Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 439.923 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 16. července 2008 ve 13:52 ® Piranha reakce na …
-
Jdi do prdele uz s tou tvoji prechytralosti, ty uz ses jak tenkrat ten ESKY vole.Taky si mu tady nadaval, ze resi pravopis a sam ho resis.Ses s tim uz trapnej.Koukam ty taky rad vylolavas hadky misto kecani o rybach. No jen tak dal,zacinam si o tobe delat taky obrazek hochu. Uz jsem ti jednou rekl ze to po sobe nectu a hned to odeslu chapes.Kdyz budu nekde psat neco dulezityho, tak si to opravim.Tak uz prosim te neres mne a moje psani.
reagovat - Středa 16. července 2008 ve 13:16 ® BlueShark
-
piranha: mimo toho tvyho klacka?
si psal: mimo toho miho
DDD
toho mas malyho a mekkeho?
reagovatDD
- Středa 16. července 2008 v 1:55 ® Brendy reakce na …
-
Jsem do regisrace nahodil fotku aby jsi mne příště nehledal podle culíku.
PS: jsem ten menší vzadu
reagovat - Středa 16. července 2008 v 1:49 ® Brendy reakce na …
-
No to nemám. Já vlastně nemám skoro žádný vlasy
reagovat. Většinou nosim maskáče a zelenou mikinu s velkym nápisem na zádech. Byl jsem tam ráno. Ta rybka je pod novym mostem.
- Úterý 15. července 2008 ve 23:52 ® Jarda carp
-
Tak přivez aspoň tu tvou kamarádku / smích
reagovat - Úterý 15. července 2008 ve 23:44 ® monaster reakce na …
-
haha 7–17.30 rachota
reagovat - Úterý 15. července 2008 ve 23:34 ® Jarda carp
-
Mona : Pod zejtra na Glaser – 6:30 – 11 :00 Mlátí tam nějaký zubáč…
reagovat - Úterý 15. července 2008 ve 23:32 ® monaster reakce na …
-
Brendy: nemáš culíka? někdo podobnej vláčel odpoledne od soutoku k Benešáku, byl jsem tam s kámoškou......
reagovat - Úterý 15. července 2008 ve 23:30 ® Brendy
-
Dnešní vláčka na Labi. Zatím nejhorší letos. Jenom tenhle okounek. No nevadí zítra opět zkusím ten Střižák. Už tam přece konečně musím chytit něco jinýho než Američana nebo ploťku…
reagovat - Úterý 15. července 2008 v 17:17 ® Piranha
-
Jinak jsem rad ze kdyz uz se tady porafeme, tak ze si to pak vysvetlime jako dospeli lidi a nehadame se dal jak devky, bo mali kluci
reagovata o tom to je.
- Úterý 15. července 2008 v 17:15 ® Piranha
-
Ja uz jsem nadrzenej jako kun.Nedrzel jsem klacek v ruce uz 14 dni,teda mimo toho miho
reagovat:D:D Asi zitra skocim na labe na chvilku v podvecir na houpacku.Jinak se mi zacinaj hromadit ksefty a za chvilku budu jen tise zavidet Vam jak sedite u vody.Peknej den.
- Úterý 15. července 2008 v 15:21 ® Tomash
-
BS : Dravci nic moc – taky na ně málo chodím, uvidíme, co přinese středa/čtvrtek
reagovat - Úterý 15. července 2008 ve 14:01 ® BlueShark
-
Trosku me mrzi ze pristi tyden ma byt 18 stupnu a prset a to jedem na ryby, tezko rict jestli je to ku prospechu ci nikoliv
Uvidime…
reagovat - Úterý 15. července 2008 v 11:05 ® Jarda carp
-
Lojza : jo vzal jsem to trochu s humorem a nadsázkou ,ale Heřmánek měl hlad až když začala válka(v půlce filmu),do té doby se (panu Poprovi)vedlo skvěle a stejně všechno končilo v baťohu protože to bylo úplně normální bez ohledu na válku.Ale jinak s tebou souhlasím.Zase na druhou stranu ortodoxní pustějáky nemám rád.Jak říkal Werich :- přiměřeně ,přiměřeně…
reagovat - Úterý 15. července 2008 v 9:46 ® Tomash
-
BTW : když už jsme u toho. Koukejte se přihlásit na sraz! Takhle blízko severním Čechám to ještě nebylo!
reagovat - Úterý 15. července 2008 v 9:45 ® Tomash
-
Piranha : OK, taky sorry, už jsem vychladl. BTW : Proč je masař, když sejmul toho hnusnýho sumce? Ten sumec už ukázal…
reagovat - Úterý 15. července 2008 v 8:54 ® Piranha
-
Tomash> jj presne tak ten sumec, kua ja jsem nemohl uz ani vymejsket nadavky.To snad neni mozny.Je to vrchol demece ceskyho masare sejmou jednu z nejvetsich trofejnich ryb v ČR a jeste si to nechat natocit tak aby to videlo 10 mil. lidi.Ja to proste nepochopim.Mne tady tahaly za vlasy protoze jsem rekl ze si vezmu peknyho okouna domu a pak tohle. Sumce klidne vezmu neni problem stejne je nelovim pravidelne nebo cilene ale nejakyho okolo 110 bych asi vzal.Je to normalni a hlevne je to vec kazdyho.neni to trofejni ryba a navic v lokalite kam se u nas na ne chodi je premnozenej.
