Vyhledávání
Fotky
10.9.2007 | Robur | 13.768 zobrazení | 122 odpovědí
Nebyli by jste pro, pěkně poprosit adminy, aby se k nicku diskutujícího mohla objevovat i jeho fotka, možná to má i nějaký odb. název. No a buď by si dotyčný nějaké foto tváře nahrál nebo ne. Myslím, že by to pak na srazech dost zjednodušilo komunikaci. Samozřejmě předpokládám, že by nikdo na fotku nedával kockotiny jako kočičku, rybičku či nějakou scifi obludu. To by adminové hezky mazali, i když chápu, že někteří z nás tak trohu SF jsou:-).
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 6. prosince 2008 ve 14:55 ® sus1
-
Třeba bla,bla,bla a foto.
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:42 ®
-
I já bych to podpořil…Já bych byl vůbec pro, aby se tady vylezlo z anonymity. A nejde jen o xichty. Většinou mě dost štve, že největší „rypáci“ jsou převážně naprosto anonymní. Je to fér? A to píši s plným vědomím, že můj obličej je jeden z posledních, na který by mohl být někdo zvědav.
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:17 ® vagi
-
Robureeeeee: chci se koukat na tojí držku
reagovat - Středa 3. prosince 2008 v 11:51 ® fish-team-voda
-
Ja sem pro…alespon u vody bude mene hluku…az se budou rybari potkavat
reagovat - Středa 3. prosince 2008 v 10:35 ® mana01
-
Jsem pro. Když bude nuda, prohlídnem si fotky a hned bude veseleji.
reagovat - Středa 3. prosince 2008 v 1:01 ® DEATH
-
Nápad originální, dobrý. Leč s mojí pamětí na jména
reagovat. Je i ta fotka marná.
- Úterý 2. prosince 2008 ve 22:36 ® Robur
-
já ne, když vidím tu tvou držku na kartě, tak bych si dával bacha, bo to bude co nevidět v aukci.
reagovatMusíme na to psychologicky. Hadeeeeeeeeeeeeeéééééééééééééé!?
- Úterý 2. prosince 2008 v 18:59 ® vagi
-
Robur: ano, ano. Právě jsem se rozhodl, že toto fórum začnu udržovat při životě.
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 ve 22:08 ® Robur
-
Hade, ty se nebavíš?
reagovat, neodolal jsem, když jsem to náhodou teď viděl v tipech na diskus. fórum
- Čtvrtek 13. listopadu 2008 v 15:32 ® okoun27
-
zajímavé
reagovat - Čtvrtek 13. listopadu 2008 v 10:16 ® sus1 reakce na …
-
Robur:A jakou fotku si tam dáš ty??
reagovat - Středa 12. listopadu 2008 ve 21:44 ® Robur
-
hele Hade, ty nám tady slibuješ www.chytej.cz a já dělal fórum a fur nic. Si jen točíš DVD a třeba by si v našem castingu našel nové neokoukané tváře
reagovat - Čtvrtek 24. července 2008 ve 13:35 ® sus1 reakce na …
-
Jasan.Díky.
reagovat - Čtvrtek 24. července 2008 ve 13:31 ® vagi
-
sus1: odpovím ti ve všeobecné
reagovat - Čtvrtek 24. července 2008 ve 13:29 ® sus1 reakce na …
-
vagi:Zdravim Tě,chci se optat jak to vypadá s chytáním na Hrachlouskach?četl jsem ,že tam seš tak se ptam.Díkes.
reagovat - Čtvrtek 24. července 2008 ve 13:19 ® vagi
-
Robur, Cercer: přesně tak, Cercer je ten pravý investigativec, že?
reagovatJeho fotky vždy odhalují pravdu. Doufám, že se to dlouhé cizí slovo takhle píše
- Čtvrtek 24. července 2008 ve 12:06 ® cercer
-
Robur:náhodou…mě bulvár nezajímá…víš dobře,že jdu po důkazech!!..a záhadách…foťák už mám připraven a… NĚKDE TAM VENKU JE PRAVDA!!
reagovat - Čtvrtek 24. července 2008 v 11:15 ® sus1 reakce na …
-
Na to je jinej web, ne? kde si kluci dělaj dobře???!
reagovat)))))
- Čtvrtek 24. července 2008 v 10:28 ® Robur
-
cercer, já to tady vykecám a zítra mě unesou. Neřeknu. Hele, že ty chceš zase nějaký námět pro bulvár?
reagovat - Čtvrtek 24. července 2008 v 10:26 ® cercer
-
jinak jsem taky pro:když už nic,tak by ubyla minimálně polovina připitomělých,sprostých a namachrovaných ,,odpovědí" ve fórech či diskuzích..většina těch drsňáků by si to nedovolila. Vagi:Tvuj obličej by mi tam vůbec nevadil- naopak-vždy,když vidím nějakou fotku s tebou,tak mi zlepšíš náladu!!
reagovat)
- Čtvrtek 24. července 2008 v 10:19 ® cercer
-
Robur:…a kteří znás jsou ti ,,SF"??
reagovat - Středa 23. července 2008 ve 22:47 ® vagi
-
Fotky za mě říkám ano. Např. kvůli srazu, jak píšete. Určitě už se to tu někde psalo, měla by tam být možnost fotku u příspěvku „vypnout“. Chápu, že stačí, když někdo musí číst, co tu plkám, natož u toho koukat na můj ksicht
reagovatregulus: teď jsem chtěl bejt vtipnej a napsat, že když pak hledám v Brně Regula, vyhlížím parník a ty už ho v profilu nemáš
) … tak budu hledat hvězdičky
- Středa 23. července 2008 ve 22:07 ® Flash25
-
Zdravim,myslim že to neni špatnej nápad.Dost lidí potkávam a vůbec nevim který to jsou
reagovat - Úterý 22. července 2008 ve 23:03 ® Robur
-
tož zkusme trošku škádlit před srazem
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 v 15:06 ® Robur
-
Regule, to by bylo dobrovolné, ale stejně každej ví, že Mick jsi ty a Wagner Pepino
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 ve 14:56 ® Zauwi
-
jak už jsem psal někde na začátku,bral bych to všema deseti,aspoň by mi pak odpadlo běhání na srazu a ptaní,kdo se jak vlastně jmenuje…
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 v 0:29 ® regulus reakce na …
-
Robur – ty šmejde, ty si vopravdu myslíš, že bych svůj profláknutej ksicht měl vystavovat na netu, to snad nemyslíš vážně, je mi v relatrivní anonimitě dobře.
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 22:16 ® LojzaRybka
-
kecáš, byl:)
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 20:55 ® Prichy reakce na …
-
robure, dneska jsem si no toto tema zrovna vzpomel, fakt by to nebylo spatne alespon u lidi, co jezdi na srazy apod.
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 v 19:58 ® Robur
-
co nového? Chtělo by to něco k Ježuchovi.
reagovat