Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 440.212 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 9. července 2008 ve 21:21 ® pipa reakce na …
-
:)))))))))))))))))) jestli to nebyli běhající Masaříci !!!!!!
reagovat)) Taky je vídam na Labi !!!! No někdy maj dost velkou honičku ::)))) .......
- Středa 9. července 2008 ve 21:01 ® filip111 reakce na …
-
já jsem chytil pod zdamadlama duháka na červa, je to cca 10let zpět. To jen pro upřesnění
reagovatměl 47cm možná se tam zatoulal, jen vyvracím tu větu, že tam žádní pstruzi nejsou. Jak jsem psal v mém starším příspěvku, na Labi člověk nikdy neví.
- Středa 9. července 2008 ve 20:55 ® Tomash
-
Vážení chytejáci. Je čas nalít si čistého vína. Za prvé jsem nechytil ani jednoho potočáka. Za druhé ponechané potočáky nachytalo celkem 5 lidí, které ani pořádně neznám, jen znám dobře Lojzu, který jednoho 50níka chytil a jeho kámoš, chytil druhého, většího 51cm. Oba si je ponechali – proč ne?! Za třetí jsme nechytali na Labi, ale na Ohři (Z kolektivní fotky je má ryba jen ten úhoř) A mně v hlavě utkvěla super myšlenka, udělat skupinové skupinové foto – mezitím kluci odřízli rybám hlavy – protože jsem vyjádřil přání pokusit se hlavy vypreparovat – pstruha jsem zkoušel jen jednou a to duháka 30cm… Fotku jsem vrhnul na chytej a čekal, kteří klávesoví chlapáci se do mě pustí a vyšlo to!
reagovatNemějte mi to za zlé, moc rád provokuju a jsem velice rád, že se našlo dost lidí, kteří mě prokoukli (viz např. toulovec) a dřív než začali zvracet do klávesnice a pranýřovat se zamysleli. Možná pochopili, že na Labi pod Střekovem není žádný pstruh, za to dneska jsem tam napočítal na obou březích 17 lovících rybářů – což je strašnej nářez! DOKONCE TAM I JEDEN MUŠIL! Mohlo mě to zabít, foťák jsem si vzal s sebou, bo jsem to čekal, ale bohužel se mi vybily baterky. Stálo mi to za to. Dokonce o masařovi Tomashovi, či dobytkovi Hampejzovi psal konkurenční MRK. Je vidět, že internet má neskutečnou sílu a je spousta lidí, kteří věří i neuvěřitelné. Tož teď se chlapi pochlapte!
- Středa 9. července 2008 ve 14:40 ® Tomash
-
Trubky, dal jsem foto, ať je na co kókat, kdo s tím má problém, ať pstruhům udělá pomníček, koho to třeba zajímá, ať si vezme mušák a zajde si pod střekovská zdymadla a taky chytí. Howgh
reagovat - Středa 9. července 2008 ve 13:23 ® farnas
-
to jo
reagovat - Středa 9. července 2008 ve 12:59 ® cormoran reakce na …
-
To víš, že by to šlo, museli by střílet uspávačkama
reagovat - Středa 9. července 2008 v 7:54 ® Piranha reakce na …
-
Ale nahodil Tomash aspon nejakou na chvilku zajimavou debatu.Pobavilo mne to docela. Jen bych chtel vedet jestli se da v myslivosti aplikovat take metoda chyt a pust
reagovat…Strel a pust by asi neslo
- Středa 9. července 2008 v 1:46 ® cormoran reakce na …
-
Lepší story bych si nevymyslel…škoda jich, ale ty už asi ukázali, co?
reagovat - Úterý 8. července 2008 ve 22:34 ® Piranha
-
Proc si urizl hlavu jen tem vetsim svinim, proc si nesejmul i ten ostatni plevel.U nas na biline nevime co s tim kurvy zerou nam kapry karasy a cejny a pak se chytaj jen tyhle devky ryby.To je to samy jako losos nebo siven, ty kurvy jak se dostanou do nejaky vody tak zdecimujou vsechny uslechtily ryby od cejna po sumecka nemluvě.Dobre si udelal.
reagovat:D:
- Úterý 8. července 2008 ve 20:32 ® monaster reakce na …
-
Tomash: pro ten výraz se nečerti. 6 ryb na tři lidi není zas tolik a je to vaše věc
reagovatale znám to tu tak aby zas nebyla bouře. mimochodem pstruha bych si taky dal
- Úterý 8. července 2008 ve 20:31 ® monaster reakce na …
-
lucioperce69: vím o tom svoje a to mi Tomash nic neříkal
jinak asi vážně masil Tomash. nechal si za hlavou rezervu na preparaci................
Tome: to patří do otázka selského rozumu ne?
reagovat - Úterý 8. července 2008 ve 14:52 ® lucioperce69 reakce na …
-
Tomash: fotomontáž
reagovat:D:D
- Úterý 8. července 2008 ve 14:31 ® Tomash
-
Dneska ráno neskutečná chytačka na Labi v Ústí pod Střekovem! Ráno přijel LojzaRybka a počapali jsme pár tloušťů a bolenů, pak LR řekl, že támhle sbírají pstruzi. Měli jsme z něj docela prču, ale když se vrátil od auta s mušákem, tak jsme mu skoro začali věřit. Na druhý nához chytil potočáka 51cm! Po 10min druhýho 50cm! Pak nám prut půjčil a postupně jsme si dwarf, Jana i já chytili několik pstruhů. Brali jsme jen ty přes 40cm – viz masaj foto. Ve chvíli, kdy si prut půjčila Jana, jsem šel chytat na rousnici unášenou proudem a povedl se had kolem 85cm viz foto
reagovat - Úterý 8. července 2008 ve 13:13 ® cormoran reakce na …
-
Taťko, já bych chtěl živou godzillu, šlo by to.
