Vyhledávání
Jaký mohu dostat trest?
29.8.2007 | čendis | 11.858 zobrazení | 65 odpovědí
Zdravím všechny rybáře a rybářky.Chytal jsem na dalasu cejny okolo 45cm.Když už se mi zdálo že jich je kolem 7kg tak jsem začal balit.Najednou se objevila RZ a navážili 10kg.Vím že je to moje blbost a můžu si zato sám (mám nosit váhu).V životě by mě nenapadlo že by mohli vážit tolik.Chci se jen zeptat na jak dlouho přijdu o povolenku,a jak je to s rybářským lístkem.Četl jsem,že kraj. úřad ho odebírá na 3 roky bez ohledu na jaký koliv přestupek.Díky za odpovědi.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 2. září 2007 v 17:04 ® čendis
-
63.Vašek: První přestupek to je.A ta doba odebrání povolenky platí od rozhodnutí kárné komise, nebo od doby, kdy mi jí vzala RS?
reagovat - Sobota 1. září 2007 v 17:42 ® Tomash
-
byla
reagovat - Sobota 1. září 2007 v 17:41 ® Tomash reakce na …
-
vlacek : „Správný rybář se řídí heslem chyť a pusť a ostatní sou masari“. To bla nadsázka? FUJ to jsem se lek…
reagovat - Sobota 1. září 2007 v 11:36 ® 63.Vašek
-
Pokud by to bylo řešeno v naší organizaci byl bych pro odebrání povolenky na měsíc až dva a odpracování 20 hodin na víc .pokud je to tvůj první přestupek tak se neboj trestu nebude tak přísný.
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 ve 23:52 ® vlacek reakce na …
-
no vahu mit nemusis staci se podivat do rybarskeho radu a tam mas tabulku delka/hmotnost sice je to hodne nadsazene,ale budiz a to ze tu CarpMaster psal,ze je to pytlactvi a nenazranost toho bych si nevsimal ja si taky od vody odnesu celkem dost cejnu je to ryba plevelna a premnozena na nekterych vodach az moc.CarpMaster ty sis nikdy rybu od vody neodnesl ze? pokud ano tak si v tom pripade taky nenazranej protoze spravny rybar se ridi heslem chyt a pust a ostatni sou masari .
reagovat - Pátek 31. srpna 2007 v 11:30 ® čendis reakce na …
-
zany:Byli tam dva Chleboun a Sedláček.
reagovat - Čtvrtek 30. srpna 2007 v 18:23 ® HaD reakce na …
-
pupak: jeno ruku?
reagovat - Čtvrtek 30. srpna 2007 v 17:52 ® regulus reakce na …
-
RIPKA – no tys tady ještě scházel. Zase nebrals prášky, viď?
reagovat - Čtvrtek 30. srpna 2007 v 17:32 ® ripka
-
V životě by mě nenapadlo že by mohli vážit tolik … a napadlo tě v životě že ty ryby to vláčení hákem za hubu bolí??? Jakej si dáš trest??
reagovat - Čtvrtek 30. srpna 2007 v 15:26 ® judas.d
-
čendis@nic jiného než přijmout trest ty nezbívá
reagovat - Čtvrtek 30. srpna 2007 v 15:24 ® pupak
-
čendis: asi ti useknou pravou ruku . . .
reagovat - Čtvrtek 30. srpna 2007 v 15:10 ® zany reakce na …
-
raduch>tak by se dalo s nima snad domluvit aspon o snížení na mimimum.jj znám osobně našeho předsedu znám dost dobře a kárnou komisy taky,ale ty neznám uplně ,ale osobně jo.
reagovat - Čtvrtek 30. srpna 2007 v 15:02 ® raduch reakce na …
-
zany: znáš osobně? a má to vliv na fci? Kárné opatření,odnětí povolenky na 3–10 měsíců(podle závaznosti a charakteru přestupku)
reagovat - Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 14:45 ® zany
-
hele a jak se ten porybnej jmenoval a nebo jaký měl číslo.jestli to teda víš.pokud by to šlo tak bych ti pomohl páč znám předsedu a kárnou komisy a to všechny osobně…
reagovat - Čtvrtek 30. srpna 2007 v 11:03 ® CarpMaster
-
čendis > Že se tak blbě ptáš, samozřejmě ten nejvyšší. Tohle není jen masařina to už je pytláctví !!! Krásnej příklad nenažrance …
reagovat - Čtvrtek 30. srpna 2007 v 10:58 ® čendis reakce na …
-
Dnes jsem to našel na netu.Snad je to pravda.Ale řešit to bude KK MO Třebíč, neboť mě vzali povolenku na dalasu.A co se týče toho přecházení do jiné organizace,tak jeden průser už mi stačí.Do konce života mě to bude štvát.
