Vyhledávání
Muškařina pokec
6.9.2007 | Kubajs | 10.924 zobrazení | 111 odpovědí
Nic o výbavě nepotřebuju?Spíš něco k muchám kde mouchy levně sehnat?Jak dlouho může plavat po vodě suchá moucha?Na jaké ryby je dobrá nymfa?Jak dlouhý je nejlepší ujímaný navazec?Jaký vlasec a jak dlouhý návazec z vlasce je nejlepší?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 11. září 2007 v 8:34 ® rarach
-
SHT:Přesvědčil jsi mne, že toho víš pramálo, oproti tomu kolik toho odprezentuješ, to co jsi napsal je souhrn toho co jsi se někde dočetl. Kupovat si lajnu kvůli tomu, že ji mohu časem otočit, je asi tak dobrý důvod jako si kupovat k běhání holinky, protože občas prší.Méně piš na internet a foť prťavý potočáky a více chytej a čti.
reagovat - Úterý 11. září 2007 v 8:28 ® ZN
-
Shadowhunter: tady nejde o má zkušenosti, ale o tvé. Ty jsi tady pouštěl rady. Já osobně čerpám z článku Alana na sousedním webu (sorry HaDe
reagovat), který je fakt výborný. Vůbec nemám v úmyslu tě poučovat a je dobře, že jsi spokojený s tím, s čím chytáš. Jen si myslím, že jsou rady a rady. Některé mohou být hodně zavádějící.
- Úterý 11. září 2007 v 0:13 ® Shadowhunter reakce na …
-
ZN: nic proti tobe ale tak se te zeptam: s kterou snurou se ti haze lip? s DT nebo WF? Jestli s WF tak je pro tebe „asi“ lepsi WF kdyz se ti s ni haze lip…jestli s DT tak je pro tebe „asi“ lepsi DT kdyz ti to s ni lita…me se lepe haze s DT tak je pro me lepsi DT…ja psal at si kazdy chyta s tim cim se mu haze lip a je to. Mam sezonu s WF a sezonu s DT tak to srovnavam…proste na Martin Throphy je asi lepsi DT snura…az si koupim novy zircon tak mozna budu chytat znovu s WF bo se s tim bude hazet trebas lip, uvidime napresrok. Jinak by me zajimalo co jsem napsal za blobost??? Kdyz si tak „zkuseny“ tak me prosim oprav. Zauwi: to plase jsem myslel obrazne, taky kdyz se mi nepovede hod tak to ty ryby nepoplasi pokud jim to fakt nepadne na palici…ale nevim kdyby tam stala ryba 50+ tak tu by to trebas vyplasilo … Jinak to WF mi taky litalo pekne, ale mi nejde o to jak to lita daleko, stejne ryby jsou temer pod nohama
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 23:26 ® Zauwi reakce na …
-
to ZN: tou leností jsem myslel to ,že si to tazatel nevyledá na netu bo jinde…,jinak s Tebou souhlasím ,jen jsem měl pocit, že bych se měl zastat SH, ne kvůli jeho radám, ale kvůli jeho dobré vůli:) Howg!:)
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 23:17 ® ZN
-
Zauwi: myslíš, že někoho baví pořád dokola v každá otázce odpovídat na stokrát odpověděnou věc? Určitě ne, a vůbec to není o lenosti. Viz tato otázka. Muškařina má svůj pokec na úplně jiném místě, je spousta článků a informací na různých webech. Zadavatel otázky místo hledání zadal další pokec. 100× nic umořilo osla, což v tomto případě platí dvojnásob. Tyto rady, i když o dobré vůli, rozhodně nikomu nepomůžou, naopak.
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 23:01 ® Zauwi reakce na …
-
to ZN: pravda, ale „rady“ od SH jsou tu možná proto, že tu zatim nikdo nic moc nenapsal…SH začíná mušit(já taky), ale zase na druhou stranu ví, jak těžký je shánět informace(někomu to jde hned a někdo toho potřebuje trochu víc) a chce pomoct…druhá strana věci je ta, že zadavatel otázky se ptá na, to co už tu bylo několikrát zodpovězeno… → lenost bo něco horšího…
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 22:52 ® ZN
-
Shadowhunter: je vždycky důležité, kdo a s jakými zkušenostmi odpovídá na dotazy. Promiň, ale docela by mě zajímalo, kolik těch zkušeností máš, že tady píšeš takové blbosti. Každý by si měl uvědomit, že rozdávat rady, které nejsou ničím podložené je mnohdy docela zdrcující pro toho, kdo ty rady potřebuje. Ještě jednou sorry, ale je potřeba napřed znát a pak psát.
