Vyhledávání
Jak to nyní vypadá na MRHALU ?
11.9.2007 | Kulik | 1.893 zobrazení | 3 odpovědi
V sobotu jedu na týden na tento soukromý revír a chtěl jsem se zeptat jak to tam nyní vypadá? Co se chytá, kde a na co? Co si nezapomenout vzít za krmení, nástrahy, návazce a tak vůbec. Díky za jakékoliv informace a rady. Rád bych si v klidu a dobře zachytal.Kulik.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 11. září 2007 ve 12:23 ® regulus reakce na …
-
Kulik – mě to nenadneslo vůbec, jen si představ, že každej místo aby oživil původní fórum začne nový, takže se časem stane, že na jedno téma bude 50 fór s šedesáti odpovědmi. Pokud budeš chtít něco najít, tak se v lepším případě uklikáš, v horším ve finále nic nenajdeš a tak založíš nový fórum, ale už ti do něj nikdo nic nenapíše, protože ho nebude bavit psát to potřetí nebo taky podesátý. Tím ovšem nastane situace, že tento web, jako dejme tomu nějaká databáze informací, začne postrádat svůj smysl. Fór jenom na toto téma je 7, založili je 4 lidé a celkem se sešlo 24 odpovědí včetně této. Není zdaleka jedinej, ani první, ani poslední. Mě se omlouvat nemusíš, je mi to srdečně jedno, jen si nedovedu představit, jakej chaos tady bude za 2 roky, pokud se trend duplicitních nově založených témat bude stupňovat tak, jako je to poslední dobou. Bohužel, toto téma není ojedinělej případ. Nejrozumější by bylo, kdybys svoji otázku položil ve svým původním fŕu nebo fóru kde bylo nejvíc normálních odpovědí a požádal admina, ať toto fórum smaže, ale to si musíš rozhodnout ty.
reagovat - Úterý 11. září 2007 v 11:41 ® Kulik reakce na …
-
To si nedělám, ale neuvědomil jsem si, že i to je cesta jak se dozvědět aktuální informace. Pokud Tě to tak moc nadneslo tak se Ti omlouvám, ale jsou i hloupější lidé na tom světě.
reagovat - Úterý 11. září 2007 v 11:25 ® regulus
-
No to si snad děláš prdel, ne????? Proč zakládáš další stupidní fórum, když ses na to saný ptal v lednu, proč neoživíš původní fórum.
reagovat