Vyhledávání
Krmítko s dvěma háčky...
30.8.2007 | ??? | 14.883 zobrazení | 44 odpovědí | upravit
Zdravím, dnes jsem si koupil krmítko, které má na každé straně navázaný háček – asi nic neobvyklého. Ale, mě zajímá, zdali můžu to krmítko provlíknout vlascem, a zhruba 15cm pod to dal háček – normální zakončení. Nemám teď u sebe řád, takže se obracím na vás – je trestné, když budu mít tři háčky, nebo ne? Díky za odpovědi…
Mimochodem, zkoušel jste na to někdo chytat? Jaké jsou vaše úspěchy?
Díky za odpověd :-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 21. července 2013 ve 21:12 ® Cudla reakce na …
-
pepanek> nevím nepoužívám ale háčky se zamačknou do krmenítak asi néé.Dal sem to sem proto že už sem to nemohl číst.
reagovat - Sobota 20. července 2013 ve 22:04 ® pepanek reakce na …
-
Cudla> to se při náhozu zamotá.
reagovat - Sobota 20. července 2013 v 16:16 ® Cudla
-
Snad nebudu bit za krádež,a zachrání to pár ryb,když sem čet některý zápisy musel jsem......
reagovat - Sobota 20. července 2013 v 16:11 ® Cudla
-
Bezpečná srkačka s 2 háčky
Položená > Klasické > Srkačky
při utržení ryba netahá krmítko
•Kmen: 0,25 mm •Návazec: Pletenka •Háček: Mustad ultrapoint 8 •Ryby: Kapr amur •Nástraha: Krmítková směs, na háček cokoli Omlouvam se půjčeno z MRKu,nepoužívam,ale vypadá to líp než na tvrdo.....
Tato srkačka je ohleduplnější, protože při utržení ryby se krmítko oddělí a rybě zůstane v ůstech jenom háček.
Postup Připravíme si asi 1.5 cm bužírky, párátko, 2 návazce s háčky a obratlíky a průběžné krmítko. Na kmenový vlasec navlékneme bužírku, za ní za obratlík první návazec, potom krmítko a nakonec uvážeme druhý návazec. Potom zarazíme do bužírky párátko, odlomíme zbytek a celé to stáhneme k sobě. Tím je to hotové. Použití srkačky nemusím popísovat, to tu bylo už popsáno.
reagovat - Sobota 20. července 2013 v 10:48 ® pepanek reakce na …
-
paolomaldini> Některé pevné montáže u kaprobijců jsou vlastně taky maskované poloviční srkačky.
reagovat - Pátek 19. července 2013 v 0:03 ® paolomaldini
-
Chapu ze se ti rad po letech nechce znova studovat. Nic mene k veci: odpoved je NE nesmis mit tri hacky, max dva, tento limit proto uz vycerpalo prave ono krmitko.
ps: srkacka je obecne prasarna tak to nekupuj a nebudes mit ani dilema jestli na to smis nebo nesmis chytat
ps2: Petruv zdar at ti to bere!
reagovat - Čtvrtek 11. července 2013 v 18:14 ® čingi
-
Kdo ti vydal povolenku?
reagovat - Čtvrtek 27. června 2013 v 19:26 @ Palivec reakce na …
-
troutkiller> To není moje. Na webu je toho plno. Já mám většinou srkačku s 2 muškami na trojce mušáku.
reagovat - Čtvrtek 27. června 2013 v 18:49 ® nedby
-
jako sradu to beru jako rybáře na to seru neznáš nechytej........porybný se neptá
reagovat - Čtvrtek 27. června 2013 v 6:49 ® troutkiller reakce na …
-
pepanek>Já myslel MTB Biker né motorkář
reagovat - Středa 26. června 2013 v 17:15 ® pepanek reakce na …
-
troutkiller> sem si to musel vyguglovat,co to ten biker je
reagovatjestli mi třeba nenadáváš
7 let jsem celoročně jezdil na dvěapuli,ale nevím,jestli jsem něco takové byl
woe!!
