Vyhledávání
CHYTEJ alias ZLITEJ
31.8.2007 | acid23 | 7.936 zobrazení | 80 odpovědí
Myslím si,že chlast k vodě nepatří.Vadí mi rozbitý lahváče,plechovky a zátky od piva na břehu bordel a nablito..Alkohol jaksi odbourává strach a zábrany,prohlubuje agresivitu vůči rybám i okolí.Byl bych pro zákaz bytí pod vlivem alkoholu při výkonu ryb.práva.Jaký je Váš názor kolegové?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 4. září 2007 ve 21:36 ® P.O reakce na …
-
no Pikes mě předběhl, myslel jsem Skalenýho
reagovat - Úterý 4. září 2007 ve 21:35 ® P.O reakce na …
-
tak si teda nejsem jistý ale podle tvýho posledního vyjádření nevím jestli jsi rybář nebo Debil
reagovat - Úterý 4. září 2007 ve 21:31 ® Pikes
-
mno tak alkohol na rybách nepiju, možná je to ale taky tím že většinou jezdím sám a trávu sem zkusil u vody jen jednou experimentálně, ale asi i naposled, pač sem po 3 nebo 4 prdách usnul – sem byl na úhořích.. No a jak sem se probral, tak samozřejmě oba policajti byly nahoře a ryby nikde..
reagovatA jinak „pukám“ opravdu jen vyjímečně, třeba jednou za měsíc nebo dva, jak kdy..
- Úterý 4. září 2007 ve 21:19 ® Skalenejřízek
-
Notak co je to čikuli??:))To teda slyším prvně..Nemyslíte houbičky?To bych ale na rybách moc neprovozoval bych měl halušky ,ještě bych se napích na háček..:)A ktý trávě:Nejsilnější model je G13 geneticky upravenej americkou vládou,semínka seženeš na netu cca za 200E.Přijde ti to normálně poštou až domu.Když máš vhodné podmínky tak můžeš vypěstovat prakticky cokoliv,kdekoliv.Stačí ti sodíková výbojka,pár větráčků,filtr proti „smradu“ a větší skříň.Jinak je mi celkem uprdele jestli si někdo u vody leští dicka,píchá svojí starou,hulí špeky,kalí vodku nebo se jen kochá kachničkama u rákosí,Hlavně at si každej po sobě uklidí,včetně blitek:),zbytečně nezabijí rybky a chová se ohleduplně k ostatním.
reagovat - Úterý 4. září 2007 ve 20:41 ® acid23
-
pif-číhni na grower.cz,to co říkáš je ve vší úctě nesmysl. regulus:Nejsem magor nehulím pět špeků denně.Pálím jen příležitostně,ne každej den..Vím o čem mluvím 5špeků není zase takovej hardcore jak si většina myslíte,zrovna tak pro člověka co pije neni až tak moc těch 10piv.
reagovat - Úterý 4. září 2007 ve 20:40 ® pif
-
jééé,čučo s alpou..mlask,to byl malvas.....
reagovat - Úterý 4. září 2007 ve 20:37 ® Robur
-
já trávu nemusím, jsem alergik
reagovat - Úterý 4. září 2007 ve 20:36 ® dudu
-
regulus- a beztak ví Skalenejřízek hovno, co je to čikuli
reagovat - Úterý 4. září 2007 ve 20:31 ® regulus reakce na …
-
Skalenejřízek – meleš nesmysly, nemůžeš mít ani tucha jestli jsme se my, jak říkáš starší generace s trávou setkali. Tos ty vole ještě nebyl na světě. Za druhý, se mýlíš, že to nepoznáme, no a za třetí dřív se chlastalo a včilka se chlastá a hulí. Máš ale pravdu, já trávu fakt nemusím, stačijou mě špinky a sem tam to pivko, nemusím mět všechno.
reagovat - Úterý 4. září 2007 ve 20:27 ® acid23
-
dudu:Myslím tím toleranci toho zahřívacího panáka nebo pivka nažízen,nebo když se večer zkalíš někde v baru a ráno jdeš na ryby tak taky „nadejcháš“ nevím kolik je třeba jedno pivko cca0,5promile?nevím.Prostě tohle by měla mít na triku ryb.stráž,která by posoudila opilost rybáře popřípadě dech.zkoušky.
