Vyhledávání
Prosím nevíte při náhozu jak má být daleko olovo?
24.8.2007 | Hrouzek003 | 7.068 zobrazení | 31 odpovědí
Prosím můžete mě poradít, jak má být daleko olovo od špičky prutu pro daleký hod 80gr. Je lepsí 30cm nebo 60cm prostor pro nához. Jde mi o to nahodit daleko.Děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 28. srpna 2007 v 15:39 ® dudu
-
Takže rozměry hřište dle ČMFS platné od 1.7. 2005 jsou dvoje. Pro meznárodní utkání délka 100–110m, šířka 64–75m. Ostatní soutěžní hřiště mají délku 90–120m, šířku 45–90m a musí to být obdélník. Ale kopálistům se nechce moc běhat,sekání trávy není zadarmo, parcely jsou drahý, takže se většina ploch pohybuje na spodním limitu.
reagovat - Úterý 28. srpna 2007 ve 14:44 ® rarach
-
Předepsané rozměry fotbalového hřiště nejsou zcela přesně udány, ale rozhodně téměř nikdo nemá hřiště delší než 105 m.
reagovat - Úterý 28. srpna 2007 ve 13:45 ® Robur
-
Regule, nésu debil, dobrý jitrocel se přeje, když tě kytka přepere. Ráno se vždy přálo dobrý jitro
reagovat - Úterý 28. srpna 2007 ve 13:11 ® regulus reakce na …
-
Robur – chtěl si napsat JITROcel, ne????
reagovat - Úterý 28. srpna 2007 ve 12:24 ® Robur
-
škoda, že je poledne, popřál bych Cepovi dobré JITRO
reagovat - Úterý 28. srpna 2007 ve 12:08 ® Hrouzek003
-
Děkuji za informace.Vyzkouším. To znamená 80cm je více než 60cm průvěsu. Teď , kdy pustit vlasec. Snažím se házet, lítá to, ale není to ono,nejde o to že, bych neuměl nahosit, jde o to dostat z prutu nejdelší hod. Pak už je bolestivá ruka.
reagovat - Neděle 26. srpna 2007 ve 21:39 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
CeP: Příští rok se má objevit v povinné výbavě i sekačka na trávu, nevíš proč???
reagovat - Neděle 26. srpna 2007 ve 20:57 ® Shrek reakce na …
-
no......CePíno,víš.......ono to bylo jako první co mě tak nějak napadlo.
reagovatNaučíš mě házet s matchkou?
- Neděle 26. srpna 2007 ve 20:49 ® CeP
-
hee.. regule.. a nechcu slyset slovo o jitroceli…
reagovat - Neděle 26. srpna 2007 ve 20:48 ® CeP reakce na …
-
cormaxx> no ja sice kaprar nejsem, ale co jsem tady a u sousedu vycetl, tak hodit 90m potrebuje spravne umeni a leta praxe. hodit prez 100m a jeste tak daleko, to uz vyzaduje nejen notnou davku opravdovskyho kumstu, ale i nalezitou vybavu. ted v zadnem pripade nechci zpochybnovat tve dovednosti, ale splnujes pri svem studentskem veku obe podminky? ale dobre, kaslem na to. nebudem to uz resit. mam spis navrh. popadni cajk, dojed na sraz chytej.cz a muzem tam vyhlasit soutez v hodu do dalky a muzes se predvest. ja se s regulem dobrovolne hlasim do poroty. soutezit nemuzu, bo bych se mohl chytit za prdku..
reagovat))
- Neděle 26. srpna 2007 ve 20:14 ® cormaxx
-
jj tak nějak…ptal jsem se kámoše a říkal že jedno kolo má dokonce 350m
reagovatHázel jsem to ze zatáčky směrem k druhý zatáčce oválu.Stál jsem přímo u patníku na dráze. PS: už to neřešte,stejně pokud mi to někdo nevěří tak neuvěří,já vám to neberu,ale prostě vám to už nijak dokázat nemůžu!…
- Neděle 26. srpna 2007 v 19:55 ® regulus reakce na …
-
cormaxx – takhle
Nevím kolik je to metrů, ale býval to fotbalovej stadion se čtvrtkou okolo.
reagovat - Neděle 26. srpna 2007 v 18:17 ® cormaxx
-
Tak nevim jak sem to okno vložit,mno spíš nevim v jakym programu ho upravit
reagovatbudete bez něj…
- Neděle 26. srpna 2007 v 17:45 ® tench
-
nejlepší je tak 1,20 m. Ale to není pro daleký nadhoz zdaleka vše co musíš udělat.
reagovat - Sobota 25. srpna 2007 v 15:39 ® cormaxx
-
jo až teď jsem to s těma počtamam pochopil
reagovat…já musim zase pryč ale večer vám sem hodim okno z mapy.cz . Máme tam 400m ovál,v něm hřistě s trávou a na jednu stranu (jako délku hřiště) je ještě kus trávy což je pořád areál školy.Proto jsem bral ±150m,bral jsem to jako celek a ne jen jako např.hřiště na fotbal.....omlouvám se
- Sobota 25. srpna 2007 ve 14:29 ® dudu
-
cormaxx – tak teď trochu faktu.Předepsané rozměry fotbalového hřiště jsou 90–120m délky a 45–90m šířky. Jestliže máte hřiště 150m(nakonec proč ne) a šířku skoro minimální cca 50m, tak mě vychází, že tu čtvrtku musíte běhat po pomezní čáře.
