Chytej.cz

rapala cd 01...countdown 2,5cm necteno

26.8.2007 | troutman2 | 2.290 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se pozeptat na tyto voblery ,rád bych si jich pár koupil, ale dozvěděl jsem se už v dřívější době nemilé informace o těchto produktech. Tak se vás tedy ptám jak je to s tímto produktem…jaký má chod a trvanlivost…prosím pište opravdu jen jesi s tímto produktem máte zkušenost jesi chytáte celou dobu s modely od 3cm výš a napíšete určitě to bude taky dobrý kousek jako všechny ostatní, tak to prosím ne jen vlastní zkušenost díky moc za odpovědi..:)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 26. srpna 2007 ve 21:43 ® troutman2
troutman2

jj moc dík a co baryv jakou sou nej:P:)?

reagovat
Neděle 26. srpna 2007 ve 21:34 @ ???

Chytá slušně (na soukromácích duháky). Dobře se s ním nahazuje a daleko létá. Problém je právě ta větší 3cm verze CD, se dvěmi trojháčky, která se ráda motá do monofilu.

reagovat
Neděle 26. srpna 2007 ve 21:00 ® Prichy reakce na …
Prichy

kostnak: kosto, kua, co je s tebou???

reagovat
Neděle 26. srpna 2007 ve 20:56 ® kostnak
kostnak

mam ich niekolko v roznych farbach, ale zatial som pochytal ryby len na farbu duhaka, aj ked to bolo vzdy na vodach, kde duhak nezije.

reagovat
Neděle 26. srpna 2007 ve 20:50 ® kostnak
kostnak

ako pise skwor, do silne prudnej vody a hlavne tam, kde nedobrodim a inym woblerom nedohodim. vyborne lieta a rychlo ide ku dnu. ma dost lenvy chod, ale je to moj jediny wobler, ktory pracuje pri prepadavani vodou. okrem jalcov mam na neho aj nejake mreny.

reagovat
Neděle 26. srpna 2007 v 16:25 ® skwor
skwor

Jeden mám, občas ho nasadím v silně proudné vodě a pár ryb na něj mám. Má dost klidný chod, takže v pomalejších úsecích řek ho moc nepoužívám.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2351.jpg