Chytej.cz

Na co chytat štiku ? necteno

23.8.2007 | Pepa Kreidl | 32.149 zobrazení | 220 odpovědí

Chci se vás zeptat,jaké máte zkušenosti s lovením štik,zda je chytáte raději na třpytku či woblera,nebo dáváte přednost raději živé rybce ?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 15. listopadu 2008 ve 20:13 ® Kubah reakce na …

wena- To jo, třpitka je na prd,ale třpytka je v pohodě.

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 ve 20:10 ® wenaX
wenaX

nejlepší je wobler třpitka je na prd a ještě docela ujdou gumy

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 ve 20:05 ® Bláža K reakce na …

Jistě , ale to není přesně to co říká on .Píše tady , že nechává rybu odjet a to už může být pozdě jinak proti tomu co děláš nic nemám

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:48 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Bláža K: ohledně jednoháčku bo trojháčku na štiky radši trojháček sekám do 10 vteřin od záběru většinou, ale hned tudíž štika když je malá tak jí neseknu nebo to má na kraji když je hezká tak jí trefim v 90%, a hodně málo z nich to má hluboko

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:45 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

tyhle věčný hádky živá rybka nebo vláčka, lanko nebo návazec, jednoháček nebo trojháček, s protihrotem nebo bez, nad tím jenom kroutím hlavou je to každýho věc neodsuzuju ani nevyzvedávám- prostě chytám

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:32 ® Bláža K reakce na …

Pokud chytáš na jednoháčky tak se to dá ještě pochopit ,ale jestli na trojáky tak si vem provaz a běž se zastřelit do rybníka

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:32 ® Kubah reakce na …

chosebaits- Nikde nevidím příspěvek, že by měl více zkušeností než ostatní…

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:30 ® skwor
skwor

chosebaits: Tak to brzdi, o tom, že bych měl víc zkušeností než jiní nepadlo ani slůvko. Mluvil jsem celou dobu o chování k ůlovku a o tom, jak se jeden místní člen choval k ostatním tady na webu. Tak to laskavě nepřevracej!

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:19 ® chosebaits
chosebaits

skwor -chytáš od roku 2001,tak máš asi víc zkušeností neš jiní??? Forum nechám mladým a já jdu na dvě.pivo

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:19 ® skwor
skwor

lucioperce69: Díky. Vlastní chybu uznat dokážu, to mi problém nedělá. Bezdůvodně bych do něj nešil, to si nemysli. Taková sketa nejsem.

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:18 ® Kachna
Kachna

sgt…: Takle si s kámošema honit ego, stojí ti to za to? Všechno znáš, všechno víš, všude si byl dvakrát a od všeho máš klíče.

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:18 ® sgt.mooody reakce na …

Hany:To je taky možný:-D ale i tak bych naní chytal asi i nadále.

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:17 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

skwor: jde vidět že tě jen tak nic nerozhodí čekal sem trochu útok, ale jde vidět že dokáže uznat i vlastní mínusi klubouk dolů to jen tak nikdo neumí

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:17 ® sgt.mooody reakce na …

lucio:Přesně tak,já musim uznat že Ústečáci jsou zatim nej lidi co jsem tu potkal:-)

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:16 ® Kubah reakce na …

sgr.mooody- V klidu budeš žít do tý doby, než ti to štika překousne :-)

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:14 ® sgt.mooody

Do tohohle fóra už rači nepolezu bude to tak lepší a dál si budu žít v pokoji s mojí 0,40 vlascem:-)

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:13 ® skwor
skwor

lucioperce69: Sumíka jsem sem možná dával víc než je zdrávo, ale tady jsem se opravdu už neudržel. Sgt tady urazil za tu dobu co tu je opravdu dost lidí, nehledě na jeho nezájem uznat, že pravdu může mít někdo jiný než on. Tím bych to uzavřel, škoda že si to už nepřečte.

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:13 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Skwor: a ústečáky sem nepleť

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:12 ® sgt.mooody

Tak a je to vyřešený,mám odněj pokoj:-)

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:10 ® sgt.mooody reakce na …

chosebaits:Když ho dám do ignore tak se právěže snad nic už stát nemůže.

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:10 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Skwor: nechci se míchat do vaší rozepře, ale urážek tě tu někdo když si tu byl chvíli??? asi nn tak se nepovyšuj nad někoho kdo tu je chvíli, btw: o no tě je taky dost chytil si jednoho sumce a toho sem na fotkách viděl za poslední 3 měsíce asi v 8 forech a v každý diskuzi minimálně 2× při každý příležitosti ho sem cpeš schovej si ho do alba a nech tam už spát jůůů díky :-O

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:09 ® sgt.mooody reakce na …

skwor:Protože já si za tim co řeknu stojim a napadat se nákym arogantnim blbe**em nebudu adios jdeš do ignore a bude po starostech.

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:07 ® chosebaits
chosebaits

sgt.mooody-nepiš sprostě a nikoho nikam neposílej,nebo tím nic neviřešíš ale naopak si sám ublížíš.

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:07 ® sgt.mooody reakce na …

chosebaits:Přesně tak!neska jsem měl zase tři na prutě a nic se nastalo je to maximálně narušený jako u lanka.

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:05 ® skwor
skwor

stb.moody: Protože se mi líbí, jak vždycky vystartuješ :-) Včera jsi kecal něco o ignoraci, pořád čekám, kdy si mě tam dáš…

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:05 ® Mr.Stick reakce na …
Mr.Stick

sgt.moody: Cheš vědět, proč tě nenchá na pokoji? Povím ti to. Protože ze sebe vždycky uděláš svojí reakcí ****** (tam si doplň, co je ti libo.

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:05 ® sgt.mooody

sidonius: chosebaits:Víte co chlapy? já naněj prostě seru!de do ignore listu a je to:-) bude bez starostí,jako kdyby tu nebyl.

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:03 ® sgt.mooody

skwor:A co já s tim že si tu 3 roky?:-D mě je uplně jedno co si omně myslíš apod,jen teda nechápu proč si mě nevšímáš.

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:03 ® chosebaits
chosebaits

sgt.mooody- neřeš tak věci,každej člověk je jinej,každej má jinej názor na věc a tak to taky má bejt.Chytej sám jak uznáš za vhodný,mě to zatim taky neukousla a není duvod,proč by to měla najednou překousnout.I kdyby to překousla,tak jednoháček rybu nezabije .

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 19:00 ® sidonius
sidonius

sgt.moody: to já bych byl taky raději kdyby sem už nepsali ti blb… , kteří si myslí ,že vědí všechno a do všeho kecají.Ať se starají sami o sebe a nelezou sem , když se jim to tady nelíbí!!!!!!!!!

reagovat