Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.099 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 12. července 2008 ve 14:19 ® pipa reakce na …
pipa

No hruza děs!!! samí lhani hrabošení HONBY podel Labe za rybindama !!!!!! nikdo tady nepokeca o rybindach ???!!!! PS: navrhuji at BS odstoupí s funkce … :-)) )))

reagovat
Sobota 12. července 2008 ve 14:13 ® Tomash
Tomash

Piranha : Prostě jsem Tě několikrát upozornil, že píšeš píčoviny a ty pak stejně zase napíšeš nějakou kokotinu! Já ti taky nepsal, že jsi haluzácky vyhrál jedny závody a hned jsi tady ze sebe vytvořil závodníka, který piloval několik dní dopředu strategii, která nakonec vyšla. Přitom jsi chytil jednoho haluz hada a ten Ti to vyhrál. V pohodě, přeju Ti to, ale ještě týden po závodech jsi tady psal, jak Ty o tom NĚCO víš, protože jsi vyhrál ty závody apod. Pak sem píšeš, že jsem arogantní a nedutknutelný? Najdi mi příspěvek, kdy si z tebe dělám prdel. Najdi mi to. Píšeš, že já si z Tebe prdel dělám, tak mi to najdi. Nenašels? Nedivím se ti, protože nikoho, koho neznám nepošťuchuju – to totiž ani dost dopře nejde, to umíš jenom TY! Prostě mám z těch tvých příspěvků sem do tohoto fóra a vůbec na chytej.cz pocit, že jsi hodně namistrovaný superrybář, přitom úlovky i výsledky máš naprosto tuctové. Tak na co si to hraješ? Uber plyn kámo a přestaň si mě brát do huby, seru na Tebe i na tvý kydy, nejsem na Tebe zvědavej. Už tomu konečně rozumníš? Nechtěl jsem to takhle napsat, ale nedal jsi mi jinou možnost – viz „vyser si oko“ apod. Srovnej se tím jak chceš. Nazdar

reagovat
Sobota 12. července 2008 v 8:22 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

člověk tu tři dny neni a nestačí se divit co se to tu děje nezbývá nic jinýho než nechápavě kroutit hlavou začíná to tu být ubohý

reagovat
Pátek 11. července 2008 ve 22:45 ® pipa reakce na …
pipa

BS:ja taky jdu !!!!! PS:lež má kratke nohy … !!!!!!

reagovat
Pátek 11. července 2008 v 19:31 ® olda
olda

BS"ok jdu si jí políbit

reagovat
Pátek 11. července 2008 v 18:58 ® pipa reakce na …
pipa

:)))))))))) .....

reagovat
Pátek 11. července 2008 v 18:09 ® BlueShark
BlueShark

olda: nevim kdo jsi ale nikdo se tu nehada, teda ja ne fakt :-) Resim to s usmevem a kdo to nechape a komu se to nelibi , at si … vis co :-) rymuje se to :-)

Ohledne pipy bez komentare ten sem nedal ani rybu :-D DD jen par pivnich dychanku na sklo :-)) )

reagovat
Pátek 11. července 2008 v 17:59 ® olda
olda

Začíná to tady upadat hádáte se jak starý dosluhující kurvy trochu se vzchopte.BS"ne­napadej pořád PIPU jestli si dá, jeho věc já ho sice neznám ale připadá mi to divný.

reagovat
Pátek 11. července 2008 v 17:50 ® BlueShark
BlueShark

V lavici jsem mel tolik magoru ze prave proto mi to vadi :-D DD ale ja spis zlobim a ty to vis :-)

A kdyz pises rychle a nekontrolujes to o tom to prece neni, mas psat to co psat mas a ne se vracet to uz je pozde :-D DDD

Nebyl jsem nikde holatko zitra konecne volno a chci jit :-)

reagovat
Pátek 11. července 2008 v 7:45 ® Piranha reakce na …
Piranha

BS ja ti seru na cestinu.Pochopil jsi to, precetl sis to, tak co, uz jsem xkrat rikal, ze jsem linej to po sobe cist a hned to odpalkuju na server, tak zase neres chyby.Ty si asi ve skolni lavici nemel moc kamaradu, uz tady si pocinas jako šprt :-D :D:D:D:D:D:D:D:D Byl si na Biline nekde.Mam jeste jeden nevzkousenej flek, tak jsme mohly jit, co Vy na to pane ucitel

reagovat
Pátek 11. července 2008 ve 3:44 ® BlueShark
BlueShark

Sorry za mezery a tocky ve slovech, pisu rychle a nectu to po sobe :-)

reagovat
Pátek 11. července 2008 ve 3:43 ® BlueShark
BlueShark

to all:

Musim se smat :-)) ) Prijde vozralej Pipa a hend se na veze do veci o ktere vi uplny hovno :-) Jen ze mu Kamil obcas zavola, sezral atlas ryb :-)) Pipo prosim Te zavri tu tvoji ozralou (nejen po nocich) papulu a chovej se zde prinosne, nevidel jsem jedinnou rybu tady od Tebe letos, mozna jsem prehledl. To beru.

Piranha: ty se hadej ale nauc se tu cestinu :-D Ze te o fotky pozadaly zensky, to se mi ani nechce verit :-))

monaster: ty jsi dneska nic nerekl zleho naopak, klobrc dolu :-) Jsi prima kluk.

