Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.661 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. července 2008 ve 12:52 ® Tomash
-
Piranha : Co ty tvoje slavný závody? Asi budu muset vyhlásit 2.ročník Omaha Beach Cupu, bo na tebe nějak není spoleh…
reagovat - Čtvrtek 24. července 2008 v 19:43 ® BlueShark
-
Tak 3 dny dovci na Labi v Lounkach, hejna malych kapru do 40ti nic vetsiho jen jeden 41
Zadna jina ryba. Nechapu
Pak na 2 hodky cestou domu u Brne a neco malo se povesilo.
Vitr vsak otravoval… 4 dny volna prede mnou tak budu chytat u Usti
reagovat - Čtvrtek 24. července 2008 v 11:35 ® Daganvidor reakce na …
-
To Monaster: dík, půjdu to tam zkusit. Večer napíšu výsledek.
reagovat - Čtvrtek 24. července 2008 v 7:19 ® Piranha reakce na …
-
Pepo tady na chytej, byla reklama na teleskopy, co mely transportni velikost 55 cm pri delce 3,60.Ale myslim ze docela ranec, byly s uhliku a kevlarovejch vlaken, mam dojem ze neco okolo 2000. Poud chces chodit spis vlacet, kup si klacik do 2,10 tr. velikosti okolo metru a sezen si tubus.Navijak do batohu spolu s nejakou tou malou bagáží na ryby, prehodis to pres rameno a jedes.
reagovat - Čtvrtek 24. července 2008 v 6:40 ® monaster reakce na …
-
Daganvidor:zkuspodhoří. ještě jsem žádnou pořádně nevytáhnul vše se pustilo u břehu ale pár štik jsem tam na prutě ml na vláčku. vše pod nohama metr dva u břehu. pěkná podívaná, krásně po tom vyjedou. chodím vláčet od přítoku doprava
reagovat - Čtvrtek 24. července 2008 v 0:34 ® Daganvidor reakce na …
-
Zdravim vsechny. Tak jsem dnes zajel si zavlacet do Svadova, nikdy jsem tam pred tim nebyl. Vody je málo, ale rybky docela braly. Na breh se podíval okounek, tlouštík a bolínek, který potěšil – 48 cm. Veleobr žádnej, ale můj letošní první, takže velká radost. Bohužel můj mobil nemá foťák, takže bez fota…A neporadil by mi někdo, kde se dá chytit nějaká zubajda na přívlač
reagovat?
- Středa 23. července 2008 ve 22:20 ® monaster reakce na …
-
já nestíhám no. potřeboval bych teleskops stansportkou co nejmíň. klidně já nevím dva metry ale do práce do batohu. raďte
reagovat - Středa 23. července 2008 ve 20:48 ® Piranha
-
Koukam zase vo nicem.To tvrdnete doma nebo nejsou uspechy.Neni tu co cist.
reagovat - Úterý 22. července 2008 ve 22:22 ® Piranha reakce na …
-
ani ne je to posekany ale ten potok jsem musel preskocit uz u soutoku, aby mne nevidely delnici.Bylo to jeste v sichte.A mozna jsem udelal lip.pres lavku kdybych sel tak je tam mega trava.
reagovat - Úterý 22. července 2008 ve 22:18 ® monaster reakce na …
-
Piranha: tos musel vypadt když si prošel tou mokrou rávou kámo…
reagovat - Úterý 22. července 2008 ve 22:14 ® Piranha
-
Jinak panackove, dneska jsem jel domu z arbjtu a vsiml jsem si, ze mam na zadnim sedadle cajk, co jsem byl vcera na vlcce s holkou.A navic, mel jsem ze ZOO i hnojacky cetrstvy, tak jsem to vzal rovnou na muj touzivej
reagovatflek, premotal na šoulačku a lapal.Vysledek?5 krasnejch kapru, 42–46.Sice chcalo jak v americkym filmu, ale braly potfory, braly.Hodinka mozna pul navic a krasnej zazitek.Mrzi mne ze fotak do prace nenosim a telefon byl domrdě vyflakanej.Ale vim ze berou a skocim si tam zase za cas s fotakem a neco poslu.
- Úterý 22. července 2008 ve 21:58 ® monaster reakce na …
-
piranha: byls dneska? já chtěl. ale v práci do 17.30 pak rychle do města, pak vyprat............ pakárna
reagovat - Úterý 22. července 2008 ve 21:54 ® Piranha reakce na …
-
Monaster> ty romantiku
reagovat:D:D
- Úterý 22. července 2008 ve 21:15 ® Jarda carp
-
Mona a dravá ryba
reagovatryby nemám ,ale houby rostou..
