Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 440.052 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 14. července 2008 ve 14:02 ® BlueShark
-
pipa: rekl jsem ti zmiz odsud at je klid, at se tu zase bavime o rybach, od te doby co si me napadl na zacatku se to tahne, bez tebe to bylo vsechno snazsi
tomash: nemas rpavdu ze masar je ten co bere kazdou rybu i podmirovou, to je vec nazoru, pro me je masar i ten kdo bere kaazdou mirovou rybu, maly pusti ze se s tim nechce cistit a velky sup slepicim
Ja masar reknu i cloveku komu zacnou brat kapri a naseka jich treba 5 za tyden… to mi staci…
vec nazoru, nehadejte se o picovinach, dam vsechny rybarsky veci za fokse, je to bezvadnej chlap a clovek a Tomash je taky fajn, jen si tu vjizdite do vlasu a kdybyjste se videli a poznali, rozumeli by jste si…
pipovi vylevy jednou ozralej jednou zase prosi nebo trousi jemnejsi slova, at uz jde do vecnych lovist…
reagovat - Pondělí 14. července 2008 ve 13:34 ® cormoran reakce na …
-
Tak tak…
reagovat - Pondělí 14. července 2008 ve 13:26 ® filip111 reakce na …
-
Jarda carp: souhlas, už jsem o tom taky uvažoval, že by bylo asi dobrý založit nový Ústí nad Labem, protože tohle fórum už asi zůstane o howně na pořád. Člověk sem raději nic nenapíše, protože se to ztratí mezi těmi bludy, kterýmy se tady osočují určití jedinci. Připadá mi to, že sem nechodíte kvůli rybařine, ale kvůli hádkám. Já chodím na ryby rád a tohle fórum jsem považoval za dobrej zdroj informací co a jak tady v okolí Ústí, ale … tak si ty vaše názory vyměňujte buď v diskuzi o hovně, nebo v chatu, možná by moh HAD založit chat s názvem hádky
reagovatco vy na to. Už to pochopte a přečtěte si co napsal BS do hlavičky toho fóra.
- Pondělí 14. července 2008 v 9:51 ® pipa reakce na …
-
žralok:si fakt nepochopil ?????? že tě nechci Prasit ??!!
PS: už mě neuražej !!!!!! nebo vybouchnu !!!!!!!!!! PS: proto sem napsal tu nejmenši hračku co šla !!
čus a opatruj se …
reagovat - Pondělí 14. července 2008 v 9:28 ® Piranha reakce na …
-
Jardo je tu k tomu rybarsky chat tak se da hadat tam nemusis si davat icq.Mozna by se tu nasly lidi kteri by pak psaly porad urazlivy texty po icq a to ja nemusim radeji bych zvolil ten chat
reagovat - Pondělí 14. července 2008 v 9:23 ® Piranha
-
fox01>lišáku ja s tebou zdilim uoplne stejnej nazor a z me strany mas odemne maximalni podporu.S tebou na ryby pujdu kdykoliv a kamkoliv, ses rybar telem i dusi a to se mi libi.
pipa> pipane neco na tom pravdy je pokud sem hodis fotku tak je to super ale musis taky koukat jak ta fotka vypada a hlavne co k ni napises.Vis sam jak jsou tady lidi haklivy na brani ryb.Ja sam si obcas nejakou rybku vezmu je to sice uz dlouho co jsem si ji vzal ale obcas si ji vezmu.Ale prosim te nedavej sem fotky ryb z udirny a nepis k fotkam ze si ty ryby sezral a tak.Nech si to proste pro sebe jen dej fotku sebe s rybou a uvidis nikdo ti nenapise ze ses masar. Je pravda ze si rybu muzes vzit dle RŘ ale jeste je tu etika a nepsane rybarske pravo a to pokud budes drzet tak ses opravdovej rybar chyteják.
reagovat - Pondělí 14. července 2008 v 9:19 ® Tomash
-
foks : A co jsem podle tebe vykurvil? Že jsem rozšťoural závist a dementní názory na RYBAŘINU? Že se našlo 17 trotlů, kteří pod vidinou pstroužka mazali pod střekov? Co ti vadí? Píšeš sáhodlouhý příspěvek, ale neuvádíš naprosto žádná fakta… Tedy bla, bla, bla, bla
reagovat - Pondělí 14. července 2008 v 9:18 ® Jarda carp
-
Tento způsob fóra ,– zdá se mi poněkud nešťastným …myslel jsem ,že nebudu přispívat do tohohle fóra a jenom ho sledovat abych se dozvěděl něco o rybách kolem Úl a zatim se tady hádáte ,jako baby na trhu.Nevim ,proč si nevyměníte ICQ a nehádáte se přes to.Tady to přece nikoho NEZAJÍMÁ.Založím nové fórum Ústí nad Labem II abych si konečně popovídal o rybách.Přemejšlejte o tom pánové.....
