Chytej.cz

Krmítko s dvěma háčky... necteno

30.8.2007 | ??? | 14.889 zobrazení | 44 odpovědí | upravit

Zdravím, dnes jsem si koupil krmítko, které má na každé straně navázaný háček – asi nic neobvyklého. Ale, mě zajímá, zdali můžu to krmítko provlíknout vlascem, a zhruba 15cm pod to dal háček – normální zakončení. Nemám teď u sebe řád, takže se obracím na vás – je trestné, když budu mít tři háčky, nebo ne? Díky za odpovědi…

Mimochodem, zkoušel jste na to někdo chytat? Jaké jsou vaše úspěchy?

Díky za odpověd :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 24. června 2013 v 16:47 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

pepanek> no děda možna bude:-> poprve se musi dožit tejh tvojih 65 lek kamarade:-D to bude uspěch:-D

reagovat
Pondělí 24. června 2013 v 16:43 ® tucnak11
tucnak11

Pro kapra je srkačka vražedni nastroj:-( ,jak sami vite kaprařy dluholeti že kapr nassava tak nasava i srkačku s tyma 2 -ma hačkama nedej jak se utrhně tak hran ho buh8-( měla by byt zakazana a nebo jen s hačkama bezprotihrotu chytam uš tak 12 let na hačky bezprotihrotu na srkačky nikdy.:->

reagovat
Pondělí 24. června 2013 ve 13:23 ® stump reakce na …
stump

4est>Milý Zděnku. Z tvého příspěvku a z tvého profilu jsem vyrozumněl, že jsi chytal na srkačku ve svých devíti letech, to je jen nedlouho potom, co jsi si přestal hrát v uhláku na havíře. Kde bereš tu odvahu kritizovat dědečky. Možná, že jím taky jednou budeš!

reagovat
Neděle 23. června 2013 v 17:30 ® pepanek reakce na …

4est> Jací dědové??? Jsem důchodce,ale takovou zhovadilost jsem na rozdíl od tebe nikdy nepoužil. Jednou budeš taky děda ,tak koukej na sobě pracovat.

reagovat
Neděle 23. června 2013 v 17:13 ® Weyr

Zdravím,může se chytat pouze na dva návazce s jednoduchými háčky ,jak tu bylo několikrát uvedeno.Já osobně když chytám na krmítko ,používám krmítko s bužírkou aby se mi to tak lehce nezamotalo,pokud zamotá:-) a dvojnávazec mám nad krmítkem a odstup mezi něma mám asi 15 cm.Nebo jeden háček pod krmítkem.Ale našel jsem šikovné návody jak vázat různé dvojnáv. pod krmítkem a dobré je to vázat pomocí obratlíků.A aby se to moc nezamotávalo ,tak se navlékají na to ruzné bužírky (gumičky atd…) tady je jedno video návazec na kapry např. : http://www.lovkapra.com/…kapry-video/ jinak tady chlapy,mají návod jak je uvazovat.

reagovat
Sobota 1. září 2007 v 11:17 ® Rybar211
Rybar211

a ty mas listek?? se divim, ze ti ho dali…

reagovat
Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 22:18 ® 4est

Kdysi tak před 4 lety sem na to chytal a kapry sem docela tahal…dával sem si jako návazce slabší snůrku a občas se utrhl háček…jinak kapři byli chyceni vždy za kraj a nikdy ne hluboko..nesmí se je to nechat zažrat jak to dělaj dědové… Mimochode sem viděl "taky rybáře jak chytá na srkačku a návazec dole.....spíš se mu to motalo než by měl uspěch…dobře mu tak..

reagovat
Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 21:20 ® Hora
Hora

1. Kdo loví ryby udicí ve vodách mimopstruhových, smí k tomu používat nejvýše dvou prutů (udic), u každého nejvýše o dvou návazcích s jednoduchými háčky. Chytá-li na dvojháček nebo trojháček, na živou či mrtvou rybku, smí mít pouze jeden návazec. To je doslova citace z RŘ,to bys měl znát nazpaměť.

reagovat
Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 21:20 ® regulus reakce na …
regulus

Se nediv, myslím, že nejen na JM je bližšíích podmínkách pro lov na položenou napsáno …při lovu smí být používány nejvýše 2 udice, u každé z nich nejvýše dva návazce s jednoduchými háčky nebo jeden návazec s dvojháčkem nebo trojháčkem … Proto ten adrenalín. Rybářskej řád si můžeš přečíst tady www.chytej.cz a zeptat ses měl tady www.chytej.cz popřípadě tady www.chytej.cz

reagovat
Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 21:16 ® bubu reakce na …
bubu

krmelec se dvěma háčky je v pohodě (zřejmě si si koupil tzv. srkačku) ale tz jsi uvedl ve svém příspěvku,jestli můžeš přidat třetí háček, což je out. A to že jsi začal lovit po pěti letech jako omluvu neberu. BP máš znát.

reagovat
Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 21:16 ® tomchamik
tomchamik

přečti si řád,je to sice nudné čtení,ale pak si ušetříš nepříjemnosti.Je tam psáno něco o tom,že můžeš použít na jedné udici"pouze"2 háčky

reagovat
Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 21:14 ® cormaxx
cormaxx

jj to si asi koupil ,,srkačku",ta je pro ryby dost nebezpečná a to tim že je olovo(krmítko) napevno u háčku,takže když to utrhneš s rybou tak se ryba olova nezbaví:-( 3.háček je zakázanej(výjimka je vláčecí nástraha)

reagovat
Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 21:09 @ ??? reakce na …

Na ryby jdu asi po peti letech, takze nevim… Koupil jsem to krmitko, tak mi na tom neprislo nic neobvykleho, kdyz je normalne v prodeji…

Co je spatne? Misto adrenalinu mi radsi porad, co je na tom spatne a staci rict ze se to nesmi… Nejsem zadnej pytlak ani nic podobnyho, u vody se chovam slusne – jsem ale holt veci neznalej. Dik sem za rady…

reagovat
Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 20:56 ® bubu
bubu

toto myslíš vážně? Asi hodně lidem se zvedne adrenalín!!!!!

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1