Vyhledávání
Salmo Slider
6.9.2007 | Stanik | 4.488 zobrazení | 5 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s nástrahou Slider od Salma. Dá se vodit na klasickém přívlačáku nebo vyžaduje jerkový prut a multík. Vaše zkušenosti s woblery Perch, Pike, Executor a Frisky. Díky moc
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 7. září 2007 v 15:43 ® harpunar
-
Letos je slider in nástraha,bohužel fabrika Salma v Polsku nestíhá vyrábět,tudíž vlastním poslední tři kousky.Kupříkladu v Ostravě a okolí jsem vyvrabčil posledního v 7cm u p.Chlebiše v Hlučíně a jiné nikde nejsou.K otázce-já je vodím na prutu Team Dragon,240cm a gramáži 18–40,jinak vyhodnoceném ve Švédsku předloni,jako proutek roku a paráda.Osahal jsem si jej u Flipa a neprohloupil,vskutku excelentní proutek!!!Multík není podmínka,já používám Zaubra čtyřicítku a v klidu.
reagovat - Pátek 7. září 2007 ve 12:41 ® Stanik
-
Nevíte kde bych sehnal v kamenném obchodě Salmo Executor. Nějlépe VČ nebo Praha.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2007 ve 21:37 ® Stanik
-
Tak to je super. Láká mě ten 7 cm potápivý Slider, hlavně barva RR je fakt zajímavá. V téhle barvě mám Minnow 7 cm a bomba na štiky a velké okouny.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2007 ve 21:35 ® jiris
-
Taky je pouzivam, taham je na normalnim prutu.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2007 ve 21:29 ® skwor
-
Pár známých slidery v 7 a 9cm používá a má na ně úspěchy (štika 72cm). Tahají to na normálních prutech (tvrdší skeletor).
reagovat