Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 434.682 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 19. července 2008 v 11:53 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Piranha>beru sebou malího HonzuRybku-juniora

reagovat
Sobota 19. července 2008 v 11:47 ® Piranha
Piranha

Lucio prej pojede na srazik rikal vcera.Ja si stejne myslim ze chytat tam bude mozna tak polovina.Druha bude chlastat.Lojza a ty pojedes sam nebo beres rodzinu. Ja bych jel klidne s rodinou.Jdu mazat mejly 3000 :-D :D:D

reagovat
Sobota 19. července 2008 v 11:41 ® Piranha
Piranha

Na sraz mozna pojedu jeste je dost casu delat zavery.Juchuu­uuuuuuu 3000tej

reagovat
Sobota 19. července 2008 v 11:40 ® Piranha reakce na …
Piranha

Když jsem tam minule byl s naší černou pakáží čorovat tak jsem si ho vsiml :-D :D

reagovat
Sobota 19. července 2008 v 9:22 ® LojzaRybka
LojzaRybka

jede někdo z ústí na sraz??????????

reagovat
Sobota 19. července 2008 v 9:19 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Piranha> :-) nee,nemám žádnýho vycpanýho,ale zajímalo by mě jak víš že mám krb?? :-)

reagovat
Sobota 19. července 2008 v 8:42 ® Piranha reakce na …
Piranha

LojzaRybka(bez)>ja myslel ze si je uz sezral vsechny.Posledniho mas prej nad krbem vycpanyho :-D

reagovat
Sobota 19. července 2008 v 8:26 ® LojzaRybka
LojzaRybka

piranha>to jo,na sarančata jdou pod střekovem jen pstruzi 50 a vejš

reagovat
Sobota 19. července 2008 ve 2:20 ® cormoran
cormoran

To by byli pstruhouni pod Střekovem:D:D

reagovat
foto/forum/2008/th-img4353.jpg
Sobota 19. července 2008 ve 2:11 ® cormoran reakce na …
cormoran

Já říkal, že cejtím ryby, ale že to byl Pirahna jsem netušil:D To jste fakt nechytli ani čudlu??

reagovat
Pátek 18. července 2008 ve 21:52 ® Piranha
Piranha

Jinak dneska vlacka na vsechlapech.Po cca 2 hodinkach vlaceni jsem sel druhym smerem.Slysel jsem vedle v krovi bavit se nejaky dva rybare.Po chvilce jsem zaslechl slovo Piranha … Tak jsem neodolal a sel na pruskum.A koho tam nevidi? Lucipírko s fixíkem.Drepely tam a vlacely :-D :D:D Kdyby jsme se chtely domluvit tak se takhle neslezem.A to pry pred chvilkou odesel i cormouš. Jinak vsichni bezrybkove.

reagovat
Pátek 18. července 2008 ve 21:44 ® Piranha reakce na …
Piranha

olda pridej bily cervy do krmne smesy je to super

reagovat
Pátek 18. července 2008 v 19:02 ® olda
olda

Zítra Labe udělal jsem si pastu ze střídky housky přidal trochu medu jeden trojúhelník sýra pár kapek oleje jsem na to zvědav poreferuji prokrmím vařenou pšenicí držte palce at něco chytím.

reagovat
Pátek 18. července 2008 v 8:04 ® BlueShark
BlueShark

Lojzarybka: o plazi jsem to tu psal :-)

reagovat
Čtvrtek 17. července 2008 ve 20:56 ® Piranha reakce na …
Piranha

Aby si jeste nakonec nemel pohřeb Lojzíku :-D :D:D

reagovat
Čtvrtek 17. července 2008 v 19:30 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Lucioperce69>v pon­dělí dávám auto do nemocnice,je nemocná převodovka,tak jestli se jim to povede opravit,tak jedu na tuty

reagovat
Čtvrtek 17. července 2008 v 19:28 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Lucíku>asi joo

reagovat
Čtvrtek 17. července 2008 v 19:28 ® Piranha reakce na …
Piranha

lusio jedes ja mozna ale s family

reagovat
Čtvrtek 17. července 2008 v 19:16 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Lojzíku jedeš na sraz????

reagovat
Čtvrtek 17. července 2008 v 19:04 ® LojzaRybka
LojzaRybka

klucí ústecký>nehádejtese a napište jak to jde na pláži a v jejím okolí

reagovat
Čtvrtek 17. července 2008 v 7:25 ® BlueShark
BlueShark

only pub slints :-((

reagovat
Čtvrtek 17. července 2008 v 7:24 ® BlueShark
BlueShark

Jestli umis cist tak to rekl Piranha at jdu do … a ze se hadam, ja se s nim nehadam preci :-) On se hada, kvak kvak :-) Ja jen rikam pravdu nebo si delam srandu.

Pipu neresim, pokud neresi me. Ja s nim skoncil. A tady jsem ho prosil at uz tu nepise, bude to tak lepsi. Ale s tim asi nepochodim :-(( Mrzi me ze tu prispevek z ryb 00 nic. Ja sem posilal letos uz ulovku, od nej ani fiska :-)

reagovat
Čtvrtek 17. července 2008 v 7:02 ® monaster reakce na …
monaster

BS: to bylo na mně? neposlal jsme tě do ordele jen jsem řekl svůj názor a to abys už dal Pípovi pokoj. věděl jsem že se Tě to dotkne ale prostě už mně to nebaví furt tu do sebe rejem.a já sám s ena ryby dostanu v neděli. snad.

reagovat
Čtvrtek 17. července 2008 v 0:31 ® BlueShark
BlueShark

no misto ryb si me poslal pekne do prdele to se mi nelibi :-(( to neni kaamradske :-)

Tak to zmen :-) Ja jsem Ti nikdy nenadaval!!!

reagovat
Středa 16. července 2008 ve 21:45 ® monaster reakce na …
monaster

kluciiiiiiiiiiiiiii o rybách. o rybách. měřte si ho jinde jo?

reagovat
Středa 16. července 2008 ve 20:20 ® Piranha reakce na …
Piranha

ale Jeníku ja se preci nevztekam, pokud je kazda reakce na text vzteklost tak jsme vsichni na chytej nejvzteklejsi vzteklouni :-D :D:D

reagovat
Středa 16. července 2008 v 18:20 ® BlueShark
BlueShark

Piranha: jak si cetl myslel to druhy clovek stejne, navic nevim co se hadas, ja se nehadam :-) To ty vyvolavas hadky :-) Nechapes srandu a ze ho mas malyho a mekkeho :-) jak azuritka :-))

Nevztekej se jsi dospelak :-)

reagovat
Středa 16. července 2008 v 17:52 ® Piranha reakce na …
Piranha

Uz si chcal na vosi hnizdo?:D:D:D Ja vim ja sem trochu cholerickej ale uz mi to sere kor kdyz to dela jen jeden clovek.A navic ja jsem celej zivot zvyklej spechat a to ve vsem. Mimo zdolavani ryby.

reagovat
Středa 16. července 2008 ve 14:17 ® Tomash
Tomash

Piranha : Draku, trochu nadhledu, BS si jen udělal prdel, taky mě to napadlo, ale tobě něco říct, je jak nachcat na vosí hnído. Jak já často píšu – nejdřív pečlivě číst, pak pečlivěji myslet a pak teprve psát :-)

reagovat
Středa 16. července 2008 ve 13:53 ® Piranha
Piranha

Nezapomen se hned chytnout toho preklepu.

reagovat