Chytej.cz

CHYTEJ alias ZLITEJ necteno

31.8.2007 | acid23 | 7.932 zobrazení | 80 odpovědí

Myslím si,že chlast k vodě nepatří.Vadí mi rozbitý lahváče,plechovky a zátky od piva na břehu bordel a nablito..Alkohol jaksi odbourává strach a zábrany,prohlubuje agresivitu vůči rybám i okolí.Byl bych pro zákaz bytí pod vlivem alkoholu při výkonu ryb.práva.Jaký je Váš názor kolegové?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Středa 5. září 2007 v 16:13 ® kopi
kopi

P.O – Furt znamená téměř každej den. Za tříměsíční prázdniny sem spal doma asi 10 dní. Neříkal sem, že něco mlátíš po hlavě.

reagovat
Středa 5. září 2007 v 11:24 ® Rybar211
Rybar211

Ještě že nehulím a nechlastám… Vypadáto, že už nám zakážou snad i na ty ryby chodit :-((

reagovat
Středa 5. září 2007 v 8:31 ® Robur
Robur

bože, to je zase úroda příspěvků. Pánové jen podotázku, když se na těch rybách tak bezva odreagujete, poklidíte, zakopete blitky atd. Jak se dopravujete domů? Předpokládám, že všichni taxikem nebo máte odvoz či blízko domů.

reagovat
Středa 5. září 2007 v 0:17 ® jarryn21 reakce na …
jarryn21

A určitě přidáš nějaký super příspěvěk , vidˇ.Bez chlastu a travičky. :-)

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 23:57 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

Ne to si nemyslím,taky chlastám.Nepsal sem nic o zvrhlíkách jen mi přišlo divný,že asi téma s devítiset odpovědma tam má fotky chlastu a prasečí hlavu se super komentářema-myslím že je to od Choseho.Pak tam najdu rubriku CCap,která by mě zajímala a je zatáhlá…a časem určitě nějaký normální foto z ryb určitě dovalím..,

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 23:50 ® P.O reakce na …
P.O

kopi: Co to znamená jsem na rybách furt???? Kolik je to docházek?? Občas chodím k vodě i s rodinou a nezůstane tam po mě ani jeden vajgl! Vzal jsem si letos 4 ryby, tak mi neříkej že prásknu po hlavě každou rybu!

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 23:44 ® jarryn21
jarryn21

Zdar hochu.No ty jsi dobrej. Takže kdo si dá pár piv , několik panáků a sežere k tomu kus prasečí hlavy je podle tebe zvrhlík?! Píšeš, že jsi tady chvíli a hned napadáš chlapi.Měl by ses tady nejdříve rozkoukat, než začneš kalit vodu.A co se týče tech tvých špeků, tak skutečnost je taková.Hulení prohlubuje tu náladu,kterou právě máš tj. i špatnou a nebo agresivní.Znám pár vyhulenejch šišek a věř, že to s nima není vždycky lehký.Hlavně občas neví co melou a to zrovna nehulili.A mimoto, když jsi takový „rybář moralista“ ,nevšiml jsem si, že by jsi posílal nějaký fotky z toho tvýho krásnýho lovu ??!!

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 23:24 ® kopi
kopi

To je přítelkyně toho co tu psal, že mu stačí půlka jointa. :-)

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 23:23 ® kopi
kopi

Jdu spát.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2389.jpg
Úterý 4. září 2007 ve 23:16 ® kopi
kopi

acid23 – Souhlasim s tim co píšeš, ale nemůžeš rybářům zakazovat chlast. Sám určitě taky nemáš rád zbytečný zákazy. I když je jasný proč nepovolej trávu. Každej by si jí vypěstoval a ubylo by kůřáků a alkáčů a kdo by plnil státní pokladnu??? Sem na rybách furt a chodim na ryby s kde kym a jsou mezi nima i ti co se fakt dokážou ožrat třeba i 5 dní v kuse, ale uklidí po sobě. Ovšem znam lidi co jdou k vodě na dopoledne i s dětmi a nechaj tam bordel jako kráva, kapra říznou po palici a jdou domů. Je to o lidech a ne o chlastu. No s randálem už je to možná horší. :-)