reagovat - Pondělí 14. července 2008 v 9:16 ® Tomash
-
foks : Přesně tak. To, že si někdo vezme mírové ryby, které se ti zdají malé, ale jsou mírové, tak je masař? Potom ti můžu říct jen to, že jsi blb, který neví, o čem mluví. Masař je podle mě blbec, který si vezme každou rybu – pustit podmírovou mu dělá problém apod. Masařit – brát všechny ryby i podmírové. Je to problém dnešních „sportovních rybářů“, kteří třeba ani ryby nejí, nebo jim nechutnají, tak chytají, všechno pustí a pak se klepou, jestli náhodou někdo nevzal rybu, kterou oni pustili, a že to už skoro zavání masařstvím! Bože, to je tak absurdní! Skoro bych řekl, že extrémní pouštěči nejsou ani rybáři. Křeč a hnus
reagovat - Pondělí 14. července 2008 v 7:02 ® BlueShark
-
Pipo si fakt vemeno, tahni do pice prosim Te a nepis na tohle forum diky. Jses jak harant co vytahuje stare hracky. Vis moc dobre jak to bylo a vykuchat rybu? Nevim co na tom je. Vemu si jednu rybu z 300 a uz je ohen na strese. ze koncis jsem rad a jestli sem jeste napises tak si fakt znacka od renaulta. Tahni, dik…
reagovat - Neděle 13. července 2008 ve 22:14 ® pipa reakce na …
-
žralok: Končim ty ulhanku !!!!! podoustev když si kucha u vody a vzalsji na panev ?????? KONEC !!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Neděle 13. července 2008 ve 22:11 ® KULKIN reakce na …
-
Pipo, asi takhle jestli Tě někdo nazve masařem, tak si z toho si nic nedělej, jestliže chodíš občas na ryby a co ulovíš si vemeš, tak nejsi masař, rybářský řád nám umožňuje vzít si ryby, já chodím k vodě málokdy a když občas něco chytnu, tak si to vemu, pokud to má míru a jsem masař ? ne, opravdu se za masaře nepovažuji,víc mi vadí např. vytřepávání zejména cejnů z háčků, nebo neštrná manipulace s rybou na břehu a spopusta dalších věcí, mohu-li Ti poradit, tak se s nimi nestýkej, najdi si nějaký svůj flek a třeba čas ukáže, že buď je dobré, že jste přerušili kontakty, nebo že jste se po čase opět dali dohromady, jak říkám – DEJ TOMU ČAS !
reagovat - Neděle 13. července 2008 ve 21:57 ® BlueShark
-
pipa: po tom co slysel bych ti cau taky nerekl a vzal to misto po brehu pres Vetrusi
tomash: je pravda ze kdo te nezna tak by te zabil, ja taky a vis to…
foks je super rybar a kamarad, pousti a vazim si ho tu nej, popravde, spolu s monasterem… jeste par jedincu
reagovat - Neděle 13. července 2008 ve 21:57 ® pipa reakce na …
-
KULKIN: ja sem ztoho nasranej svin !!!!!!!!!! ja tady přece nebudu nekoho prasit !!!!!! ty si mysliš že nekdo z nich prijde ? ja uz to rikal kolikrat !!!!!
reagovat - Neděle 13. července 2008 ve 21:47 ® KULKIN reakce na …
-
teda páni kolegové ! už toho nemáte dost ? vždyť z vás mají ostatní rybáři akorát legraci ! kdyžtak si pište osobky, nebo si dejte souboj na střekovským nábřeží ! věnujte se tématu – což je Labe v okolí Ústí, pozastavme se třeba nad tím, že přestaly brát ryby ve Vaňově, po úpravě dna, jak je přístaviště Marie, nebo to tam nebere jenom mě ?
reagovat - Neděle 13. července 2008 ve 21:36 ® pipa reakce na …
-
foks01: jenže ja se zato nestydim !!!! dalši Kamil by udelal to sami !!!! a BS: si bral jinej plevel domu … PROBUH !!!!! co na tom je ??? ty misliš že je to furt nebo co ??? a nebudu tady nikoho prasit !!!!!