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 22:31 ® Zauwi reakce na …
-
to Piranha: zamáčni si protihrot!
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 22:28 ® Zauwi reakce na …
-
to bubu:jj provokace…
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 22:27 ® Zauwi reakce na …
-
to Shadowhunter: no nějak nevim.....btw to že ti lítá DT a WF ne může bejt taky tim, není kvalitní i když teda nevim… btw s tím plašením lipanů…já teda nahazuju nic moc, ale i když mi šnura trochu plácne o hladinu a není to přímo rybě na hlavu, tak je to neplaší..vesele si zobou dál…asi tam máš nějaký plašší ryby …:)
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 22:24 ® bubu
-
rarach-to je tady nějaká provokace,pojď odsud pryč!!!
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 22:21 ® Piranha reakce na …
-
DT je snura zvana Dual Taper cesky oboustranne ujímana neboli konicka ma proste oba konce cca 9 m stejny a pokud se ti poskodi tak ji otocis a mrskas dal ja mam rad DT je to moje nejoblibenejsi snura 6–7 AFTMA to je akorad.jinak dobra je Intermediatka.S DT se docela dobre haze tak prumerne na Labi v UL co chodim se mi osvedcila.Tak uz vis co je to DT?
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 22:09 ® Shadowhunter reakce na …
-
jo jinak jeste chytam s DT proto, ze lepe lita na mem prute nez WF. Az koupim novy prut tak uvidim co z nej bude litat lip. s kterou se bude lepe hazet…
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 22:07 ® Shadowhunter reakce na …
-
rozdil mezi DT a WF snad kazdy vi, a kazdy chyta but s DT nebo WF proste s tim cim se mu chyta lip, nehledej v tom zadnou zahadu… nevim proc by mela byt DT minulosti? ja nepsal jaky je rozdil mezi DT a WF, to snad kazdy vi!!! „Shadowhunter: Můžeš mi osvětlit proč místo WF používáš pouze DT ? reagovat“ …ja psal proc chytam s DT a ne s WF…proste s DT se mi haze lip, o nicem jinem to neni, a taky i protoze ze ta snura jde otocit kdyz si ponicis jeden konec, coz s WF udelat nemuzes. Navic i s WF muzes v poho chytat lipany stejne jako s DT…kdyz neumis hazet tak bud s tou nebo i stou snurnou vyplasis pul reky jak ti to tam placne.
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 21:53 ® bubu
-
SHT-chytej si na co chceš,to ti nikdo neupírá,ale tvoje vysvětlení je přinejmenším zmatečné. Nejsem žádný pan muškař,ale řek bych,že DT začíná být minulostí.Kdesi jsem čet,že WF se nehodí na lipana na sucho,že se hlučně pokládá na hladinu,což se mi zdá jako hloupost. Chce to jen cvik.
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 21:39 ® rarach
-
SHT: DT je DT mi nic neříká, v čem je ten sakra rozdíl?
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 21:39 ® bubu
-
rarach-už tomu rozumíš? Ty jantare
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 21:33 ® Shadowhunter reakce na …
-
hehehe
tak tu jepici teda na net nedam
pouzivam ji hlavne na lipany ale kdyz ji hodim mezi tlouste tak je z te mouchy nestiham sundavat, vsak Kubajs se sam presvedci.
Pouzivam DT z toho duvudu, ze jde pri poskozeni otocit a nemusim pak kupovat novou snuru. Navic chytal jsem rok s WF a kdyz jsem si potom koupil DT tak to byl sakra rozdil a rikal jsem si co jsem to koupil proc jsem nezustal u WF a nakonec mi sedla mnohem vice nez WF, proste se mi s ni haze lip tak proto pouzivam DT, jen jsem si na tu snuru musel zvyknout. Sice kdyz fouka tak WF je k nezaplaceni ale proste DT je DT. Jinak WF jsem kupoval hlavne proto ze nevim jestli to je pravda ale vsichni to rikaj ze s WF se clovek nauci hazet ale myslim ze se da naucit stejne tak i s DT. Co ale slysim tak vetsina lidi chyta s WF a rika ze s DT se jim blbe haze ale myslim ze to je jen o zvyku, stejne tak kdyz vezmu do ruky druhy prut co jsem nemel pul roku v ruce..taky to je nezvyk ale za chvili si clovek zvykne.
