Chytej.cz

Jaký mohu dostat trest? necteno

29.8.2007 | čendis | 11.856 zobrazení | 65 odpovědí

Zdravím všechny rybáře a rybářky.Chytal jsem na dalasu cejny okolo 45cm.Když už se mi zdálo že jich je kolem 7kg tak jsem začal balit.Najednou se objevila RZ a navážili 10kg.Vím že je to moje blbost a můžu si zato sám (mám nosit váhu).V životě by mě nenapadlo že by mohli vážit tolik.Chci se jen zeptat na jak dlouho přijdu o povolenku,a jak je to s rybářským lístkem.Četl jsem,že kraj. úřad ho odebírá na 3 roky bez ohledu na jaký koliv přestupek.Díky za odpovědi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Středa 29. srpna 2007 v 11:25 ® čendis reakce na …
čendis

Poprvé a taky naposled za osm let co chytám jsem si bral cejny.Ono jich zas tolik nebylo asi osm nebo devět.Jsem holt vůl.

reagovat
Středa 29. srpna 2007 v 11:22 ® modrak reakce na …
modrak

Had: No přece do udírny, kam jinam. Třeba zrovna ta moje má objem udícího prostoru 580 litrů. :o))) mckvak8: Poradím ti, upřímně a zdarma. Seď doma na prdeli, čum na bednu a cejni nebudou tě srát.

reagovat
Středa 29. srpna 2007 v 11:14 ® HaD
HaD

zeptám se možná hloupě: na co jsi si bral tolik cejnů?

reagovat
Středa 29. srpna 2007 v 11:03 ® ART reakce na …
ART

Tak tohle je pech. Měli tě zlinčovat a nic nebrat cejnů je všude mraky a sero. mě kdyz žerou boilie misto kaprů to bych každyho rozdupal. Co se týče papírů co ti sebrli tak dva roky jsou za pytláctví(chytaní na 3 a vice prutů používání 3 a více háčku atd.).

reagovat
Středa 29. srpna 2007 v 10:22 ® Rybar211
Rybar211

tři roky je podle mě moc. tento trest se ude pohybovat kolem půl roku-roku zabavení lístku… aspoň si doma muzes nalestit pruty :-)

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1