Vyhledávání
Karabinky - přechovávání
10.9.2007 | Robur | 2.717 zobrazení | 11 odpovědí
Jak je skladujete, respektive přenášíte u vody.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 10. září 2007 ve 22:54 ® hecht
-
Nejjednodušší je to dle mého tak jak už zde píše myslím pawell. Dle přiložených (mizerných) fotek to používám už léta, a k naprosté spokojenosti.Do vesty zapíchnu spínací špendlíky a do té části co se nerozepíná zacvaknu každou karabinku zvlášť. Jde to krásně třídit i dle velikostí nebo druhů, na každý špendlík zvlášť.
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 22:28 ® Robur
-
Dudu, takhle popsané, to vypadá líp.
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 22:12 ® dudu
-
hm- sem to schomtal, to patřilo Roburovi
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 22:09 ® dudu
-
regulus- ty řetízky ode mě to nebyla ďupa. Mám tak na vestě pospojovaný v řetízcích na očku u náprsní kapsy 3 druhy karabinek. Dobrý na tom je to, že karabinku nejdřív uvážu, a pak teprve otevřu a hned nasadím nástrahu. Nikdy sem žádnou neztratil! Na sichrhajsce se to vysypává, a když máš zmrzlý ruce je to v řiti.
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 22:01 ® Robur
-
už začínám tušit, proč Pif či kuchař vypadá jak vypadá…
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 21:57 ® regulus reakce na …
-
Ještě by šlo na sichrhajzku navlíknout několik karabinek, tu sichrhajzku si přes to očko další sichrhajzkou přidělat k vestě nebo westě, podle toho co používáš a jednotlivé náhradní karabinky si přidělat na ty co jsou navlečený na tý první sichrhajzce, páč vlastně slouží jako držáky těch karabinek co používáš na chytání.
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 21:49 ® Robur
-
Regule, to je rada jak polib mně prdel, ale chápu, že ti došel provázek, páč jsi si na něj musel přivázat bažanta a situace tě nutí improvizovat.
Spíš jsem nadšen z té myšlenyk se sichrhaickou. Jak prostě jednoduché věci bývají účinné.Tak jsem se zeptal, zda to někdo neinovoal. Třidění do igeliťáků, který je ještě někde zavřený mně připadá pracná, stejně jako řetízkování. Když se pak k tomu přidají ještě zmrzlé ruce… Ale každý jsem jinej. Spíš čekám, že někdo bude mít ještě nějakou inovaci.
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 21:27 ® regulus
-
Si děláš pr*el nebo soutěžíš o titul nejblbější téma.
V mým případě má všechno svoje místo, tedy i karabinky. Jsou ve svojí přihrádce v krabičce v zavíracím igelitovým sáčku, roztříděný podle velikostí. Pokud by ti to nevyhovovalo a chtěl by jsi je nosit stále sebou, tak sejmi nějakýho prodejce Herbalife, nosijou takový velký placky na sichrhajzce s nápisem „Chceš zhubnout? Zeptej se mě jak!“, sou většinou vyžraný a tudíž pomalý, tak nebude takovej problém jim tu placku šlohnout. Oboustranou lepící páskou si na ni nalep ten zavírací igeliťák a máš po problému. -:)))))))))
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 21:07 @ ???
-
Robur: Tak si dej na tu stranu zavíracího špendlíku, co se nerozepíná.
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 20:58 ® dudu
-
Skladuji je v originálním balení v suchém prostředí v uzavřené nádobě se silikagelem.
reagovat
K vodě je nosím pospojované do řetízku na očku u vesty. Stačí? - Pondělí 10. září 2007 ve 20:57 ® Robur
-
Pořád řeším míchání karabinek, jednou je mám v kapse, jindy u malých nástrah, jindy u velkých a někdy zůstanou doma zapomenuté na poličce. Teď jsem viděl velmi účinnou blbost, a to je připnout, navléknout na sicherhaicku /zavírací špendlík/ přímo na vestu. ALe připadá mně nepraktické je mít na té straně špendlíku, co se rozepíná (bojím se rozsypání), nemáte ještě nějaký lepší trik?
reagovat