reagovat - Úterý 8. července 2008 v 8:06 ® Piranha
-
Zdar z moravy, ze ja jsem sem vubec jel, makam jak kokot, rybarit se tu neda a jeste k tomu nepotece tejden tepla voda v panelaku.Koukam ze mistni firmy se tady serou dlouho se vsim jako ten nas elektrikar na baraku.Porad se na neco nebo na nekoho ceka, hruza.Jinak jak je v UL.Po vcerejsim hnuj pocasi je tu zase pekne.Vecer si skocim na FARMU na granata.Jinak dneska vejlet do brna tak aspon sezenu holčině nejakej darek, chtela ziveho koně, ale jeste si to malinko rozmyslim
reagovat - Pondělí 7. července 2008 ve 22:01 ® farnas
-
nebyl jste ted nekdo na labi v Litomericich ja vubec newim jak dou candosi na labi nebyl jste nekdo na candosech.
reagovat - Pondělí 7. července 2008 ve 20:52 ® monaster reakce na …
-
Tomash: jedna trefa a jedna netrefa. nad zdymadla ano ale z druhý strany
reagovat - Pondělí 7. července 2008 v 18:04 ® Tomash
-
Piranha : Neřeš druhý
reagovatTam co chytal Pepaster a BS je skoro určitě nad Zdymadlama na střekovský straně Labe
- Pondělí 7. července 2008 v 9:46 ® Piranha
-
jasne ja vim ze honza si po sobe uklizi to jsem videl na vl. oci.Ja nechci zase nahazovat nejakej typ na hadkuy ale proste mne to trosku zarazilo vuci pipovi.Ja byl taky hovado a dobytek bral jsem co jsem chytl a pak jsem to nechtel kuchat a rozdaval bo se to vyhodilo.Ale chytej.cz meni lidi a pohled na rybareni jinym smerem a myslim si ze zmeni i pipu, jestli uz nezmenil.Ale jinak serem na to a bavme se o rybach.
BS: kde to bylo to misto na labi.na vanovsky strane nebo na brny.Byly by tam dobry ty zavody ne.
reagovat - Pondělí 7. července 2008 v 6:35 ® monaster reakce na …
-
piranha: víš že jsem pro každou špatnost. tak jednou můžem. jinak pokud vím Honzovi šlo o to po sobě ty plechovky od piva uklidit a to udělal. ale nechci se hádat o kravinách.je to forum o rybách
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 23:39 ® Piranha
-
Pan BS kritizoval pana pipu za to ze si vezme
k vode a sam poziva alkoholickych napoju.Nerozumim to. Lidove se takovemu chovani rika ze si nevidi do huby.Je to uplne normalni jit na ryby a dat si tam par pivek, obzvlaste kdyz se nocuje u vody.Samozrejme s mirou ale pokud uz jsem jednou vyslovil odpor ohledne alkoholu u vody tak sam nepiju. Je mi to uprime jedno BSka mam rad znam ho lip jak pipu ale bylo mi to trosku divny. Samozrejme odpovedi typu ze to
bylo nealkoholicky a ze ja jsem nikdy nic takovyho nerekl sdamozrejme neprijimam. Pekny dny preju a posilam pozdrav z Prostejova.
PS: doufam ze se vam aspon trochu libily fotky.Jinak na hladine u hraze se prohanely desitky peknejch amuru 70+ a videl jsem i hejno tolstolobuku 100– jak plavaly a zbiraly z hladiny.Tam jet tak uz vidim jak jetaham na mlaskacku. Jinak mam domluveno ze kdykoliv muzu prijet na rybacku a ubytovani zdarma mam u brachy k dispozici + 2 kamaradi.Co vy na to Hnojastere.
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 22:27 ® monaster reakce na …
-
jinak dneska nebýt dvou ouklejí bezryka. soutok a pak jeden flek o dost vejš. jen kamil bodoval jako vždy. had přes 80. jedinej můj úlovek kopřící Blueshark. jen dodatek: BS sundal fusky tak ryby se držely u druhýho břehu
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 22:19 ® monaster reakce na …
-
Piranha: je mi jedno jestli psa nebo bráchu. ale koukám že už máš bachor jako já
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 22:17 ® monaster
-
cormoran: díky zkusím
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 21:04 ® Piranha reakce na …
-
Kuncaku ty zoouši ty misto aby si tahal ryby z vody fotis kachnam prdele
- Neděle 6. července 2008 ve 20:40 ® Jarda carp
-
Stojáky úplně promarněný – myslel jsem ,že alespoň na řekách je to lepší,ale asi taky nic moc co ? Chtěl jsem jít dnes na Otakar ,ale skončil jsem na Kateřině.Dusno ,jako prase tak se modlim aby zapršelo .Místo ryb mi kachny ukazují zadnice…
reagovat - Neděle 6. července 2008 v 19:52 ® farnas
-
Ani jeden vedle rybar jednoho na kacenu 40 cm ale jinak nikdo z cely prehrady prochazeli jsme brehy a ptali se nic jedni kluci tam byli pres noc a taky nic na candose..
reagovat - Neděle 6. července 2008 v 18:07 ® Piranha
-
A nechci tu cist od rejpalu jako Monaster cormous aj. ze toho psa šukam!!
- Neděle 6. července 2008 v 18:05 ® Piranha
-
A dukaz ze nekecam.Rybari tam chodej.Ale nikdo nic nemel a ja nemel cajk abych jim ukazal jak se to dela.
reagovat - Neděle 6. července 2008 v 18:04 ® Piranha
-
Soukromy rybnik patrici vojenskym lesnikum, vjezd opet na povoleni armady.Lezi hned vedle chovneho.
reagovat