reagovat - Čtvrtek 30. srpna 2007 v 0:03 ® jindrich
-
čendis:Odebírání RL na tři roky od letošního roku již neplatí.Bylo zrušeno novelizací Vyhlášky 197/2004sb.Pokutu od KÚ by jsi teoreticky také dostat neměl, neboť Tvůj přestupek §30 Zákona 99/2004Sb také nepostihuje.Snad se nemýlím.Takže Tě bude řešit KK Tvojí MO, na a ta Ti může zadržet povolenku na určitou dobu.Na jak dlouho Ti neřeknu,neboť nejsem plně obeznámen se Stanovami MRS
reagovat - Středa 29. srpna 2007 ve 23:45 ® Shadowhunter reakce na …
-
ja mam pro jistotu jeste nahradni pean v aute co vozim jako nahradni kdybych nahodou stratil ten co pouzivam a metry mam taky 2 jeden rezervni a aute ale povolenku rezevni nemam
reagovat - Středa 29. srpna 2007 ve 22:25 ® ART reakce na …
-
robur : tak stvou me vsichni kdo zere boilie krome kapru tudle se mi stalo ze jsem chytil bolena na boilie cumel jsem jak vul
reagovat - Středa 29. srpna 2007 ve 21:31 ® kkarlos
-
hh..
no tak já nevím jsem šel zrovna vláčet a říkal jsem si že to bude v pytli.. ale už sem byl u vody.. a říkal sem že stejně nic nechytím a nechyt..:D a co ten RL..?
jiris: to je správný..
reagovat - Středa 29. srpna 2007 ve 21:21 ® Sander
-
Hoši já být RS, kontroluji přítomnost peánu hned jako druhou věc po platném RL. Osobně když zapomenu pean, jsem schopen se vrátit nebo to zabalit. Půl roku by mohlo stačit. :o)
reagovat - Středa 29. srpna 2007 ve 21:10 ® jiris
-
kkarlos – co to je pean?
reagovat - Středa 29. srpna 2007 ve 20:38 ® kkarlos
-
A copak se stane když vás chytne RS a nemáte peaán, nebo neplatnej ryb. lístek..?
reagovatPrávě se mi to nedávno stalo tak by mi zajmalo co mi hrozilo, stalo se vám to taky někomu?
- Středa 29. srpna 2007 v 15:42 ® HaD reakce na …
-
acid: tak trochu podvod ne? K tomu bych tedy nikoho nenabádal! Čendis: tohle neposlouchej. Případnej průser za podvod budeš mít na triku Ty, a ne acid!
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 15:30 ® acid23
-
Mo Štěchovice nebo MO Pankrác-P4,stačí ti ryb.lístek a prachy
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 15:07 ® Shadowhunter reakce na …
-
acid23: asi zas tak jednoduche to nebude bo kdyz jsem prechazel z jedne MO do druhe tak si overovali zda jsem byl clenem a zda nejsem nejaky previt
reagovattakze pri overovani by mohli zjistit ze mu byla povolenka odebrana.
- Středa 29. srpna 2007 ve 13:22 ® acid23
-
Něco podobného se mi taky stalo.Běž na úřad,řekni že si ryb.lístek ztratil-vystavěj ti nový se kterým půjdeš na nějakou jinou MO,kde se staneš členem a oni ti vydaj povolenku.
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 11:31 ® čendis
-
Zkusím to říct před kárnou komisí třeba to pochopí…
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 11:28 ® Robur
-
klávesnica jedna neposedná, furt na ni někdo přehazuje písmenka
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 11:27 ® Robur
-
měl sji tvrdit, že tenposeldní má tři kila, pak bys byl v limitu
reagovat. Mskvak, a kdo tě ještě sere?