Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 440.210 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 6. července 2008 v 18:03 ® Piranha
-
Chovny rybnik ve vojenskem prostoru HAMRY.Vstup zakazan, pouze na povoleni.To mame, bracha je paragán.
reagovat - Neděle 6. července 2008 v 18:01 ® Piranha
-
Vytok z prehrady a zacatek reky Hloucely na mouchu idealka.
reagovat - Neděle 6. července 2008 v 18:00 ® Piranha
-
Já s bráchou a dobrman Amir
reagovatmuj spolecnik na noc
- Neděle 6. července 2008 v 17:59 ® Piranha
- reagovat
- Neděle 6. července 2008 v 17:58 ® Piranha
-
Na dlani
reagovat - Neděle 6. července 2008 v 17:58 ® Piranha
-
Cislo a míry
reagovat - Neděle 6. července 2008 v 17:57 ® Piranha
-
Tak hoši slíbený fotky.Dnes nedele a ta byla moje nepracovní tak jukejte co tu je.
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 14:16 ® cormoran reakce na …
-
Když klikneš na svůj nick, zobrazí se Ti tvůj profil a tam klikni na „moje fotografie“. Otevře se Ti seznam alb, který si založil a pod nima máš odkazy na editaci, vložení nových fotek apod…:)
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 13:26 ® monaster reakce na …
-
nevíte někdo jak z fotoalba vymažu fotku když je tam jedna 2×? dík
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 12:06 ® monaster reakce na …
-
Piranha: jen aby
reagovat - Neděle 6. července 2008 v 9:36 ® Piranha reakce na …
-
Monaster< pepo ja tu nejsem na dovoleny voe, ja tu delam brachovi barak.Uz tak jsem mu tady udelal veci nad limit jako ipu v celem baraku a asi jeste budu obezdivat nosny sloupy ze zeleza.Mam vodu a kanaldu hotovou jeste podlahovy topeni.Uz se nemuzu dockat az pritahnu.Vemu klacky a pujdu na svuj potrapit nejaky kapry a karasy. Jinak koukam ze tady moc nikdo nedava ulovky to nemate uspechy?Ono na druhou stranu v tom vedru.Jak je v UL tady v Prostejove byl celej tejden hyc mimo poslednich dvou dnu kdy po bource se trochu ochladilo a zacal fičet vicht.Ale jak ted koukam z okna tak zase bude hyc. Jinak dnes vypustim a jedu se podivat na Plumlovskou prehradu a poslu vam sem nejaky fotky s okoli.Tak zatim.
reagovat - Sobota 5. července 2008 ve 21:25 ® monaster reakce na …
-
dnes na dvě hodinky. ryby braly. tlouštíci, krásnej jesen kolem cca 50 se mi u břehu urval nádherně bojoval ale 0.12 nevydržela. jinak oukleje, ploťka atd. po jesenovi si ke mně sedl jeden z důchodců přímo podemně tak jsme šel dom
reagovat - Sobota 5. července 2008 v 17:58 ® farnas
-
jjo pujdete se nekdo podivat na LRU feeder Cr v Mlekojedech u Lovosic ja urcite
reagovat - Sobota 5. července 2008 v 17:54 ® cormoran reakce na …
-
To jste nevytáhli ani malýho candoše??
reagovat - Sobota 5. července 2008 v 17:52 ® farnas
-
Tak kluci byl jsem na tejden na Nechranicich a candaty ani jeden na rybicky nereagujou ale 3 kapri 20 bolenu na mlaskacku a na popa bolena nej 54cm stika60 jinak nic
reagovat - Sobota 5. července 2008 v 17:46 ® cormoran reakce na …
-
Pěkná:)
reagovat - Sobota 5. července 2008 v 15:34 ® olda
-
Dneska na Labi 1parma,tloušt,karas,kapr,cejn.plotka velký červi se osvědčily.
reagovat - Sobota 5. července 2008 v 8:17 ® monaster reakce na …
-
piranha? žádná hostovačka a úlovky z Moravy?
reagovat - Pátek 4. července 2008 ve 23:46 ® Piranha
-
Zdar kucí z moravy.Porad makame
reagovat - Pátek 4. července 2008 ve 22:09 ® olda
-
Držte mi palce zítra na ně razím už se nemohu dočkat feedr už vrtí špicí.
reagovat - Pátek 4. července 2008 v 18:51 ® Tomash
-
reagovat
- Pátek 4. července 2008 v 8:45 ® Piranha reakce na …
-
monastere pepo, kua jak nic pro mne bejt v UL tak tam jedu pro dalsi LCDéčko
reagovatJel bych ale feeder neni moje praktika a ani nemam klacky ale takova plavajda s houpajdou to je moje.
- Čtvrtek 3. července 2008 ve 21:43 ® monaster reakce na …
-
hm tak to nic pro mně. ještě pomalu nevím kudy se tam ta špička strká
reagovat - Čtvrtek 3. července 2008 ve 21:24 ® Prasek_2007
-
Pro případné zájemce: V sobotu a neděli jsou v Roudnici n/L feederové závody O pohár Kukajících Vlků.Přítomná bude komplet špička z MiČR a navíc asi 10 závodníků ze Slovenska.
reagovat - Čtvrtek 3. července 2008 ve 20:59 ® monaster reakce na …
-
tak pánové co je s váma? nechodíte na ryby nebo co?
reagovat - Čtvrtek 3. července 2008 v 7:39 ® foks01
-
Piranha-ten by s tebou zacvičil jak s hadrovou panenkou,klído ti pak ukažu kde sem ho viděl
reagovat - Středa 2. července 2008 ve 23:05 ® Piranha
-
foxiku ten bolínek ceka na mne az pritahnu z moravy
reagovat - Středa 2. července 2008 ve 22:05 ® monaster reakce na …
-
dneska minilov na cca 1,5 hoďky večer po práci. fotka je mázlá ale nechtěl jsem to mimino trápit dlouho. chyceni ještě dva podobné velikosti a 3 oukleje nej cca 15 cm. rohlík z večerky byl včechno jen ne čerstvý
reagovatna červíky jen ouklej. snad příště
- Středa 2. července 2008 ve 20:18 ® cormoran
-
foks: To jsi ale pro Tomashe mohl udělat…
reagovat - Středa 2. července 2008 v 19:00 ® olda
-
Dnes jsem zakoupil ve zverimexu nějaké červi asi 2–3cm velké v sobotu zkusím co na to půjde hlavně aby mi záběr nezlomil špici na feedru dám vědět co a jak.
reagovat