Chytej.cz

Muškařina pokec necteno

6.9.2007 | Kubajs | 10.922 zobrazení | 111 odpovědí

Nic o výbavě nepotřebuju?Spíš něco k muchám kde mouchy levně sehnat?Jak dlouho může plavat po vodě suchá moucha?Na jaké ryby je dobrá nymfa?Jak dlouhý je nejlepší ujímaný navazec?Jaký vlasec a jak dlouhý návazec z vlasce je nejlepší?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Úterý 11. září 2007 ve 23:22 ® Robur
Robur

no právě jsem ti chtěl napsat, že jsi mně ukazoval a dával ty mušky a pak dle mého jsi ji schoval do vesty. Hel založ si fórum ztracená krabička, tady se to přehlédne i když inteligent by už dávno napsal že něco našel. Ještě se zeptám Jury, ten na net nechodí a byl s náma v chatce.

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 23:21 ® bubu reakce na …
bubu

prolezl jsem snad všechno. Na 99% jsem ji ale domů již nedovez. Už to neřeším,stalo se.

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 23:17 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

mrknuls i na místa kde jí normálně nedáváš..třeba jsi jí založil někam na neobvyklý místo ve spěchu…

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 23:13 ® bubu
bubu

stejně mi to nejde pořád do palice. V neděli před odjezdem jsem ji ještě ukazoval Roburovy na chatce,bo chtěl nějakou muchu a pak jsem dal vestu do krosny a jel. Jestli ale byla v tu dobu krabka ve vestě nebo někde na zemi netuším. Že ji tam ale nikdo nenašel je mi záhadou.

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 23:09 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

třeba se ještě někde najde, neházej flintu do žita…jinak by mě to taky sralo…tungsteny a krabka to už je docela drahá záležitost..

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 23:08 ® bubu reakce na …
bubu

jj,jedna z nich, lipanovka

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 23:07 ® bubu reakce na …
bubu

nejvíc mě štve to velké množství tungstenů a samotná krabka. Na mouchy kašlu,stejně byly hnusný.

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 23:05 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to byla ta,jak jsi jí ukazoval mě a Chosemu?

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 23:02 ® bubu reakce na …
bubu

Zauwi-zatím žádný dobrý zprávy.

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 23:01 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to bubu:našla se ta krába s těma muchama…?

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 22:57 ® bubu
bubu

rarach-asi jsem velkou měrou zapříčinil tady to sado maso svým blbým tvrzením,že DT pomalu dosluhuje. Za to se omlouvám. Na svojím trojkovým mám taky DT. Prosím nekamenovat.

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 20:35 ® Kubajs
Kubajs

rarach:myslíš že ta lajna nebude lítat?ja myslím že bude

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 20:13 ® rarach

Kubajs: Ty nebuď vděčnej za každej shit, až si za za nějakej čas koupíš solidní lajnu, zjistíš, že jsi se s tím krámem namáhal zbytečně, protože pak Ti to najednou začne lítat, tak nějak samo. Dobrá lajna je totiž základ.

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 20:03 ® rarach

SHT: Děkuji za odpověď, diagnóza stanovena, za blba se omlouvám, to jsem šeredně netrefil.

reagovat
Úterý 11. září 2007 v 18:10 ® Robur
Robur

Já to vidím tak, že Rarach je nasranej, že tu šňůru nedostal on. Pokud jsi ji ještě neodeslal, tak ji rozpul a pošli každému kousek. Tímto by ta debata mohla skončit.

reagovat
Úterý 11. září 2007 v 16:48 ® Kubajs
Kubajs

rarach:nechci nic říkat ale Shadowhunter mi ji nabídl a já ji chci protože na moje naučení bude dobrá a budu za ní rád tak můžeš mu dát pokoj když tu nic špatného nenapsal!

reagovat
Úterý 11. září 2007 v 15:50 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

voe tady se to rozjelo…

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 14:12 ® Honza2 reakce na …
Honza2

SHT: koukám že máš dobrý zapalování, když chytneš na každý našlápnutí.

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 13:33 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

rarach: ty si fakt magor ku*va precti si ty prispevky cele bo uz me zacinas svyma otazkama srat …WF mu posilam proto ze ji mam k nicemu a nez ji vyhodit tak to ji radeji nekomu dam…Bo chytam jen s DT a WF mi je na hovno…uz to chapes????? To tu WF mam radeji hodit do kose???? podle tebe asi jo bo jinak to nevidim…k cemu mi je snura kdyz s ni nechytam a akorat mi lezi na volne civce…

Kdyby si se podival na starsi prispevky tak jsem psal toto: „Kubajs: nebyl zatim cas hledat…ale stejne az ho nejdu tak se ti pak ozvu(vsuvka to se jednalo o navijak aby si se zase stupidne na neco nezeptal)…uvidis…a co ta snura? chces tu 6-ku WF? tu ti dam zadara mam ji stejne na hovno…chytam uz jen s DT“

Az se naucis cist tak se vrat a pak neco muzes tady napsat a mozna ti odpovim bo s debilama jako si ty akorat stracim svuj volny cas…a ohledne toho prirozeni tak je videt ze ho mas misto mozku a nebo si fakt takovy blbecek ze kdyz mu 3× napisu at si precte starsi prispevky aby vedel o cem se jedna tak stejne potom prijde s jinou ale stejne prihlouplou otazkou na jakou se ptal minule…

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 12:58 ® rarach

SHT: Takže přidáme pár polínek a přitopíme pod kotlem, ty jdi ale kousek dál bo ti teplo nedělá dobře a už teď jsi kapánek moc rozhycovanej. Ta schíza co tu předvádíš nemá chybu. Omyj si přirození vlažnou vodou a už mi konečně vysvětli proč pouze DT, zároveň proč začátečníkovi posíláš WF nějaké podivné provenience, když jsi takovej zastánce DT. Asi takovej pocit, jako je bodnutí nože – mi nestačí.

