minuly rok mam ja 103cm tak to by me ten borec se 117nactkou nasral:Djinak letos mam tak 15candatu ale problem je ze nejvetsi byl 50cm jinak dycky tech 35–40cm…ty vetsi mi letos nejdou vbc:(bavim se samozdrejme o vlacce:(
reagovat - Pátek 2. září 2011 ve 14:01 ® AdamHT
-
Zítra jedu taky na Hartu , už se těším. Rybek je ještě dost , ale když se chce tak to jde. Okounu a štik jsem polapil dost, ale na candáta nějak nemám na vláčku štěstí.Věřím , ale že už se to zlomí.
reagovat - Pátek 2. září 2011 ve 12:23 ® neny
-
Tak zítra ráno po dlouhé době výprava na Hartičku. Léto bylo velmi rozpačité, tak jsem zvědav jak zahájíme podzim. Doufám, že jsi dravci již zvykli na pokles vody a začnou brát. Známí byli na motorkách a stavovali se v Nové pláni a nějakej rybář jim říkal, že se tam minulý týden chytil candát 117cm, tak se chci zeptat, jestli je to klasická rybářská kachna, anebo jestli jste o tom taky někdo slyšeli, popřípadě na jaký způsob byl chycen? P.Z.
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 17:14 ® kingkubik reakce na …
-
kubiczez> mohl by jsi pls prihodit vice tvych fotek…aby jsem te bezpecne poznal na zavodisti…nerad by jsem nahazel klacky nekomu jinemu do vody:D a ospreyovy by jsem se nesmal on je tady takovy mistni jezis co kaze dobro a rady dava zadarmo lide si jej zde vazi…mohlo by se ti to jednou nevyplatit
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 ve 12:22 ® kubiczez reakce na …
-
osprey>
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 ve 12:18 ® osprey reakce na …
-
kubiczez> Samozřejmě, že vkládat můžeš.
Pokud sis ovšem během jiných diskuzí dokázal vytvořit špatný image, může se stát, že někde nebudeš vítán. Přinejmenším v této chvíli.
Takže vem rozum do hrsti, zkus se nějaký čas chovat nekonfliktně a konstruktivně, klidně sem něco rozumného vlož a možná zjistíš, že problémy budou za pár dní pryč.
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 ve 12:08 ® kubiczez
-
jajco> Já nejsem provokatér, jen jsem chci přihodit něco z Harty.Jezdím tam pravidelně,je to můj oblíbenej revír, a tak snad můžu něco přihodit na forum, které je založeno přímo na tento revír.Nebo ne???
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:41 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> ajta krajta toz to chapu ale zase hledej na tom i neco pozitivniho…mas doma kluka jak se patri …jinak doufam ze vse v poho…ja ted dojel z pochne …kapr zero…a pokus o vlacku dva cejni:Djeden za triko:Ddruhej regulerne za pysk
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 v 18:55 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Dva okouny kolem 20cm,ale byla to chytačka jen na skok asi hodinu,protože syn si zlomil nohu tak sem pelášil domů.
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 v 16:36 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> tak co jak jsi dopadl?
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 12:49 ® AdamHT
-
Já tam byl ze člunu Čtvrtek a Pátek nachytal jsem okouny a dokonce i dost přes 30 cm a jednu štiku. O candáta jsem nezavadil a to jsem chytal hned od rána spal jsem totiž ve člunu na vodě uvázaný za bojku. Bylo skvěle jen jsem si zapoměl spacák tak když začala padat rosa tak jsem si vlezl do obalu od motoru
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 v 11:38 ® sajmon
-
včera na hartě pouze okouni, o candáty jsme nezavadili. Tak snad zítra ráno.
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 v 10:32 ® Petula
-
pár fotek
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 ve 22:24 ® jajco reakce na …
-
kubiczez> Proč si takový provokatér?Tady se vedou v poklidu různé diskuze a ty jen provokuješ!Jestli máš nějaký mindrák,tak to neřeš tímhle.Proč si nejdeš rejpnout někam do hospody?
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 v 17:52 ® kubiczez
-
Ja jsem byl před tejdnem na zavodišťu u mosta na 3dny a kapři brali s chuťi, ale jenom do těch 50cm a jeden, ten největší měl 54cm, jinak nebyl problem chytit za den 50 takto malých kaprů, a to jsem ze zoufalosti nastražoval druhej den 30mm boilie a ty ludry maly mi to zhltli.
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 v 17:46 ® kubiczez
-
jajco>Je vidět že Razovské zátoce se neříká zátoka dravců jenom tak ze srandy pro ni za nic.
reagovat