Kubajs: ok tak zitra ti tu snuru s mouchama poslu na tu adresu co si nechal na PM
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 20:31 ® Kubajs
-
jo ten film nechci ale díky moc
reagovat - Pondělí 10. září 2007 v 19:20 ® rarach
-
Héééj, sakra nechte ho, ať se vymáčkne. Už cejtim ty moudra, jak tejden používaný fusky.
reagovat - Pondělí 10. září 2007 v 19:07 ® bubu
-
nebo proto,že se dá použít oboustraně
reagovat - Pondělí 10. září 2007 v 18:51 ® fikus reakce na …
-
a kruci, teď jsem to trochu pomotal!
reagovat - Pondělí 10. září 2007 v 18:48 ® fikus reakce na …
-
asi proto, že internetoví experti na muškařinu, napsali, že WF je lepší než DT.....
reagovat - Pondělí 10. září 2007 v 18:28 ® rarach
-
Shadowhunter: Můžeš mi osvětlit proč místo WF používáš pouze DT ?
reagovat - Pondělí 10. září 2007 v 17:57 @ ???
-
Shadowhunter:Nechtěl bys mi náhodou taky poslat aspon jednu jepici na tlouště?Já jsem je na to nikdy nechytal..Taky bych Ti něco poslal,na oplátku
reagovat - Pondělí 10. září 2007 v 17:14 ® Kachna
-
Shadowhunter: Prosím tě ukaž ty cool jepice :o) člověk se musí furt učit.
reagovat - Pondělí 10. září 2007 v 17:08 ® Shadowhunter reakce na …
-
Kubajs: tak jo snuru mam uz nachystanou a prihodil jsem ti tam asi 15 much na tlouste…mas tam par goldu, mikronymf, chrostika, par ozuzlanych rudoritek
reagovata jepice…ty jepice hlavne neurvi bo takove v obchode nekoupis a navic na tlouste kdyz sviti slunicko jsou 100× lepsi nez rudoritka…jsou uplne cool…jinak ti to muzu poslat jeste dneska nebo zitra ale bez toho DVD…kdyby si to chtel i stim DVD tak by si musel chvili pockat nez pujdu do obchodu a koupim prazdne…a nebo ti to muzu poslat napr. pres skype ale bylo by to v AVI takze by sis to jedine pustil v pocitaci…jinak oranzova rychlospojka prijde do navijaku a zelena je konec kde prijde ujimany navazec, nesmis to poplest a dat to opacne bo je to WF a ta se nesmi otocit!!!
- Neděle 9. září 2007 ve 21:07 ® Shadowhunter reakce na …
-
nejvic by se hodilo CDC toho je vzdy malo
reagovat… jinak mouchy mam pro tebe uz uvazane, tak kdyz tak potom jak ti dojdou napis jak se ti libi bo zatim vazu pul roku ale uz mi to jde
budes chytat jeste ted i na podzim nebo az na jare?
- Neděle 9. září 2007 v 18:13 ® Kubajs
-
to bys byl moc hodnej Shadowhunter:nechci ti zkazit radost a proto ti řikám že to překvápko bude vázací materiál protože na ten tu máme prodejnu tak řekni co chceš?a já ti to pošlu
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 16:11 ® Shadowhunter
-
kratka nymfa neboli ceska nymfa: stojis napr. vedle proudu ve vody a mouchy hazes do toho proudu a vedes je jen pod spickou prutu dlouha nymfa: hazes libovolne dalko napr. proti proudu, napric proudem a mouchy nechavas jet od sebe daleko a na konci nechas mouchy vystoupat k hladine asi tak nejak…
reagovatjinak si najdi na netu co to je presne dlouha a kratka nymfa. jinak tak chytam s mikromyfama, nymfama a goldama, pri kratke nymfe se tak hlavne chyta s blesivcema co jdou u dna nebo goldama. Jinak ti k te snure poslu par musek na tlouste, takove ty osvedcene vzory po jednom kuse at vis co mas tak potom kupovat. Nejake suche, mokre, nymfy a goldy.