Vyhledávání
Čirá intermída
6.9.2007 | Honza2 | 2.637 zobrazení | 6 odpovědí
Prosím poraďte s výběrem čiré intermídy. Měl jsem půjčenou šňůru od kámoše (značku už si nepamatuju) ale zdálo se mi že má dost velkou paměť. Jinak lítala celkem dobře. Pokud máte někdo zkušenosti s touto šňůrou (ne s tou kámošovo) tak se prosím rozepište. Dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 7. září 2007 ve 22:16 ® mdx reakce na …
-
Koupil mi jí kamarád v kanadě.Stála asi 1500.Dá se to sehnat v USA taky kolem 1300–1500 s dopravou.V neděli jedu s Karlem na ryby tak mu to vysvětlim.
reagovat - Pátek 7. září 2007 ve 20:57 ® Honza2
-
mdx: tak to je škoda, kdes ji sehnal a za kolik
reagovat - Pátek 7. září 2007 v 18:46 ® mdx reakce na …
-
Ahoj,jsem Martin co jezdil se starým Hlavničkou na Váberov.Dneska jsem byl tu intermídu prubnout.Je to paráda.Paměť prakticky žádná,je nádherně hladká a průhledná a perfektně se s ní háže.problém je jen ten,že u nás jí nekoupíš.
reagovat - Pátek 7. září 2007 v 8:28 ® Honza2
-
mdx: S Karlem tam jezdim,ty asi budeš Martin. Tu šňůru si koupil Karel v Gammarusu, ale značku nevim. Ani mi nejde o tu jeho proto jsem to napsal v závorce. Jinak dík za info, určitě napiš jak ti ta nová lítá a jakou má paměť.
rarach: jestli nemáš co napsat o čirej intermídě tak mi nelez do otázky.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2007 ve 21:31 ® mdx
-
Musím souhlasit s rarachem.Otázka je o ničem když nevíme jakou lajnu měl kamarád.Měl jsem Airflo Tru-cast.Strašně se kroutila,pak jsem na ní zkusil Airflo Turbo shoot a je to o krapet lepší.Ted jde ale pryč a přišla mi Royal Wulff.Zítra jí půjdu vyzkoušet a pak dám vědět jak je na tom.Na jednom webu byl článek kde vyhrála test intermediálních šňůr.Myslim že všechny clerky mají problémy v zimě kdy se kroutí hrozným způsobem.Zkus se kamaráda zeptat jaká to byla lajna a taky napiš kde chceš chytat. P.S.Koukal jsem na fotky kde jsi se sumcem,nejezdil si chytat na Váberov z Karlem Šímou?
reagovat - Čtvrtek 6. září 2007 v 19:36 ® rarach
-
Opět 100 bodů v muškařině, mi to třeba hodně lítalo černým granátem, hodil jsem k 70 metrům, stříbrným oštěpem kámoše to byla bída.
reagovat