Tomash: mas stesti ze sjem Te poznal osobne jinak bych asi taky vytekl :-)) )

Jinak vsem stastny rybolov a v sobotu budou litat holky supinaty:)

reagovat
Pátek 11. července 2008 v 1:44 ® cormoran reakce na …
cormoran

Tomash: Tomu s těma rybářema pod zdymadlama jsem se zasmál, to se Ti povedlo :-D Jak když Péťa tenkrát poslal fotku toho devadesátníka kapra ze soutoku, to si klucí domorodci taky dlouho nesedli :-D

reagovat
Čtvrtek 10. července 2008 ve 23:05 ® monaster reakce na …
monaster
:-)
reagovat
Čtvrtek 10. července 2008 ve 22:56 ® sus1 reakce na …

Bud v klidu, seš na moravě ,zajdi do sklepa a udělej si hezkej večír??!!:-)) ))))

reagovat
Čtvrtek 10. července 2008 ve 22:49 ® Piranha reakce na …
Piranha

Vis co tome vyser si voko koukam ze mas zase nejaky ty tvoje kramy, o fotky mne pozadaly lidi tady tak co, ty sem posles hovno a kdyz uz tak nejakou picovinu tak sklapni.A mas pravdu ze te neznam a mozna je to tak lepsi.Ja jsem si o tobe udelal obrazek vim ze kdyz ty nekomu neco reknes tak je to v poradku ale chran buh aby rekl nekdo neco tve arogantni osobe, to hned vyjedes. Ja se neminim tady hadat s lidma se kteryma se mohu potkavat u vody nebo jsou mi v blizkem okoli, radeji to resim legraci a kamaradskym vstahem tak co hned vyjijizdis.

reagovat
Čtvrtek 10. července 2008 ve 22:09 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: Tome já nevím. Piranha je ústečák a jo dobře je to forum o ústí. ale je naše. ústečácký, tepličácký atd. nevím proč by nemohl jeden kámoš sem dát fotky odjinud. je to můj osobní názor

reagovat
Čtvrtek 10. července 2008 ve 22:06 ® monaster reakce na …
monaster

piranha: Davide ani ne. nestíhám. jsem v riti

reagovat
Čtvrtek 10. července 2008 ve 21:14 ® pipa reakce na …
pipa

žraloku: mlč už,ty hade vem kamila za ruku a  bež na ně !pomen !!!!!!!!!!!!!!!! nezapomen napsat na HADY jedine do lodenice a nebo konečna Vaňov !!!!!!!!!!!!!!!!!! už čušaj .........

reagovat
Čtvrtek 10. července 2008 v 19:17 ® BlueShark
BlueShark

Vy jste ale :-)

Kdyby jste radeji chytali hady co ted berou jak… :-)

reagovat
Čtvrtek 10. července 2008 v 10:38 ® Tomash reakce na …
Tomash

Piranha : Kecáš tu üplný kydy, zasířáš ústecký fórum fotkama ze vzdálenejch končin a myslíš, ýe mě znáš – to mě sere. Jinak se z tvých příspěvků nepodělám, jen jsem tě upozornil, howgh

reagovat
Čtvrtek 10. července 2008 v 9:34 ® Piranha reakce na …
Piranha

monaster> ani ne kamo :-D byl si nekde.Doufam ze mi nechodis na flek :-D . Jinak tady se trosku vysralo pocasi ale na ryby mozna dobre, akorad ten zas… vitr to je sila tady.

reagovat
Čtvrtek 10. července 2008 v 9:33 ® Piranha reakce na …
Piranha

Nebud nafoukanej jaryne si delam prdel ne vole.Kdyz rejes ty je to v poradku ale jak si nekdo udela malou srandu s tebe tak se hned certis.Nebud jek zenska.Ja tu neznam lidi a delam si z nich srandu a kdo mne aspon trochu zna, vi ze uz takovej jsem a budu.

reagovat
Středa 9. července 2008 ve 23:48 ® Tomash reakce na …
Tomash

Piranha : Na to, že mě neznáš, máš celkem statečný kecy ty žvanile, neber si mě už prosím do huby, meleš strašný hovadiny. Bez legrace

reagovat
Středa 9. července 2008 ve 22:52 ® foks01
foks01

tak dnes se přišla vyfotit a následně vrátit jedna slečna

reagovat
foto/forum/2008/th-img4313.jpg
Středa 9. července 2008 ve 22:14 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: hele nesere Tě život ?.......

reagovat
Středa 9. července 2008 ve 21:46 ® pipa reakce na …
pipa

filip 111: jo bylo fajn… včera odskoušeny CHabařovicky ribičky !!! cca.10min po nahozu první rozjezd … a ja ho hned podělal :-(( ((( Kamoš dostal okouna… Tentokrat vyhrál … :-)) )))) jinak voda byla super …

reagovat
Středa 9. července 2008 ve 21:26 ® Piranha
Piranha

Za prve jsem na 100% vedel ze na labi tolik pstruhu za jeden den nejde proste ne, vim o duhoňovi 50 co vyndal kamos pred dvema lety. Za druhy Tomas je nejneuspesnejsi rybar po monasterovi co znam :-D a za treti kdyz jsem mimo usti tak ryby neberou :-D :D:D:D:D:D Peknej vecer z moravy :P

reagovat
Středa 9. července 2008 ve 21:26 ® filip111
filip111

pípa: máš soukromou zprávu.

Jinak jsem byl s Pípou na rybách, chytal jsem na Boloňku, Pípa na rybičku. Moc pěkný pochytáníčko, Pípa 1× Candát, já 3× cejn, 1 Tloušť a několik Plotiček.

reagovat
Středa 9. července 2008 ve 21:25 ® pipa
pipa

na Boloňku …??? :-)) ))

reagovat