- Úterý 22. července 2008 ve 20:39 ® monaster reakce na …
-
piranha: a toho homíka ti vysvětlím. až půjdem na ryby ujede mi noha a nechtěně, říkám nechtěně do tebe drcnu až spadneš do vody
reagovat - Úterý 22. července 2008 v 19:58 ® monaster reakce na …
-
no jo no až chytej budou prohlížet ženský svobodný, pěkný, normální a rybářky třeba začnu chytat oblečenej odpasu nahoru a obráceně
reagovat - Úterý 22. července 2008 v 7:54 ® Piranha reakce na …
-
Ty mas co rikat ty koště.Kdyz jsem ukazoval holce fotky s chytej a narazily jsme na homosexuala v puli tela s polochciplou fiší, tak mela šok.Kvuli tobe mi jeste nebude holka chodit na ryby.Ja se ji teda ani nedivim tvoje fotky mne i kuncaka taky v noci strasej.
:D:D:D:D
PS:ale cela po mne, krasna, inteligentni, houzevnata
reagovat:D
- Pondělí 21. července 2008 ve 22:35 ® sus1 reakce na …
-
reagovat))))))
- Pondělí 21. července 2008 ve 22:32 ® monaster reakce na …
-
takovej ošklivej chlap a takový pěkný dítě. já tý genetice nerozumim
reagovat - Pondělí 21. července 2008 v 19:39 ® Piranha
-
Dneska jsem vzal malou na ryby na vlacku, byla hodna jak andel.Jinak slabota, chytil jsem dva tlouste a asi 5 okyšů.A jadnou mi malem neco vytrhlo prut z ruky.Po vytazeni jsem mel gumovyho stormika bez kopytka, proste to vzal za konec.Tahal jsem to po dne a obcas priskakoval, tak pocitam, ze to byl asi peknej candosek.Musim se na ne jednou poradne vypravit.Kdo by sel na nocni vlacku…
reagovat - Pondělí 21. července 2008 v 19:04 ® Jarda carp
-
Vypadá ,jak nějakej Číňan …nebo co ..společensky unavený
reagovatPiranha : asi vemu ten kroužek v chaba…co ty ? Ptal jsem se strejce na tu chatku a má bohužel tenhle termín obsazenej..ale na podzim s Váma počítám… te´d v sobotu jedu na soukromák do jižních čech ,tak sem zvedavej,jak dopadnu… Tomash : zabral na směsku heráku s koksem a proložil to makovníkem..:D
- Pondělí 21. července 2008 v 10:33 ® LojzaRybka
-
ale je sladkej
reagovat))
- Pondělí 21. července 2008 v 9:59 ® Tomash
-
Mně spíš přípomíná tebe, Piranho!
reagovat - Pondělí 21. července 2008 v 7:34 ® Piranha reakce na …
-
jaryne ten vypada tak trochu jako BS voe, je mu trochu podobnej
reagovat:D
- Pondělí 21. července 2008 v 0:10 ® Tomash
-
jarda carp : Fešák, na co zabral?
reagovat - Neděle 20. července 2008 ve 22:39 ® monaster reakce na …
-
nás s Piranhou ber vážně jen napůl
reagovatpokud by sme byli ve stavu toho pána myslíš že bysme ti vážený kolego psali? asi ne
- Neděle 20. července 2008 ve 22:23 ® Jarda carp
-
Vím ,že to málo souvisí s rybama ,ale když čtu dialog Monastra vs Piranha,tak mi to nedá… Dnes odpoledne po cirkusovém představení na Střekově jsem v dobré víře zavolal děti na obhlídku Labe pohledem z Benešova mostu abych jim ukázal ,kde jsem ,jako malý kluk někdy před 20lety začínal rybařit.Že to je dosti nebezpečná záležitost jsem zjistil po té ,co mě tlupa snědých málem okradla hned na mostě.Parta bezdomovců sedící a popíjející Iron na mě vykřikuje …: dej sem pětku …k řece jsem se radši s dětmi neodvážil ,protože člověk,který tam bezhybně leží vypadá ,jako mrtvý.Před lety jsem zakoupil mačetu a plyn.pistoli,už vím kam si je vemu až pudu na ryby…bohužel na LABE..
reagovat - Neděle 20. července 2008 ve 22:08 ® KULKIN
-
Ahoj, tak hlásím Libochovany včera, na rybičku nic, na žížalu pár zatáhnutí – hadi asi neměli chuť, pekelně jsem zmoknul, ale naproti nám vytáhli asi tak ve 21:30 kapříka dobře k metru, doufám, že se o něm brzy dozvíme ?
reagovat - Neděle 20. července 2008 v 18:46 ® monaster reakce na …
-
njn život není peříčko
reagovat - Neděle 20. července 2008 v 18:39 ® Piranha
-
chujas ty uz se nezen voe bo ti zase uplave a dopadnes jako ted.Holou prdel a casu hafo na ryby i kdyz ted s tou novou praci je to na hovno co s casem.Makas do 6 to je vo H
reagovat