Chytej.cz

Jsem ten nejhorší rybář na světě necteno

17.9.2007 | ??? | 11.512 zobrazení | 36 odpovědí | upravit

Dnes byl desátý den, kdy jsem byl v řadě na rybách. Chodím každý den po škole, o víkendu pak na celý den. Každý den minimálně čtyři hodiny, takže spousta času. Ale zatím jsem nic nechytil :-(. Dnes jsem byl na rybníku, kde všichni něco tahali, ale já pořád nic – trapas :-(. Chytam na těžko, nahazuju daleko jako ostatni, krmítko se směsí, zhruba 5 – 10 cm pod tím háček s kukuřicí, a pořád nic. První dny jsem neměl ani záběry, dneska mi policajt vyjel tak desetkrát až k prutu nahoru, takže jsem zasekával – zhruba deset záseků dnes a nic. Fakt to nechápu, zasekávám normálně – ale asi moc brzo, nebo pozdě.

Jsem už zoufalej, na druhou stranu mě to nakopává stále dál a dál – každej den jezdím, těším se, baví mě to, ale chybí tomu ta třešnička :-(.

Asi je to ve mně. 5 let jsem nechytal, ale nechápu jak jsem to mohl zapomenout. Není někde návod jak a kdy zaseknout? V jaký moment? Není někde video?

Jsem ten nejhorší rybář na světě, kdybych chytil aspoň nějakou mřenku :-(.

Na co chytáte na těžko vy? Poradíte mi nějakou směs (zkoušel jsem kukly, červy, kukuřici, chleba – jestli moc koukal háček? Nevím), na kterou zaručeně vždy chytáte? Nebo v čem bych mohl dělat chybu. Díky za strpení :-).

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 17. září 2007 v 19:13 ® vasik

Musíš zkoušet a zkoušet.Já mám návazec 10–15 cm na něj dávám kurku chleba a háček s kurkou zastrčím do krmelce.Každé roční čas nastražuji něco jiného,to nusíš vyskoušet na co u Vás berou.Dá se říc že ani nezasekávám braní to je poctivé.Když policajt poskakuje tak to je zajisté cejn. Přeji zlepšení a dobrej lov.

reagovat
Pondělí 17. září 2007 v 18:15 ® Shrek reakce na …
Shrek

Sharkcom,Osprey : nevím chlapci,na položenou používáte 30 cm návazce?Vláďo,Ty určitě ne.Já dávám kolem 10 cm a je to v pohodě.Jo feeder,to je něco jiného.

reagovat
Pondělí 17. září 2007 v 10:24 ® osprey
osprey

Delší návazec (20 – 30 cm), nestihnou ti to dobrat, síla tak 0,20 mm. Je to na kapra, na bílou rybu můžeš i jemnější.

reagovat
Pondělí 17. září 2007 v 10:03 @ ???

tak,tak,to prijde samo.. taky sem treba vlacel celej den (od rana do vecera !) a nic! a kolem me 6 rybaru a tahaly plno ryb ! tak sem se jenom tomu zasmal! no a jindy je to zas obracene.. ne nadarmo se nam rika tichy blazni… tak zatim cus.a vydrz brtka,vydrz…

reagovat
Pondělí 17. září 2007 v 9:55 ® sharkcom
sharkcom

5–10cm návazec? Není to málo? To by vysvětlovalo ty neseklý záběry… Dej delší návazec. Aspoň 30 cm… Třeba..

reagovat
Pondělí 17. září 2007 v 0:44 ® kkarlos
kkarlos

Pokud máš finance a tak tě to baví, zkus určo koupit nějakej feeder..;) pokud ne, zkus vzít nějakej relativně lehčí proutek, menší háčky, jedno zrnko kuku, rohlíček a nahazovat, klidně i blíž ke břehu(„otázka velikosti vody“) a nezoufej, ono to půjde.. ;-) zkoušej, zkoušej a zkoušej.. ;-)

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1