reagovat - Úterý 4. září 2007 ve 20:21 ® regulus reakce na …
-
acid23 – jednak není zelí jako zelí a už vůbec nevím proč bych měl dělat nějakej pokus, já
reagovatpiju, ne chlastám. Vůbec jsem se neměl chuť se k tomuto tématu vyjadřovat, jenže mě Skalenejřízek vyštengroval svýma šaškoidníma příspěvkama, no když už jsem sem něco napsal, tak jsem i odpověděl na otázku a myslím si, že jsem vcelku srozumitelným způsobem vyjádřil tvůj názor. Pokud se týká toho poměru 10 piv, 5 jointů, tak bys jednak mohl u některej jedinců dost narazit, jednak by byli možná víc v pohodě, ale v případě denodenní konzumace této dávky, bych chtěl vidět výsledek za 10 let. Znám pár lidí, co toho vyhulí míň, ale provozují to už delší dobu a mají totálně vyrabovanou palicu. Prostě každej je svého štěstí strůjcem.
- Úterý 4. září 2007 ve 20:13 ® pif
-
acid23:procento THC ve slámě pěstované u nás(i jako hydropónie)je tragicky mizivé,jako export z přirozených endemitů.a to nemluvím o haši…afgán,maroko či amerika,to je to pravé ořechové…i když si dovezeš origoš kvítko,tak zdegeneruje a zplaní…
reagovat - Úterý 4. září 2007 ve 20:11 ® hajan
-
Se mi zdá, že je to „debata wo hovně“.
reagovat - Úterý 4. září 2007 ve 20:07 ® dudu
-
acid23– Přečti si cos napsal „Byl bych pro zákaz bytí pod vlivem alkoholu při výkonu ryb.práva“ Nevidím tam nikde žádný limit, ani dodatek, tak se nediv reakcím.
reagovat - Úterý 4. září 2007 ve 20:00 ® acid23
-
pif: hulím celkem dlouho taky mám zahradnickou školu a rozhodně špatný modely nepálím,poslal bych i foto,ale nechci aby to tady zase někdo zavřel.
reagovat - Úterý 4. září 2007 v 19:56 ® acid23
-
dudu-nevidím nic extrémního na tom,založit téma pro rybáře co si daj u vody jointa.Byl jsem zvědavej kolik je tady takových rybářů.Nemám proti nikomu nic,nechci prudit.Nemám rád chlast u vody(nemyslím tím pivko na žízeň,nebo panáka na zahřátí).Alkohol a THC nemůžeš srovnávat,každá s těchto látek má uplně jiné účinky.
reagovat - Úterý 4. září 2007 v 19:49 ® pif
-
pardon za tu chybu v nicku,mátam být acid…
reagovat - Úterý 4. září 2007 v 19:48 ® pif
-
acud23:příteli,co to píšeš za hovadiny?:)))nevím,z čeho seš zhulenej,ale pokud za večer vykouříš 5 jointů rádoby „provinční trávy“,tak seš zhulenej jen z toho placebo efektu!musí to být stejný,jako když hulíš orobinec:)))kvalitního canabisu by ti stačil jeden prásk na hodinu.......
reagovat - Úterý 4. září 2007 v 19:32 ® dudu
-
acid23– sere mě extrémismus, a že ho je. Radikální pouštěči i masaři, astinenti i notorici, … Na jedné straně bys zakázal někomu
reagovatnebo čtvrtku kadlátkovej, a sám by sis balil špeky
Všeho s mírou a nemusí se řešit takový hovadiny.
- Úterý 4. září 2007 v 19:27 ® Skalenejřízek
-
regulus:Hulím,chlastám a jsem v pohodě a míru:)Nahodou ten CCup by nebyl špatnej,když by to Acid nenapsal tak „neobaleně“.Chápu,že jste starší generace tudíš jste se s trávou nesetkali a máte nato jinej názor.Dřív se víc chlastalo a ted se prostě začíná hulit.Spousta mladejch hulí a ani o tom nevíte pač to nepoznáte.Je to trošku nefér fotky chlastu jo a když se tady objeví hulič tak je hned smažka??Víte vůbec kdo je to smažka?Pochybuju,že smažky chytaj ryby myslím,že maj plný ruce práce schánět love na drogy.Jinak v pohodičce server,spousta iformací…:)))
reagovat - Úterý 4. září 2007 v 19:06 ® acid23
-
To je pravda,založil jsem C.Cup.Tahle otázka měla být,ale o alkoholu a ne o jointech.regolus:Můžem udělat pokus-já vyhulím 5špeků a ty vypiješ 10 pivek a uvidíme,kdo bude víc v pohodě:))))
reagovat - Úterý 4. září 2007 v 18:26 ® dudu
-
Pro neznalé Autor této otázky je podle mě, no řekněme, mírně vyšinutý. Nejdřív zakládá provokační otázku " Canabis cup " a když je smazána, přechází do opozice a vypotí tuto.
