Vyhledávání
rapala cd 01...countdown 2,5cm
26.8.2007 | troutman2 | 2.290 zobrazení | 6 odpovědí
Chci se pozeptat na tyto voblery ,rád bych si jich pár koupil, ale dozvěděl jsem se už v dřívější době nemilé informace o těchto produktech. Tak se vás tedy ptám jak je to s tímto produktem…jaký má chod a trvanlivost…prosím pište opravdu jen jesi s tímto produktem máte zkušenost jesi chytáte celou dobu s modely od 3cm výš a napíšete určitě to bude taky dobrý kousek jako všechny ostatní, tak to prosím ne jen vlastní zkušenost díky moc za odpovědi..:)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 26. srpna 2007 ve 21:43 ® troutman2
-
jj moc dík a co baryv jakou sou nej:P:)?
reagovat - Neděle 26. srpna 2007 ve 21:34 @ ???
-
Chytá slušně (na soukromácích duháky). Dobře se s ním nahazuje a daleko létá. Problém je právě ta větší 3cm verze CD, se dvěmi trojháčky, která se ráda motá do monofilu.
reagovat - Neděle 26. srpna 2007 ve 21:00 ® Prichy reakce na …
-
kostnak: kosto, kua, co je s tebou???
reagovat - Neděle 26. srpna 2007 ve 20:56 ® kostnak
-
mam ich niekolko v roznych farbach, ale zatial som pochytal ryby len na farbu duhaka, aj ked to bolo vzdy na vodach, kde duhak nezije.
reagovat - Neděle 26. srpna 2007 ve 20:50 ® kostnak
-
ako pise skwor, do silne prudnej vody a hlavne tam, kde nedobrodim a inym woblerom nedohodim. vyborne lieta a rychlo ide ku dnu. ma dost lenvy chod, ale je to moj jediny wobler, ktory pracuje pri prepadavani vodou. okrem jalcov mam na neho aj nejake mreny.
reagovat - Neděle 26. srpna 2007 v 16:25 ® skwor
-
Jeden mám, občas ho nasadím v silně proudné vodě a pár ryb na něj mám. Má dost klidný chod, takže v pomalejších úsecích řek ho moc nepoužívám.
reagovat