PS:Tome jestli jsem te nejak urazil tak se omlouvam.Z tve strany omluvu necekam ale proste nechci tu bejt s nekym pohadanej.
reagovat - Úterý 15. července 2008 v 7:46 ® BlueShark
-
Prej nereje
)
Tak ryl predevcirem tak reaguju na ten den
A jestli on pise o rybach tak jsem ais morska stikaJe pravda ze obcas o cizi rybe neco rekne…
Ja jedu ted na 10dni na ryby na dovcu, nevim co tu mam psat o rybach momentalne, kdyz jsem nebyl a nemam cas. Pak tam budu porad tak tu i budu psat
Tomashi, chodis ted nekam? Jak jdou dravci?
reagovat - Úterý 15. července 2008 v 6:53 ® monaster reakce na …
-
lojza: zatím to jde. jen času na ryby je míň. koukej s ezas ozvat
reagovat - Úterý 15. července 2008 ve 3:52 ® LojzaRybka
-
Jarda carp>myslim že vté době když byl hlad,tak by masařil každej,ne jenom Heřmánek,je fakt že je hodně lidí kteří si myslí že je válka,ale podle mě je masařina to že když si rybář bere tři kapry a né dva,jak to udělal minulej tejden jeden na nechrankách a ještě ktomu mě řekl že když ho nechám ,tak mě toho jednoho kapra nechá,to je masař.Chlapi,nejvíc pytláků je mezi rybářema samotnýma,pytláků bezpapíráků je málo,a někteří snich se chovaj líp než rybáři a neříkejte že to tak neni.
reagovat - Úterý 15. července 2008 v 0:08 ® Jarda carp
-
Hoši – největší masař byl Kája Heřmánků v těch jeho filmech .Házel taky všechno do baťohu./smích a nikdo se nad tím nikdy za 25 let nepozastavoval…no je jiná doba…host vyhazuje vrchního… Filip 111 : souhlas ,neznám Tě leč Tvoje názory jsou mi blýské… Monaster : Ty ještě žiješ ?
reagovat - Pondělí 14. července 2008 ve 23:59 ® LojzaRybka
-
monaster>čau ty kluku ušatá,jak jde nová práce??
reagovat - Pondělí 14. července 2008 ve 23:58 ® LojzaRybka reakce na …
-
Tomash.>to nebyli filety,tom bylo porcování špeku
reagovat - Pondělí 14. července 2008 ve 22:39 ® monaster reakce na …
-
hoši hoši. neměl jsem čas jít na ryby ale koukám že tohle forum jde do pekel.
BS: Honzo jsme kámoši, vím že Pípu nemusíš ale vyhozavat ho odsud je docela hustý. nereje, baví s o rybách normálně.
nechme už těch hádek. sem s fotkama od vody…
reagovat - Pondělí 14. července 2008 ve 21:11 ® Tomash
-
BS : Nikdy bych nevzal každou mírovou rybu, ale ryby mám rád, tak si občas kudla řízne. Naprosto mě točí kecy o masařích, podle toho, že foks viděl dvě pípovo kudly. Ach jo. Házim hrách na zeď. Už to tady bylo i řečený. Vezmi si rybu, ale nefoť ji killnutou – ježiš hoši, tohle je fakt k smíchu. Hustej byl dneska ten řízek, jak si nechal sumejše na Nově a dělal filety
reagovat - Pondělí 14. července 2008 v 15:06 ® filip111 reakce na …
-
BS: koukám že má slova, jsi asi nepochopil. opět píšeš blbosti. Pípa ti teď nic nepíše, tak co reješ? ty jsi tohle fórum zakládal, aby jsi si mohl vyřizovat vaše neshody veřejně? s každým zajdu rád na ryby, pokecat atd, s kýmkoliv si dám rád
reagovatna rybách. Prostě rybyřina je pro mě pohodovej koníček a ne abych se stresoval čtením těhle blbin. tak se na tu chlapi vys… a piště sem o tom o čem má být tohle fórum, ne o uražený ješitnosti a o masaření. To je každýho věc.
- Pondělí 14. července 2008 ve 14:57 ® cormoran reakce na …
-
Jsou prostě každej jinej mno, oba milujou ryby, ale každej trochu jinak:D
reagovat - Pondělí 14. července 2008 ve 14:32 ® BlueShark
-
To ze bych pipu zabil je znama vec, protoze tu jen sere a nepise nic o rybach a dycha
reagovatna sklo. Ale ze oni? To mi prijde skoda…
- Pondělí 14. července 2008 ve 14:32 ® BlueShark
-
Tak co drzkujou?
reagovat - Pondělí 14. července 2008 ve 14:22 ® cormoran
-
BS: Už měli tu čest:) (Foksík & Tomash)
reagovat