PS: tys chodil kolem me anis nerek cau !!!! to me mrzi !!!!
reagovat - Neděle 13. července 2008 ve 20:40 ® foks01
-
mějte se tu jak chcete ale já už sem nepáchnu..radši si půjdu svou cestou
Tomash-nevim co do tebe poslední dobou vjelo, ale asi bys potřeboval vyhnat dabla z těla .masař je pro mě ten kdo by vzal takovéhle kudly a ti candáti taky nejsou žádny obři ,to je pro mě masařina!!!!…nevim co tady zkoušíte za píčoviny jako kdo se první ozve tak je kokot ??…děláš kraviny a pak osočuješ druhé co se do tebe serou ..a já se nedivim ..oni na ty tvé fory nejsou zvědavý a chodí se sem bavit o rybaření a ty si myslíš jak je to zábavné …ješte chvíli pokračuj a budeš tu mít jen samé nepřátele…možná si dobrej rybář ale otázke je jestli si i dobrym člověkem…celé si to tu vykurvil …THE END
reagovat - Neděle 13. července 2008 v 17:10 ® Tomash
-
Lucio : Ty vydro, tebe sem se neptal
reagovat - Neděle 13. července 2008 v 15:14 ® lucioperce69 reakce na …
-
Tomas: Ty
reagovat:D:D:D:D
- Neděle 13. července 2008 ve 13:27 ® Tomash
-
foks01 : Hele, pravda, že jsem byli na rybách jen jednou, ale kdo je podle tebe masař?
reagovat - Neděle 13. července 2008 ve 13:27 ® Tomash reakce na …
- reagovat
- Neděle 13. července 2008 ve 12:46 ® pipa reakce na …
-
foks:seš prvni !!! sme si tipovali s Tomem.. kdy to přijde
reagovat)
- Neděle 13. července 2008 ve 12:07 ® foks01
-
pipa:k tem fotkam jak sedíš u toho auta s těma kudlama…to bereš takovehle mimina ??…to snad né…to smrdí masařstvím
reagovat - Neděle 13. července 2008 v 11:41 ® pipa reakce na …
-
olda: super!!!! gratulačka !!! no počasi na ně odpovidalo.. skoda žes necink,šel bych jen na kukačku:)) je mi zas blbě
reagovat(( kdes ho čap … posilam ti tel.č. na SZ
- Neděle 13. července 2008 v 11:34 ® olda
-
Podhoří perfekt pokud nevíš kam házet utrhneš na každý nához.Letos to flákam mam 1 kapra 56cm.Vloni to bylo lepší.
reagovat - Neděle 13. července 2008 v 11:31 ® olda
-
Dnes vláčka na Labi 1 sumík cca 60cm a jeden okoun od 6do 9,30 hod docela málo akorát jsem slušně promokl.
reagovat - Neděle 13. července 2008 v 10:21 ® pipa reakce na …
-
taky sem slišel na podhoři CHválu !!! ale je tam prej dost vazek ??!!
reagovat - Neděle 13. července 2008 v 9:14 ® monaster
-
olda:jj podhoří je krásná voda. vyhlášená na líny aještě jsem tam žádnýho nechytil
reagovatale to je rukama. jinak okouni, hadi, kapříci. na vláčku občas nějaká kudla. jinak pěkní perlíni a plotice. snad budu mít brzo čas. vidím to tak na středu
- Neděle 13. července 2008 v 8:37 ® pipa
-
piranha zvedni ten mobil!! zas ta podelana schranka
reagovat((((
- Neděle 13. července 2008 v 8:35 ® pipa
-
žralok:ty zas neviš cos řikal ??!! rekls ze nedavam fota ! tak sem tvuj ukol splnil
reagovat) jinak ja si rybindama nic nedokazuju
) delam si albička … PS: ono se musi taky neco do rybek investovat
bud ty rousnaky koupit,anebo pekne o pulnoci na ne jit !!!! i Kamil taky je linej … kdybych nemarodil,tak bych vam je u nas nasbiral … seremeto jak svin ze nemuzu jit dolu,možna se to zlepši .....