Chytej.cz

Fotky necteno

10.9.2007 | Robur | 13.777 zobrazení | 122 odpovědí

Nebyli by jste pro, pěkně poprosit adminy, aby se k nicku diskutujícího mohla objevovat i jeho fotka, možná to má i nějaký odb. název. No a buď by si dotyčný nějaké foto tváře nahrál nebo ne. Myslím, že by to pak na srazech dost zjednodušilo komunikaci. Samozřejmě předpokládám, že by nikdo na fotku nedával kockotiny jako kočičku, rybičku či nějakou scifi obludu. To by adminové hezky mazali, i když chápu, že někteří z nás tak trohu SF jsou:-).

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 13. září 2007 v 9:44 ® Robur
Robur

no tak pardon, to je tak,, když píšu po tmě a nevydím /to je vtip/ na klávesnici. Jsem pak u toho děsně nasranej a nervní, jak se mně pletou písmena. Ale jak jsem už psal, mám svoji hrdost a píšu poslepu a deseti. Akorát některý prsty jsou rychlejší a jak mám bordel na stole, tak mně uhýbá ruka na klávesnici.

reagovat
Čtvrtek 13. září 2007 v 9:41 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Já bych vás poslala do školy ještě jednou a češtinu od rána do večera :-)

reagovat
Čtvrtek 13. září 2007 v 9:37 ® cormaxx
cormaxx

Vydrain: omg mno co jsem to (ne)vymyslel:-D …pardon

reagovat
Čtvrtek 13. září 2007 v 9:31 ® Vydrain
Vydrain

Obl Y čej, v Y dět, Č et , ó já trpím …

reagovat
Středa 12. září 2007 ve 23:46 ® regulus reakce na …
regulus

ROBUR – člověče, ty jsi požil, pletou se ti písmenka, styď se. -:))))))))

reagovat
Středa 12. září 2007 ve 21:07 ® cormaxx
cormaxx

acid23:může se podívat do profilu to je jasný,ale třeba já když se třeba nemluví o revíru kolem mě,nebo prostě o blízské lokalitě tak na ty profily autorů nebo jejich fotoalba většinou nekoukám.Ale když bych pak někoho u vody viděl tak si ten oblyčej dokážu vybavit,že jsem ho někde viděl.Prostě podle mě by to byla dobrá věc kdyby bylo možný mít tady tu fotku:-))

reagovat
Středa 12. září 2007 ve 20:35 ® Robur
Robur

Pánové, v protireakcích cítím názor, jako že by to byla povinnost. To v žádném případě, ale jde mně o praktičnost. Mně zase připadá totální opruz muset rozbalovat něčí profil, abych věděljak vypadá. Jak říkal hrabě Monmiraj – za co se tydíte, provozuejte snad čarodějnictví či vraždění neviňátek, že se stydíte za svůj obličej. Například bylo super potak na rybách koelgu a vidět na něm tričko Chytej, hned jesm věděl, že s tím člověkem mám něco společného.

reagovat
Středa 12. září 2007 v 18:47 ® hajan reakce na …

dudu: :-)) ))

reagovat
Středa 12. září 2007 v 18:38 ® acid23

cormaxx:to je pravda,ale když chce někdo ze sebe dělat staršího,tak sem může dát i fotku někoho jinýho atd.Nemám nic proti tomu,ale rozhodně bych to nechal na osobním uvážení každého z nás jestli sem chce dát foto či nikoliv.

reagovat
Středa 12. září 2007 v 18:36 ® dudu

hajan- a dokonce tam vypadá i starší.

reagovat
Středa 12. září 2007 v 18:25 ® hajan reakce na …

chyt: S tím prutem ti to sluší. :-D

reagovat
Středa 12. září 2007 v 18:11 ® chyt reakce na …

cormaxx:Mně je 10 let a vůbec ze sebe nechci dělat staršího.Ale kdo mně chce vydět ,tak se může podívat na profilu , no ne?Na tomhle četu je to jenom jeden klick.

reagovat
Středa 12. září 2007 v 16:08 ® cormaxx
cormaxx

acid23: utajení má svoje kouzlo v diskuzích kde se baví nějací pařmeni od přiblblejch hrách,kterým je např 12 let a takhle můžou ze sebe dělat starší,důležitělší atd:-) tady je o pár(set) levelů výš…

reagovat
Středa 12. září 2007 v 0:37 ® acid23

proti,zbytečnos­t,každýho věc jestli zde chce vystavovat svůj xicht nebo ne..a navíc utajení má své kouzlo..

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 23:24 ® Prutos reakce na …
Prutos

Robur: Jo, přesně stejnou otázku jsem taky několikrát položil. A občas jsem se nechytal ani když mi dotyčný svůj nick prozradil :-((

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 23:07 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

já tam skoro nikoho neznal, tak bych byl rád kdybych to přes ten rok nezapomněl ,když by na mě vždycky vykouknula fotka, tak bych si to pořád připomínal:)

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 23:03 ® cormaxx
cormaxx

Robur: jj na srazu to musí bejt v tomhle síla:-D

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 22:56 ® Robur
Robur

chyt, ale pak přijedeš na sraz a čučíš jak puk. Já třeba na prvním srazu v Koutech už měl některý xichty zažitý, to bylo ještě na starém Chytej, kde možnost fota byla. Rozhodně z toho nedělám povinnost. Nyní jsem znal jen staré tváře a už nikoho, takže jsem se musel ptát: „Kterej ty seš?“

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 22:52 ® cormaxx
cormaxx

tak já koukam na fotky do profilu jen někomu a jen někdy a třeba jsem potkal u vody lucioperce69 a v tu chvíli jsem netušil že to je on,přitom jsme mohli pokecat:-) A pamatováka mám spíš na xichty jak na jména…

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 22:41 ® chyt reakce na …

Na to stačí tkona pokud to není zrovna pěkná holka.

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 22:25 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

jasný..ale myslím si, že je lepší, když by tam ta fotka byla, vždycky mi to připomene s kým mluvíš a když jsi s ním už někde, byl tak i ty hezký chvíle co člověk strávil u vody bo někde v hospůdce u pivka:)

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 21:57 ® chyt reakce na …

Uznávám mám tam pár překlepů. Jinak já se občas podívám na profil s kým si píšu. Například ty rád muškaříš.

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 21:44 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

chyt: a komu se chce hledat fotky, když to může mít hned vedle příspěvku…btw: chtělo by to procvičit pravopis:)

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 21:27 ® chyt

Mám takovej dojem že fotky má skoro každej v protilu ve členech chytej teda kdo chce.
A když se dva chtěj poznat u vody tak to není zase taková věda jsou naili a mobili. Ikonky prosím ale foto jenom kdo by chtěl. Potom by to tady bylo jako v kartotéce na FBI.

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 21:19 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to Tomik: :-D to je lepší máš bod!:)

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 21:18 ® Tomik reakce na …
Tomik

nene, já bych si jeho ksicht nechal potisknout na toaletní papír.....

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 21:12 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to ripka: myslim,že mnozí by si tvojí fotku vytisknuli a udělali si z ní terč na šipky a pod.

reagovat
Úterý 11. září 2007 v 19:15 ® kopi
kopi

No právě a nechci na tom nic měnit.

reagovat
Úterý 11. září 2007 v 17:39 ® Tomik reakce na …
Tomik

Hoď sem prosim svoji fotku, prosim prosim.

reagovat
Úterý 11. září 2007 v 16:53 ® ripka
ripka

vyfoťte si svý krvavý pracky, ať každej vidí jakej je kdo vyvrhel

reagovat