Vyhledávání
Naviják na kapry
4.9.2007 | Bobs | 3.664 zobrazení | 8 odpovědí
Chci si koupit nějaky spolehlivý naviják na kapry.Chtěl bych poradit jestli mi můžete nějaky doporučit chci aby mel hodne velkou cívku. Díky předem
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 18. prosince 2009 v 7:56 ® Knak
-
Já mám na kapry Daiwa Regal plus bri. s těmi jsem spokojen. podle mě jsou to dobré navijáky s volnoběžkou. Jinak když bych měl jít do navijáků s přední brzdou tak podle mě jednoznačně Tica Scepter. Skvělý poměr,
reagovat
cena -výkon. Záleží jakou brzdu upřednostňuješ ty. - Úterý 15. prosince 2009 ve 14:33 ® Drahoslav reakce na …
-
Pro ® mckvak8: Čím je podle Tebe lepší okuma Power-liner? Chtěl bych si ho koupit.
reagovat - Úterý 15. prosince 2009 ve 14:31 ® Drahoslav reakce na …
-
Čím je podle Tebe lepší okuma Power-liner? Chtěl bych si ho koupit.
reagovat - Úterý 4. září 2007 ve 22:45 ® kopi
-
Jinak jestli máš hodně peněz tak di do shimano big baitunerů to sou stroje co ti fakt vydrží.
reagovat - Úterý 4. září 2007 ve 22:43 ® kopi
-
Já ma colmicy taipan. Sou to fakt krávy. Stojí pouhých 900 kč. Říkal sem si, že to budou hrozný šunky, ale zatim dobrý mam je rok a furt šlapu stejně dobře. Chodim na ryby furt a používam olova 200g takže dostávaj kouř.
reagovat - Úterý 4. září 2007 v 19:59 ® ART reakce na …
-
mam lepší typ okuma Power-liner stojí 1800 je to bait. a jsem s ním strašně spokojen
reagovat - Úterý 4. září 2007 v 17:36 ® cormaxx
-
PS: a navíc ten novej typ je podle majitelů ještě lepší
reagovat - Úterý 4. září 2007 v 17:35 ® cormaxx
-
Tica scepter.....po prečtení kladných recenzí na tento naviják a po vyzkoušení u vody,kdy mi ho jeden kolega půjčil jsem měl jasno a šel do něj!
reagovat