- Středa 26. června 2013 v 17:00 ® troutkiller reakce na …
-
pepanek>Vole
reagovatAž budeš biker tak budeš ujíždět
- Středa 26. června 2013 v 16:59 ® troutkiller reakce na …
-
Palivec>Až pujdu na pangase tak si tu tvojí srkačku jezmu
reagovat - Středa 26. června 2013 v 16:08 ® tucnak11 reakce na …
-
troutkiller> No ja zase Troinožku ktera je bezkonkurencyjna hrazdy držaky na pruty hačky Preston male bezprotihrotu
reagovat - Středa 26. června 2013 v 16:00 ® tucnak11 reakce na …
-
Cudla> Koup si Guru hačky asi jisou nej na FEEDR NA RYNKU BEZPROTIHROTU.mam je ve 10,12 ,14 jisou zvlaštni kratke raminko a je baculate ohnute do strany drat pevny jak skala,ušnejedneho kapra jisem chytil kolem 60 cm a to na 14-ku haček
reagovat - Středa 26. června 2013 ve 14:23 @ Palivec
-
Ne každá srkačka je rybám nebezpečná. Třeba tady je popis slušnějšího systému: http://www.mrk.cz/montaze.php?…
reagovat - Středa 26. června 2013 ve 13:49 @ Palivec
-
Jenom 3 háky? Proč tak málo?
reagovat - Středa 26. června 2013 ve 12:37 ® pepanek reakce na …
-
troutkiller> Celkem ti věřím,že je to kvalita,Jen se chechtám těm slovním obratům–jak to někde uvidím,jdu do toho.
reagovat - Středa 26. června 2013 v 8:16 ® Cudla reakce na …
-
tucnak11> Jo tyhle jsou fajn,ale na feeder používam bobešáky BL muškařský,protože malý bez protihrotu se blbě schání.....
reagovat - Středa 26. června 2013 v 6:24 ® troutkiller reakce na …
-
pepanek>Zkus si od nich něco koupit a poznáš.Kvalitní,promyšlené,funkční.Porovnej třeba jen blbou formu na Method krmelec od nich a od nějakého čínana,nebe a dudy
reagovat - Úterý 25. června 2013 ve 22:54 ® pepanek
-
Vím co znamená jet v perníku,ale ujíždět na značce??S nabitým navi?
reagovat - Úterý 25. června 2013 v 19:02 ® troutkiller reakce na …
-
tucnak11>I já ujíždim na téhle značce
reagovatObaly,tašky,krmelce,háčky atd.Anglie je mi příjemná i u jinejch značek,Drenan,Preston,Avid.
- Úterý 25. června 2013 v 18:00 ® tucnak11 reakce na …
-
troutkiller> no ot Korumu mam moc věcy a doplnku .
reagovat - Úterý 25. června 2013 v 17:22 ® troutkiller reakce na …
-
tucnak11>Tu nekonečnou zarážku od Korumu používám taky a je super.
reagovat - Úterý 25. června 2013 v 16:18 ® tucnak11 reakce na …
-
pepanek> Použivam i teto hačky Preston a Maruto
reagovat - Úterý 25. června 2013 v 16:16 ® pepanek reakce na …
-
tucnak11> Já mám na háčku místo hrotu kuličku.
reagovat - Úterý 25. června 2013 v 16:15 ® pepanek reakce na …
-
Cudla> Dá se říct,že každý rok mám taky aspoň jednoho,který se zachytne urvanou montáží.
reagovat - Úterý 25. června 2013 v 15:51 ® tucnak11
-
Ja chytam na hačky bezprotihrotu mělo by to platit po cele republice a je klid
reagovat - Úterý 25. června 2013 v 10:55 ® Cudla
-
pepanek>
tucnak11>
stump> Klucí to já už ani neřeším,za nás se tvrdilo že vlasec musí bez zadrhnutí procházet olůvkem,aby to rybu neodradilo.nedávno jsem byl na rybníku jeden brčko druhej aby se neplet kus dál na kukuřičku na vlásek.Vedle seděl jak říkam pemprskovej rybařík(10–12 let)začal mě přesvědčovat ,že je to tak špatně dát těžší olovo,zafixovat aby se sama sekla že to táta dělá atd…Ruku na srdce 70%mladejch jsou koulaři a to že vodě je ho.no můžeme my „mladíci“Kolikrát jsem vyndal kapříka kterej vláčel montáž šokovku a nepřeject mi přez moje tak to vláčí dodnes nebo někde klekne.......fuj to sem se rozkecal.
reagovat - Pondělí 24. června 2013 v 19:04 ® pepanek
-
tucnak11> Ani mi to nějak nepřišlo a je to tu-nějak to uběhlo
reagovat