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 23:16 ® P.O reakce na …
P.O

Tomash: Nevím proč si mě zařadils k Skalenýmu?? No a asi jsem sem nespadl ale vyskytl se. Omlouvám se

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 23:13 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek
reagovat
foto/forum/2007/th-img2388.jpg
Úterý 4. září 2007 ve 23:12 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

Tomash:No nevím,od kad ty?Jsem tady novej,ryby chytám od mala,mám rád přírodu,rád se napiju,zkouřím…Mys­lel sem,že je tady víc takovejch lidiček.Celou noc se budu modlit za odpuštění a za to at mě nedáte do ripky:)

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 23:10 ® Prutos reakce na …
Prutos

Skalenejřízek: Asi cenzůra :-D

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 23:07 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

zkoušel jsem dát obrázek,ale nejspíš to neprošlo:(

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 23:05 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek
reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 23:05 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

Něco pro zhulený smažky:))

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 23:04 ® Tomash
Tomash

P.O. + Skalenejřízek : Odkud jste sem spadli?

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 23:04 ® kopi
kopi

Ani jedno jen mě zarazilo jak si hned vyjel po tom řízkovy zkaleným.

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 23:01 ® P.O reakce na …
P.O

Kopi: A ty jsi zhulenej nebo ořralej????

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 22:57 ® kopi
kopi

P.O. – A ty si rybář nebo debil?

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 22:47 ® jindrich

není nad kvalitu :-))

reagovat
foto/forum/2007/th-img2387.jpg
Úterý 4. září 2007 ve 22:25 ® P.O reakce na …
P.O

neznám a jsem rád.

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 22:23 ® acid23

P.O,:Co tě žere??To tady nemůže člověk vyjádřit svůj názor?Mě taky nezajímá spousta témat,tak se podívám a odejdu a rozhodně nepíšu hned o někom,že je debil,když ho ani neznám.

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 22:16 ® acid23

zadar:Já nejsem odtoho abych něco zakazoval,jen mě zajímal Váš názor o chlastání na rybách tak nevím co sem pleteš chodce?Leda ,že chytáš tak ožralej abys nepoznal chodník od potoka:) pikes:Nechci tě kazit,ale když mi bylo jako tobě tak sem taky moc nepálil,spíš jen zkoušel ze zvědavosti a xkrát sem se přehulil a bylo mi zle.

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 22:13 ® P.O
P.O

nemůže admin přesunout Skalenýho a Acida k Ripce???? Třeba by si rozumněli.

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 22:11 ® judas.d
judas.d

furt je lepší bít zlitej než zblitej

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 21:57 ® 

acid23 já čumím, nechtěl bys zakázat alkohol také chodcům, jsou to nakonec také účastníci silničního provozu. Před každou hospodou by měl stát policajt a kdo vyjde a nadýchá tak musí zůstat dokud nevystřízliví. U každé vody by měl být nějaký strážce zákona s altestem a kdo nadýchá nebude mít přístup, samozřejmostí by samozřejmě měly být osobní prohlídky a veškerý nalezený alkohol by měl být zabaven a komisionalně zničen, nejlépe vypit kontrolním orgánem po skončení akce.

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 21:47 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

ooo pardon,vyjádřil jsem se nějak nepěkně?..tak to se omlouvám.Nejsem zrovna typ člověka co zrovna čučí na Velmi Křehké Vztahy s kapesníkem v ruce.

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 21:44 ® Pikes
Pikes

acid> jo a ještě k těm počtům.. Já si teda myslím že 5 špeků už je trochu přehnaný.. Buď to neumíš kouřit nebo máš opravdu „kvalitu“.. Nejvíc sem měl půlku špeka – (s kámošem), složenýho z docela „shit“ venku a k tomu byl smíchanej s tabákem a byl sem pak suprově naladěnej, ale kdybych si dal ještě víc, tak už bych pak byl myslím dost vyjetej..

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1