reagovat - Sobota 25. srpna 2007 v 10:15 ® CeP reakce na …
-
cormaxx> dik za odpoved, ale pak je dudu.ho reakce zcela na miste. i s odtazem ohledne poctu.
dudu>
reagovat))predpokladam ze myslis to same co ja… 400/150
- Sobota 25. srpna 2007 v 9:58 ® cormaxx
-
dudu:já mám svědomí čistý
reagovat… sry,ale počty? Zauwi:U vody si ji zkus privazat PVA šňůrkou k hadičce u olova.Pak to zas takovej odpor nemá,pač znižuješ velikost dalšího těžiště,který má podle mě i vliv na přesnost.Ale na tuhle dálku už asi o přesnosti nemůže být řeč
A hlavně když házim zabrozenej,tak 20cm který timhle uberu z průvěsu mi pomůžou hodit kousek dál,pač já musim mít průvěs ,,co to jde"…zdar
- Sobota 25. srpna 2007 v 9:06 ® dudu
-
cormaxx – teď sis pěkně naběhl
reagovat
A co počty, ty se učíte ? - Sobota 25. srpna 2007 v 9:02 ® Zauwi reakce na …
-
to regulus: ta dálka je v pohodě možná,já házím běžně těch 100m,minulej rok jsem atakoval 120, ale jak pořád mušim, tak už mi nejde s děličkou kloudně nahodit…chce to u mě trénink…
to cormaxx: jedinný co mi nehraje, že píšeš ,že to hážeš s koulí, protože když s ní hážu já, tak mi to rapidně snižuje dálku......(má docela solidní odpor,řekl bych..)
reagovat - Sobota 25. srpna 2007 ve 2:36 ® cormaxx
-
Cep: jj 400m
reagovat - Sobota 25. srpna 2007 ve 2:19 ® regulus reakce na …
-
cormaxx – budeš se divit, ale nee. V celku mě to nezajímá. V Bulharech přehodím 3/4 Dyje s vláčákem a se starejma teleskopickejma Sonama s krmítkem hodím skoro do půlky rybníku, co má asi 150m úhlopříčku. Ještě to nikdo nepřehodil.
reagovat - Sobota 25. srpna 2007 ve 2:12 ® CeP reakce na …
-
a mate kolem toho hriste bezeckej oval??
reagovat - Sobota 25. srpna 2007 v 1:48 ® cormaxx
-
regulus:jasný hádat se přeci nebudem
reagovathřište máme tak ±150m .Na jaře budu navíjet slabší vlasec tak to zkusim i s novejma klackama. PS:ty takovej,,multíkovej muž" si to ještě nezkoušel házet do dálky?
- Sobota 25. srpna 2007 v 1:08 ® regulus reakce na …
-
cormaxx – no hádat se s tebou nebudu, vím jaká je reálná délka náhozu o 10 nebo 20m bych se nehádal. Kdybys tvrdil, že jsi to hodil se 4,5–5m matchkou, tak je to při velkým talentu skoro možný, ovšem za optimálních povětrnostních podmínek. Nevím jak máte velký školní hřiště, ale fotbalový je pokud se nepletu kolem 90m, jak kde, jsou tam nějaký tolerance. Věřím, že se s 3,6m prutem dostaneš někde k 80m a to jenom možná.
reagovat - Pátek 24. srpna 2007 ve 23:57 ® cormaxx
-
regulus:to už mi je celkem fuck
reagovatmám to změřený na školnim hřisti…Hodil jsem a pak jsem to měřil s kámošema pásmem(ti co se chtěli ulejt z těláku) Byl jsem tam tušim někdy v březnu a bylo to kolem 110–115 a pak mi to nedalo a v červnu jsem tam byl než začli prázdniny a 120 sem hodil
- Pátek 24. srpna 2007 ve 23:44 ® regulus reakce na …
-
cormaxx – Těch 120m ti s prutem 3,6m a smekacím navijákem nevěřím. Nevěřil bych ti to ani s multíkem.
reagovat - Pátek 24. srpna 2007 ve 23:34 ® cormaxx
-
Já osobně mám 80ku olovo na házení nejradši.A průvěs mám veeeelkej.Háček až k prvnímu očku(od navijáku) a když házim tam kde mám za sebou prostor tak i trošičku delší
reagovat.Ale bude to hlavně o tom kdo jakou má techniku a jaká délka komu vyhovuje.Kolega co s náma chodí dává poloviční a hází spíš silově,ALE nehodí tak daleko jak já. PS: prut 3,6/3lb,0,25 vlasec,80g olovo,18mm koule a výsledek 120m
- Pátek 24. srpna 2007 ve 23:03 ® Vichrzhor
-
Milky: když zvážíš mechaniku náhozu, tak na délce volného konce záleží docela dost – co Ti říká obvodová rychlost?
reagovat - Pátek 24. srpna 2007 v 16:50 ® Milky
-
když zvážíš mechaniku náhozu – na délce tentokrát nezáleží!
reagovat