Chytej.cz

Liptovská mara necteno

22.8.2007 | Fish man | 5.770 zobrazení | 24 odpovědí

Nazdárek lidičky! Potřeboval bych informace o teto vedě ubytování neřeším myslím povolenka a věci kolem toho co se může, co je zakázané a na odkazy už jsem se díval!! Dík moc lidičky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 29. srpna 2011 ve 13:13 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Mám obavy, že budu mít silně namožené zápěstí, ramenní a zádové svalstvo. Ale na ty Marovské trpaslíky si snad troufnu.

reagovat
Pondělí 29. srpna 2011 ve 12:29 ® kejra
kejra

All Armor>To je dobře…taky je tam občas trefím,tomu jejich tancování na ocase se nic nevyrovná:-)

reagovat
Pondělí 29. srpna 2011 v 9:14 @ All Armor reakce na …

Stroft>Je to stále. Na rybách nefotím.

reagovat
Neděle 28. srpna 2011 v 19:23 ® kejra reakce na …
kejra

To dáš…budeš si chtít zpravit chuť:-))

reagovat
Neděle 28. srpna 2011 ve 13:51 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> škube mi rukama.22.9 se vracím z Norwai.Tak nevím.

reagovat
Neděle 28. srpna 2011 v 11:06 ® kejra
kejra

Stroft>…a zasa budú…aj ostrieže aj zubáče…poslední víkend v září vyrážím,přidej se příteli

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 ve 23:25 ® Stroft reakce na …
Stroft

All Armor> Bejvávalo:-((

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 v 18:46 ®  reakce na …

All Armor:Veľa sa ich nachytá pri trollingu,poslednou dobou sa chytajú hlavne duháci v jazernej forme.

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 v 18:38 @ All Armor reakce na …

Stroft> Nahoře, na vtoku, jsou krásní stříbrní jezeráci.

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 v 18:35 @ All Armor reakce na …

Stroft> Na dně je několik zatopených dědin. Možná se zdržují tam. Ale pokud bych chtěl jít na SK speciálně na sumce, tak jižněji, či jihovýchodněji, či východněji. Známá je Domaša. Silurus-expertem největším je na Slovensku asi Erik Zbiňovský. Ten už prolezl celou Evropu. http://www.kaprari.sk/…o+sumca.html?…

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 ve 13:27 ® Stroft reakce na …
Stroft

hamplik5> Na maru jezdím roky. Sumce jsem tam zkoušel vábit ale bez úspěchu. Opravdu to není sumcová voda. Candát, okoun, duháč.

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 ve 12:39 ®  reakce na …

All Armor:Presne ako píšeš,veľké vody sú o partii.Na veľkú vodu si musí človek nájsť čas.Ja sa urvem len na pár dní do roka,teším sa na to a tie nižšie opísané problémy,ma vedia tak znechutiť,že sa nasratý otočím,vyložím všetky tie rárohy do garáže a idem sa ukľudniť na Váh za Mikšovou na prívlač alebo muchu.

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 ve 12:24 @ All Armor reakce na …

Luban> Ja to tak nevidím. Trocha mi doteraz nevyšli plány s kayakfishingom, ale to sa spraví… (ak ten krám drahý nevyužitý nestrelím). Ja som sa dopracoval k singl rybačke a veľké vody sú skôr o partii. Na muchu, či prívlač som radšej sám.

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 ve 12:13 ®  reakce na …

All Armor:ja som s Marou nadobro skončil minulý rok na jeseň…Štýlovo,v no­vej unimobunke v Trnoveckej zátoke.Na Maru ma už nikto nedostane,našťastie je ešte Orava…

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 ve 12:06 @ All Armor reakce na …

Luban> Zabudol som aj napísať, že na vychytených miestach (napr. prvé mólo od Mikuláša po pravej strane) je permanentne obsadené štamgastmi, čo sa striedajú. Majú dokonca toľko drzosti, že tam dajú ceduľu „od 15. hod. uvolniť, tu chytám JA“.Aj keď to zákon aj vyhláška zakazujú, funguje to tak už roky. To isté Gôtovany. Normálny človek sa s idiotmi nebude biť, ani hádať. Najhoršia je zrážka v volom.

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 ve 12:00 ®  reakce na …

All Armor:ešte si zabudol uviesť,že je na Mare problém nájsť normálneho fleka,nakoľko skoro všetky pozemky okolo majú majiteľov,resp. nájomníkov…

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 v 11:58 @ All Armor reakce na …

hamplik5> No Mara není právě ta echt voda na sumce. Spíš kapr, candát, okoun, bolen, pstruh…

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 v 11:54 @ All Armor

Velká voda, velké nároky. Např. ti, co chtějí pochytat velké kapry např. v oblasti Dechtárov (u dálnice je nonstop restaurace, či jak to nazvat, stejného jména), vyváží udice až na hranu starého koryta Váhu, co je 600–700 m.

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 v 10:08 ® hamplik5

Ahoj poradte mi kam mam jet na sumce na Liptovské maře?dekuji hamplik5@seznam.cz

reagovat
Úterý 16. února 2010 ve 13:45 ® crazypit
crazypit

Bližší informace o rybolovu a možností ubytování v Liptovské Maře najdeš na stránce http://www.liptovska-mara.sk/liptovska-mara/

reagovat
Sobota 25. srpna 2007 v 10:04 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Zcuter: Pokud nemáš co dodat k otázce, tak své osobní potíže ventiluj jinde.

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 v 9:35 ® Zcuter
Zcuter

no jo…fish man si uvědomil, že mám pouhopouhou pravdu..

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 v 9:03 ® Fish man
Fish man

Moc dík!!

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 v 1:21 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Sorry, ale odpovědi splňovaly jen kritéria napadání v osobní rovině, tak jsem to trošku pročistil ;-)

reagovat