Vyhledávání
vymena hacikov
30.10.2004 | kostnak | 2.121 zobrazení | 4 odpovědi
ako menite haciky na vobleroch a rotackach? napada ma kruzok, ale ked tam predtym nebol, tak neviem, ci to nezmeni chod nastrahy.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 6. listopadu 2004 v 15:04 ® Zlinsky_lovec
-
moc je neměním,ale když je to potřeba,tak ten zlomený svleču z kroužku a dám tam nový,ale chytal jsem na rotačku s 1 jednoháčkem s zamačknutým protihrotem a tahal jsem na to jelce 40cm jednoho za druhým.
reagovat - Neděle 31. října 2004 ve 12:16 ® mirmen
-
V některých prodejnách mají kroužky spec. na vláčené nástrahy. Po opotřebování trojháčků dávám nové, chce to, aby byly EXTRA chytlavé. Za důležité považuju po návratu z vycházky otevřít všechny škatulky, aby vzdušná vlhost uvnitř se srovnala se standartní pokojovou vlhkostí. Chybou je nechat nástrahy korodovat. Mimochodem – i háčky už dávno nedávám do různých plastových krabiček, protože trpí. nechávám je v obalech od výrobce a mám uskladněny v pouzdru , ve kterém je přenáším. Po návratu od vody nechávám látkové pouzdro taky důkladně vyschnout.
reagovat - Sobota 30. října 2004 ve 22:35 ® kostnak
-
jedna sa mi hlavne o tie najdene. odkedy nosim v aute pravidelne prsacky,zacinam mat kladnu bilanciu najdenych a odtrhnutych nastrah. asi sa tie prsacky uz samofinancovali.
reagovat - Sobota 30. října 2004 ve 22:30 ® BigMike
-
Na woblerech je to OK, ale měním jen vyjimečně, spíš když se nezdají je lehce přibrousnu. Na rotačkách je měním s využitím kroužku. Hlavně ty našlé, které mají staré trojháky zrezlé. Na chodu nástrahy se to neprojeví. Dle mého. Klidně tak z Vaškovek dělám i tandemy.
reagovat