Vyhledávání
Rybařina na Mrhalu
23.8.2007 | ??? | 6.249 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Zkušenosti se soukromým revírem-rybník Mrhal.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 4. ledna 2014 ve 22:52 ® eduard
-
Nevím kterou vodu navštívit. Chtěl jsem na vodu do chatky s rodinou ale kam nevím. Můžete mi někdo poradit kam vyjet na soukromou vodu do chatky ? děkuji
reagovat - Sobota 4. ledna 2014 ve 22:50 ® eduard reakce na …
-
Willinger o té chatce jsem slyšel prý děs a hrůra a majitel patří do kategorie o které je škoda mluvit.
reagovat - Sobota 25. srpna 2007 v 15:46 ® ftak
-
Zkušenosti s chatou Wilinger a jejím majitelem přesně stejné ale s tím, že toto proběhlo již vloni ale to v koupelně ještě mýdlo bylo. Pan Wilinger nám ještě nabídl, že příště nemáme objednávat chatu přes cestovku a vyjde nás to na polovinu. Jenom se divím, že majitel Mrhalu ještě s tímto pánem spolupracuje a nabízí jeho chatu k pronájmu, určitě si tím odradí plno rekreantů. Jinak k rybaření a zarybněnosti nebyli nejmenší výhrady.
reagovat - Pátek 24. srpna 2007 v 0:17 ® regulus reakce na …
-
snek – NO COMMENT www.chytej.cz
reagovat - Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 21:16 @
-
Založil jsem toto téma,protože se chci podělit se svými zkušenostmi s rybařinou na Mrhalu ,přístupu tamních lidí k rybařině a hlavně varovat před ubytováním na chatě Willinger. Zároveń bych rád porovnal zkušenosti moje s ostatními.Nemám možnost jinak upozornit důvěřivé rybáře,jako jsem já ,zejména před praktikami majitele chaty Willinger,než tímto způsobem. Za prvé-nikdy si nerezervujte pobyt na týden na chatě,kterou už někdo známý před Vámi nevyzkoušel.Zvlášt,pokud nechcete svých 7 tisíc hodit do chřtánu nenažraným a arogantním majitelům chatiček. Za druhé-při přebíráni chaty se dobře podívejte,jestli se na postelích dá ležet,nebo jestli nejsou prolomeny.Také je podstatné,aby nebyly pročůrány,jak je tomu na chatě Willinger. Za třetí-sakra dobře se podívejte,jestli Vám po hlavě první noc nebudou běhat myši,jak je tomu na chatě Willinger obvyklé. Za čtvrté-ačko-li majitele rybníku několikrát telefonicky kontaktujete a ptáte se ho na minimální zázemí pro malé děti/zejména kuchyń,sprcha,splach.wc/,které s sebou hodláte mít-a potvdí Vám,že je vše připraveno-nevěřte.Na chatě Willinger Vám nedajído koupelny ani mýdlo.Majitel chaty/p.Willinger/ to zdůvodňuje tím,že chata není hotel.No, za tisícovku na den ,bych mýdlo za 9 korun neřešil. Za páté-chcete-li účet za ubytování,musíte si ho několikrát důrazně vyžádat .K tomu Vám napočítá poplatek 200-Kč za parkování ,údajně pro majitelku lesa.Dále poplatek za elektřinu,který se násobí koeficientem toho,komu chata patří. Za šesté-neplatit předem za celý pobyt.Budete se jinak divit,jak se u nás slušně podniká. Pokud si majitel chaty ,což je pan Willinger osobně tyto řádky přečte,budu jen rád.Mám ale pocit,že mu to s jeho arogancí bude jedno.Měl jsem s ním tuto zkušenost a přeji Vám všem,co tyto řádky čtete,aby to pro Vás bylo poučením. Doufám ,že i pro majitele rybníku Mrhal ,který ubytování v této chatě nabízí/i na svých webovkách/ to bude důvod k zamyšlení,co vlastně nabízí a koho tím vesele sponzoruje.
reagovat
O rybařině později. - Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 20:47 ® snek
- reagovat