reagovat - Úterý 4. září 2007 v 18:24 ® regulus reakce na …
-
Skalenejřízek – to je výborný, moc se tady zatím neorientuješ, ale moudra už rozdáváš. Jsou věci, který ze startu nemůžeš pochopit. Ještě tu nejsi ani 24 hodin a už tu máš spoustu „kamarádů“. Nejdřív čti, dej si to do souvislostí a pak paplej. Jo a nehul tolik.
K tématu, když už jsem začal. Lahváče nepiju, pivko si ale při brouzdání kolem vody když potkám hospůdku dám, prostě na žízeň. V zimě hlteček slivovičky nebo čajíček s rumíčkem, příjemně zahřeje. Nějaká rybářská akce, kde se přiměřeně popíjí ve svojí podstatě taky není úplně špatně. Toto je několik, myslím, že rozumnejch důvodů, proč je zákaz býti pod vlivem alkoholu při výkonu rybářskýho práva blbost.
Z druhé strany pohled na partu rybářů, kteří jsou totálně na šrot, bordel okolo sebe, mi taky kazí požitek z rybaření. Je na to jednoduchej recept, máme RS a je možné je potrestat ne za to, že jsou nažraní, ale právě kvůli tomu bordelu. Pak tu máme ještě policii atd.Ještě malá poznámka jedno dvě pivka nebo joint vyjde nastejno, ale nažranej nebo zhulenej do bezvědomí taky.
reagovat - Úterý 4. září 2007 v 17:47 ® acid23
-
No smažka rozhodně nejsem a je mi celkem jedno co si o mě myslíte.Jen sem se ptal na Váš názor.pupak:ty máš chatu na Kocábě???
reagovat - Úterý 4. září 2007 v 17:20 ® pupak reakce na …
-
modrak – 1 -
reagovatnepiju 2 – sunku mi sezral toulovec 3 – od jara chodim na vosmu . . . 4 – stoji to za hovno, ZKURVENEJ ZIVOT
)
- Úterý 4. září 2007 v 17:11 ® modrak reakce na …
-
Pupáku, tvůj styl, kdy sedíš na chatě na terase, popíjíš lahvoně, přikusuješ k tomu parmskou šunku a zároveň při tom na dole tekoucí Kocábě muškaříš, je mi naprosto cizí, ale uznávám, že to něco do sebe má.
reagovat - Úterý 4. září 2007 v 16:04 ® Skalenejřízek
-
qwerty:Jaký popisek u fora máš na mysli?Nějak moc se tady zatím neorientuju…a brčko si dám až u vody:))))
reagovat - Úterý 4. září 2007 v 16:04 ® pupak reakce na …
-
modrak – chlast slast !!!! Dej to u Vas na schuzi jako navrh at porybny maj jeste u sebe trubicky na chlast a zaved bodovej system i v rybarine . . .budes slavnej
reagovat)
- Úterý 4. září 2007 v 15:56 ® modrak
-
Alkohol na ryby prostě nepatří a klidně bych byl pro úpravu BP v tomto smyslu. Pokud se chci vylejt, zajdu do hospody. Pokud si chci odpočinout a relaxovat, jdu s prutem k vodě. A v tom případě u toho nepotřebuji poslouchat nějakou partu přiožralých hulákajících blbounů, kteří si bez lihu nedokážou rybařinu představit. O chování takto upravených jedinců k rybě se už vůbec nehodlám rozepisovat.
reagovat - Úterý 4. září 2007 v 15:45 ® kulin
-
qwerty>asi zrovna motal brčko.
reagovat