Chytej.cz

Máte letos nějakou trofejní rybu??? necteno

30.10.2004 | Tomash | 11.309 zobrazení | 75 odpovědí

S bratrem posíláme naše trofejní ryby do časopisů Rybářství a Kajman. Zajímá mě, jestli své úlovky také posíláte. Posíláte? Jestli ne, tak to je chyba, protože tak nebude přehled o tom, jak kásné a vélké ryby jsou, a kam na ně vyrazit… Já mám letos pár pěknějších ryb, které jsem již zaslal. Jedná se o 2 jelce jeseny – 48 a 51cm, parmu říční 67cm a plotici obecnou 42cm. Bratr mě letos trochu trumfnul – cejn 57cm, okoun 41cm, jesen 47cm a 2 tloušťe 51cm a 53cm. Já mu to trochu vrátil tou štikou 94 cm, ale ta není ani zdaleka trofejní… Co vy? Koukejte se pochlubit!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 18. října 2005 v 19:02 ® hagrif

Trofejních ryb zatím moc nemám. ale snad to přijde

reagovat
Pondělí 17. října 2005 ve 20:34 ® bindas

štika 93cm na twistra.

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 10:15 ® Donald
Donald

Moc těch trofejí nemám. Prý sem chytil trofejní ostroretky, ale všechny jsem pustil bez měření. Taky bych ale nikdy žádnou rybu do novin nedal. Kdysi se podařilo jednomu rybáři chytit na jednom z mých velmi oblíbených míst 50 kg sumce. Dal to do novin a jen to vyšlo, byly tam auta i z druhé strany republiky. I po 3 letech tam jen ztěžka najdu volno.

reagovat
Pátek 14. října 2005 ve 22:01 ® paccco
paccco

Já to asi neumím. Ale jednou to příjde!!!

reagovat
Pátek 14. října 2005 v 15:17 ® hraji
hraji

Nepotřebuji si honit ego nadsazováním hmotnosti u tzv. trofejních ryb. Každá je krásná a pro mě zajímavá a na trofeje se nehraju od dobxy, co jsem kvůli trofeji zabil velkého candáta.

reagovat
Pátek 14. října 2005 ve 13:43 ® skwor
skwor

Jestli je tloušť 53cm trofej , tak bych něco našel.........

reagovat
Pátek 14. ledna 2005 ve 23:31 ® BigMike

Kulva, kupte si váhy a bude klid:-)) )) Ta stolní je na prd, ale jednou jsem na ní vážil, ehmm, výstavní kousky své přítelkyně:-) Nevím už kolik, ale stálo to za to:-)) )

reagovat
Středa 12. ledna 2005 ve 22:00 ® HaD
HaD

Tomash: jo, mám tušim nějakou 75 tku. ale neváženou

reagovat
Středa 12. ledna 2005 ve 21:00 ® Tomash
Tomash

HaD : Oj! Tak to jsem jí ubral – to asi abyste nezáviděli! Né, já vím, jací jsou chytejáci borci a taky vím, že ty máš minimálně ulovenou 70cm, že jo?

reagovat
Středa 12. ledna 2005 v 17:17 ® HaD
HaD

Tomash: OK… nikdy jsem parmu nevážil a tak mě to překvapilo. jo a v galerii si napsal 3,6

reagovat
Středa 12. ledna 2005 v 16:49 ® Tomash
Tomash

HaD : Když jsm ji vážili, tak jsem tomu taky nevěřil! No váha byla zapůjčena od jedné známé, která bydlí přímo v Ústí. Byla to váha taková ta kuchyňská. Váží na gram přesně a navážila parmě rovných 3695 gramů… Tt. Jinak jsem prolistovával starší rybářské časopisy a tam jsem objevil i parmy menší a těžší… Možná i rybářská latina, ale má parma měla 67cm a 3,7 kg. Vážili jsme ji na dvakrát. Její fotky jsou i tady na chytej ve fotogalerii…

reagovat
Úterý 11. ledna 2005 ve 14:20 ® LOS

Nám co se trofejní ryby vyhnou radši kanálem, tak nemáme co posílat.
¨ Ale jednou to určitě přijde.

reagovat
Úterý 11. ledna 2005 ve 13:25 ® HaD
HaD

Tomash: hele v Kajmanovi koukám na tu tvojí parmu 67 cm a váha 3,7 kg? Nezapracoval tiskařskej šotek? Já nikdy žádnou parmu nevážil, ale 67ku bych tipnul tak na 2,5 kg. Nemělo tam bejt 2,7 kg?

reagovat
Úterý 11. ledna 2005 v 7:27 ® Tomash
Tomash

BigMike : Canďour 75cm je super! A ten tloušťák 53cm – to je už Pan tloušť – alespoň takového bych chtěl ulovit tento rok. Obě ryby byly uloveny na tvé domácí woblerky??? Jinak co se trofejních velkých dravců týče – jak jsem na podzim ulovil tu štiku 94cm a David 101cm, tak váha mé štiky byla 6 kg a Davidova tuším 7 kg, ale aby byly alespoň na trofejní bronzový odznak, museli by mít min 16 kg!!! Ten tvůj tloušť 53cm ale asi určitě kritérium na bronzový odznak splnil – tedy je považován za cenější úlovek naž metrová štika… . Tt

reagovat
Pondělí 10. ledna 2005 ve 22:31 ® BigMike

Fšechny větší mi to letos utrhly. Snad jen tloušť 53 snese trošku přísnější měřítko. A candát 75 je někde čudla, na přívlač na Lužnici asi dobrý,ne?

