Vyhledávání
CHYTEJ alias ZLITEJ
31.8.2007 | acid23 | 8.050 zobrazení | 80 odpovědí
Myslím si,že chlast k vodě nepatří.Vadí mi rozbitý lahváče,plechovky a zátky od piva na břehu bordel a nablito..Alkohol jaksi odbourává strach a zábrany,prohlubuje agresivitu vůči rybám i okolí.Byl bych pro zákaz bytí pod vlivem alkoholu při výkonu ryb.práva.Jaký je Váš názor kolegové?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 4. září 2007 v 15:43 ® qwerty
-
Skalenejřízek: ono by neuškodilo si přečíst i popisku u fóra a ne jenom název
reagovat - Úterý 4. září 2007 v 15:34 ® Skalenejřízek
-
Pár pivek nebo panáků bych toleroval,ale je pravda,že hodně tzv rybářů se zkalí jako prase,nechá po sobě bordel a vubec ho to nesere.S tím se ale asi nedá nic nadělat.Sem tu novej a říkám si kde to vlastně sem?Co je to tady za lidi??Tomash:Co je dle tebe duchaplný téma???Třeba burčák??!!Nebo anketa chytej,výkvět konzumní společnosti završené fotkama s pivkama,Fernetem a prasečí hlavou?!!Měli byjste si uvědomit,že propagace alkoholu nemá s rybama nic společnýho!Drozdák:Taky pálím špeky a rozhodně nevím co to meleš o smažkách.Když si zhulenej na rybách tak se sžiješ s přírodou,možná seš trošku zpomalenej,ale rozhodně nejsi agresivní,nesmrdí s tebe alkáč a máš sakra problém zabít rybu,takže jí radši pustíš.A navíc brčko smotneš z jednoho papírku a filtru takže žádnej bordel po tobě nezbude.Mám takovej dojem,že ve zdejší společnosti plnou komunistickej a puritánskej názorů neuspěješ.
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 ve 21:56 ® tomchamik
-
Na rybách si dám někdy když se sejdeme s kamarády
reagovata chytrou vodu,někdy i víc.Vždy po sobě uklidíme a odvezeme.A odvážíme i petky od limonád po předešlých hostech u vody.Rozhodně nedělají bordel jen rybáři co si zavdají
- Pátek 31. srpna 2007 ve 21:42 ® Cudla
-
Ano vadí mi rozbitý lahve,plechovky,bordel atd…ale to zůstane kolikrát i po sřízlivym prominťe hovadu.To že si s kolegou loknu trochu ohnivý vody nebo polknu lahváče by nemnělo vadit pokudˇ zůstane flek čistej.
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 ve 21:29 ® Prichy reakce na …
-
ujely :-/
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 ve 21:28 ® Prichy reakce na …
-
drozdak: nectu vse, ale ted jsem narazil na nektere prispevky acida a vubec se ti nedivim, ze ti ujeli nervy
reagovathih
- Pátek 31. srpna 2007 ve 20:28 ® Tomash reakce na …
-
kopi : To je otázka. Acidovi podle mě taky ujely nervy, když zakládá tyhle duchaplný fóra…
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 v 19:25 ® kopi
-
drozďák – Tobě trošku ujely nervy? Nikdo zhulenej na rybách neudělá takovej vyrvál jako ožralové. Hulí půlka rybářů akorát ti to nikdo neřekne a ani to nepoznáš.
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 v 19:19 ® kopi
-
Chlast na ryby patří. Záleží na člověkovi. Já si klidně přihnu a ráno vše uklidim a v poho. Je spoustu blbců co po sobě nechá bordel a pije vodu se štávou. Furt nějaký zákazy, že vás to baví.
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 v 18:10 ® Prichy reakce na …
-
drozdak: no no, proc ta agrese?
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 v 17:52 ® drozďák
-
Zhulená smažka káže o škodlivosti chlastání na rybách. To už zavání zvrhlostí dohnanou ad absurdum…
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 v 16:23 ® Tomash
-
Sander : Teď jde o to, kdo bude víc mimo. Ten kterej si vyšlukuje jointa, anebo ten, který si dá v horku na chuť dva lahvoně… Jinak taky mě sere agrese u vody, ale je to spíš v lidech, než chlastu
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 v 16:23 ® paccco
-
Taky dobrý.....
reagovat
A RS bude dávat dýchat.................. To je hrozná pí...... - Pátek 31. srpna 2007 v 16:20 ® Sander
-
dvorak > ale myslím, že oba víme, jaké případy má zadavatel otázky namysli…
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 v 16:19 ® Sander
-
dvorak > pokud bude nealko tak ne :o))))))
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 v 16:16 ® dvorak reakce na …
-
No dobre,taky souhlas.Ono je ale piti a piti.Zakazal by jsi taky dva lahvace,ktere si sebou v lete vozim?
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 v 15:53 ® Sander
-
acid23 > čteš mi myšlenky, s každičkou Tvou větou v otázce souhlasím.
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 v 15:50 ® Pepa Kreidl
-
MYslim si,že kdo u vody dělá bordel,tak si ho má taky uklidit.
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 ve 12:44 ® pif
-
čoveče kolego,co to meleš?chlast je motor rybařiny!!!!panenko skákavá,prohibice na rybách,to tu ještě scházelo…ještě bych zavedl povinný deodoranty,čištění zubů a kontroly dobře vytřené prdele…pokud to nikdo nebude splňovat,bude se zodpovídat okresnímu hygienikovi…
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 v 11:32 ® dudu
-
A ještě bych zakázal přístup všem pod omamnýni látkami na Chytej. No, ale to by tady ubylo otázek, že.
reagovat