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 12:20 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

rarach: oh takove silne slovo „blb“…to me fakt stve ;-) vis co to aspon znamena to slovo? a nepletes si to nahodou s tim ze si to mysli o tobe ;-) Hele mel by ses vratit do prvni tridy at te pani ucitelka nauci cist kdyz te to soudruzi nenaucili. Oh vlastne pardon PANE rarach, ja zapomnel ze vite vse a ze jste dokonaly a nikdo na vas nema a ze jste ten nej nej nej muskar pod sluncem. bla bla bla…no nic nebudu ztracet cas s nekym kdo cte jen co se mu hodi do kramu a pak tady vyskakuje ze nekomu radim ze DT snury jsou IN a WF jsou OUT. Precti si ty prispevky cele a hlavne vsechny necti jen to te naucili ve skole cist…abeceda ma vice nez jen 10 pismenek. A pak muzes rozumne diskutovat, ne tak jak kdyz si nekdo precte jen neco a pak tady hlasa ze ja hlasam blaboly!!!

reagovat
Úterý 11. září 2007 v 11:38 ® modrak
modrak

Kua, tady to žije. A i bez Martini. :o)))

reagovat
Úterý 11. září 2007 v 11:34 ® regulus
regulus

No vidíte kluci, tak vám tu Kubajs udělal pěkný hádací fórum. Hlavně se nepoperte. -:)))))))))))

reagovat
Úterý 11. září 2007 v 11:23 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

rarach: jinak pardon pane dokonaly, inteligentni, genialni a hlave muskari nejlepsi…

reagovat
Úterý 11. září 2007 v 11:22 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

rarach: nepovidej…fakt?… nekecas?

reagovat
Úterý 11. září 2007 v 11:12 ® rarach

SHT: Ty jsi blb a každej to ví.

reagovat
Úterý 11. září 2007 v 11:10 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Rarach: ty me chces asi nasrat hned po ranu ne? ja to jinak nevidim…proc to pises mi ze DT nejsou mrtve lajny? Napis to tomu kdo psal ze DT jsou uz mrtve a odzvonilo jim, ne mi. Ja bych zase nesel na prute 4 a min zase do DT ale do WF!

reagovat
Úterý 11. září 2007 v 11:06 ® Shadowhunter
Shadowhunter

rarach: co to placas za blaboly…si to do p*dele poradne precti nez vypustis nejakou takovou hovadinu ze nekomu neco radim ohledne lajny…kdyby sis to poradne precetl tak jeden tazatel se ptal proc chytam s DT a ne WF!!! Takze co jsem psal o DT je proc s ni chytam ja, ne proc by s ni mel chytat nekdo jiny!!! To ze jsem letos otocil DT bo jsem ji mel dost poku*venou a hlavne i porezanou od silonu tak v tom vidim vyhodu DT. To bych s WF udelat nemohl a mohl bych spis premyslet jakou si koupim novou lajnu. Takze spis vic cti ty, ja to nepotrebuji ja vim co potrebuji a chytam.
A uz to ku*va pochopte ze ne kazdemu se lepe chyta s WF, je to takovy problem pochopit? Nevim proc jste vsichni tak postrani z WF-ka? To ze hazete na malych potocich jen hlavou snury? na to se muzu vys*at placat 5m s WF-kem.
A si jako myslite ze kdyz HaD neco napise tak to je posvatne a musi to platit pro vsechny? Znam hodne lidi co chyta s DT bo jim WF nesedi a opacne. Jinak clanek od HaDa jsem necetl, nejsem na to ani zvedavy bo cerpam ze svych zkusenosti a ne ze zkusenosti nekoho kdo ma uplne jiny prut a uplne jinou znacku snury. Navic kdybych tady chtel neco prezentovat co jsem se nekde docetl tak tu hodim link a nebudu se tady m*dat nejakym psanim … Konec … Tecka

reagovat
Úterý 11. září 2007 v 11:02 ® rarach

SHT: DT rozhodně nejsou mrtvé lajny. Na prut s aftma pod čtyři bych do jiné nešel.

reagovat
Úterý 11. září 2007 v 10:53 ® Milos_Dia
Milos_Dia

Když jí (DT) miluješ, není co řešit…

Btw. DT sňůry se na trhu vyskytují stále, takže to vypadá, že trh (muškaři) je stále kupují. Asi to něco znamená…

Takže se nenech odradit, žádnej učenej z nebe nespad.

reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...