reagovat
Pondělí 10. ledna 2005 v 19:29 ® xycht

letos h. o asi si budu vozit mejdlo

reagovat
Sobota 8. ledna 2005 ve 14:05 ® Klon
Klon

Tomash: jj viděl jsem a pěkný kupuji všechny časáky aspoň se snažím,úlovky máš pěkný a samozřejmě ti je přeju. O tom že bych poslal foto do časáku jsem taky už uvažoval,ale vždy mě odradily ty přehnáný váhy o proti velikosti,které ať se snažím jak chci tak mám třeba stejnou míru ale váha dělá rozdíl i přes půl kila,a to většinou chytaj na řekách kde ryby maj menší váhu ach jooooooooooo

reagovat
Sobota 8. ledna 2005 v 10:26 ® Tomash
Tomash

Klon : Jojo. Jesen amám teď v rybářství a v prosincovém Kajmanovi jsme oba s ratrem – já tam mám plóťu 42cm a Ondra okiše 41cm. V lednovém čísle mám tu parmu, co je i ve fotogalerce zde www. chytej. cz

reagovat
Sobota 8. ledna 2005 v 0:10 ® ywan

Zatiaľ nič extra, ale tento rok sa chystám na AMURY. Neprehanam ale najväčší z toho hejna ma tak 130cm !!!Tento rok snad skočí

reagovat
Pátek 7. ledna 2005 ve 23:40 ® Klon
Klon

tomash toho jesena máš pokud se nemílím v rybářství viď

reagovat
Pátek 7. ledna 2005 v 19:36 ® Radim

ja mam s Bulhar tolstolobika 76cm a 6,50kg jo neni to to trofejni, ale chytil sem ho za hrbet a jeste k tomu na pytlackou snuru!!!na jednom koncu tolstolobik a na druhym malej sumec!!!nejaky sumce ze Sakvic a z Bulhar. dravci sli minulej rok suprove,ale kapri taky.

reagovat
Pátek 5. listopadu 2004 ve 23:32 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

U mě je to až na vyjímky horší. Jednou jedu chytat se známým na Dalešickou přehradu,nic nechytím a ten známý trefil štiku 127 cm. Na onen revír jsem se vypravil jeste jednou(mame kousek od nej chatu,na ktere jsem pres prazdniny)s ka­mosem,on tam hodil rybicku(bylo mu 11,takze pytlacil)a podobna stika,ale 125cm. Vytahl to jeho stryc a sli do novin. Ja tam vytahl jen 60centimetrovou. Jinak u nas na řece mam exemplař okouna 42cm,tlouště 53cm a parmu 55cm.Štik tu moc není a vubec ne trofejních. Když tu chytnu mirovou stiku nebo candata,tancim radosti. Nejlepší jsou přehrady.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2004 ve 14:19 ® fisher

Ja mam letos jenom cejna 70cm z novomlýnské nadrze-z petky ale predloni jsem chytil okouna 44cm na luhacovicke prehrade na normalni plechovu trpytku.

reagovat
Středa 3. listopadu 2004 ve 23:29 ® DEATH
reagovat
Středa 3. listopadu 2004 ve 23:26 ® DEATH

Hoši,hoši,nechci vám do toho kecat,ale měli ste vydět to chytání v Písku u kamenného mostu minulý a před minulý rok...... Hned vysvětlím,z ka­menného mostu lidi krmili labutě a kachny,ale během roku si na to zvykly i tloušti a to tak ,že se zde pohybují exempláře přesahující 65cm!!!!!! Nedělám si z vás prdel!!!!! Nahodili ste splávek a jak dopadl,zmizel po hladinou!!!! A to se opakovalo do té doby než vás to přestalo bavit,nebo odtáhla část hejna. Bohužel od nynějšího roku jsou tito tloušti u kamenného mostu celoročně hájení zákazem chytání pod mostem 25metrů. Ti co my nevěří ať v létě zaskočí do Písku na kamenný most. A bude si připadat jak Alenka v říši divů!!!! To hájení vzniklo jen kvůli tomu,že zryb se udělala atrakce pro cizince a turisty..........

reagovat
Středa 3. listopadu 2004 ve 23:01 ® DEATH

Já mám letos štičku 80cm,ale celkem pěkně živenou,ostatně se na to podívejte ve fotogalerii!!!

reagovat
Úterý 2. listopadu 2004 ve 20:22 ® Vyhulmektrava

já mám trofejní rybu cejna 65cm byl to krásnej boj a jelikož mě třecí virážku šel spátky do svého živlu a doufám že se jěšťe někdy setkáme

reagovat
Úterý 2. listopadu 2004 v 9:21 ® Milky
Milky

Dědek: Věř mi, že kdyby to šlo, tak bych ti nějakou tu plechoffku poslal. Takhle to zatím vymakané nemám a taxi to syslím f hlavě.

reagovat
Pondělí 1. listopadu 2004 ve 21:55 ® HaD
HaD

Milky: taky bych si jednu vzal. do zásoby

reagovat
Pondělí 1. listopadu 2004 ve 21:43 ® Dědek
Dědek

Milky : neprodáš nějakou konzervu? Osobně prožívám období, které stojí za h… Tím nemyslím ryby, ikdyž i to stojí za pendrek

reagovat