Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.309 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 2. července 2008 v 17:34 ® foks01
foks01

Tomash-nemeřil sem ho :-D

reagovat
Středa 2. července 2008 v 17:34 ® foks01
foks01

tady je ten okoun

reagovat
foto/forum/2008/th-img4258.jpg
Středa 2. července 2008 v 17:30 ® foks01
foks01

takže :-) -vstávačka ve 3 hodiny,kolem 3:45 nához na candáta na jednom stojáku u Zabrušan,pouze 3 zachvení špičky u feederu a ukousanej ocásek,kolem 6 hodiny odjezd na Bílinu do ustí,tam hned na první nához krásnej okyš,na Bílině stráveno cca 2 hodky,chyceno nespočet tlouštů na rotajdu,viděny parmy a jedna opravdu moc moc veliká,prošel sem zhruba 1 km,všude videt na dno a spousta krásnejch ryb,při prodírání porostem sem ztratil pean takže otočka v baumaxu a hura pod novy most,to už bylo tak po 10 h takže zázraky sem nečekal,chyceni 2 okouni a jesen,

videl sem obrovskeho bolena ..nekecam ten mel metr jak vyšitej néli víc ,strašná kláda…hezký den

reagovat
Středa 2. července 2008 v 1:26 ® Tomash
Tomash

foks : Určo písni, jak jsi dopad

reagovat
Úterý 1. července 2008 ve 22:50 ® monaster reakce na …
monaster

fks01: jj já loni okouna na lisovanej rohlík. svět je naruby

reagovat
Úterý 1. července 2008 ve 21:35 ® foks01
foks01

olda-taky sem zkoušel kopyta,jak bílé tak všelijaké a bolen nic,letos zatim jen jednoho bolena na rotačku na Ohři,dřív sem je tahal na malé stříbrné plandavky, ty jim moc chutnaly :-))

jinak dnes pochytáno nástražní sortiment a ráno ve 4 už nához na Labi na candáta pod novym mostem,tak sem zvědav,při chytání rybyček na housku i okounek tak se asi svět zbláznil:D

reagovat
Úterý 1. července 2008 v 18:18 ® olda
olda

foks 01:zkus bílý kopyto na něho někdy jdou jinak bolen je rozmazlenej pán proudu myslím já.

reagovat
Úterý 1. července 2008 v 16:56 ® BlueShark
BlueShark

Cau kluci.

Jak vsichni vite, plavana je vsemocna, jeste loni jsem poradne nebyl usazen mezi splavky. Ted uz se to lepsik a lepsi a skutecne jak nikdo nechyta nic, na splavek nachytam mraky. Deda byl dobrej, jak cumel :-) Jeseni sli a bylo kolem 50cm i. Nemam ted vubec cas , pracovni starosti a vedro. Zkusim zajit ve stvrtek pred praci.

Jinak koukam zue nikdo nic moc. :-(( Nebo spis ted nikdo moc nechyta. Az klesne tlak pujdou ryby zase lepe. Ted musim makat.

Krasny den vsem :-)

reagovat
Úterý 1. července 2008 v 7:28 ® foks01
foks01

monaster- s těma bolenama mě povídej,už sem chyt na twister ledaco ale bolena ještě ne,ty maj radši plech nebo wobler

reagovat
Pondělí 30. června 2008 ve 22:25 ® monaster reakce na …
monaster

bs: honzo čekám až sme naspeš rybky z neděle. od toho to tu je ne?

reagovat
Pondělí 30. června 2008 ve 21:03 ® monaster reakce na …
monaster

pípa: st ím s tebou souhlasím. včera jsem viděl nádhernej lov bolena. bomba. ale twistr nezabral.......ty ryby snad nevěděj že mám novej přívlačák !!!

reagovat
Pondělí 30. června 2008 v 18:59 ® pipa reakce na …
pipa

Tak opět nulka :-(( (( akorat me zvedli tlak !!! ty touživí bolenaci :-)) ) když me bouchaly 30 cenťaku od nohy :-)) )) no zvitězily !!!! + to teplo !!!! nevydržel sem :-)) ))

reagovat
Pondělí 30. června 2008 v 16:27 ® puch

Tomash:JJ ted pudu do kvinty

reagovat
Pondělí 30. června 2008 v 16:00 ® Piranha
Piranha

Zdar kucí tak jsem zdravej dorazil na prostejov.Kua ani poradnou vodu tady nema.Jen Plumlovskou prehradu, to by bylo neco pro kuncacka na akpry.Je pekna a vytejka z ni reka Hloučela to by bylo zase pošušňání pro mne. Jeste se ozvu draci.Jinak to vypada ze prijedu o hodne driv.A tim padem i budou co?Spravne kefalin.Budou zavody.

reagovat
Pondělí 30. června 2008 v 9:16 ® pipa reakce na …
pipa

Takže panačkove,nasadil sen disko prašky :-)) a jdu na to !!!! dnes to cejtim,bude krvava voda :-)) )))

reagovat
Pondělí 30. června 2008 v 7:28 ® foks01
foks01

candátek,okyš a pár neproměněnych záběrů..

reagovat
foto/forum/2008/th-img4243.jpg
Pondělí 30. června 2008 v 7:26 ® foks01
foks01

včerejší uvláčenej tloušt

reagovat
foto/forum/2008/th-img4242.jpg
Pondělí 30. června 2008 v 6:42 ® Piranha
Piranha

pipa ja bych jel kamo ale za chvilku odjizdim na 14 dni makat na moravu.Ale jak prijedu tak se ryby třeste :-D vlitnu na zerniseky na noc a udelam nejakyho luciopercu.Na sumejse mam zalusk zaky.Ale hlavne si chci udelat aspon malou dovolenou s manzelkou a malou,uz to slibuju mekolik let.A urcite se doresej ty zavody.Kdyz prijedu druv tak by se to konalo porad v ten den jak jsme se domluvily.Hodim č. účtu a nasypam to tam a pak udelam ten poharek.To se jeste domluvime.Budu vas sledovat z jinyho PC a neco pisnu tak zatim hoj a lovte, at mam na co koukat.

reagovat
Neděle 29. června 2008 ve 22:35 ® pipa reakce na …
pipa

jestli někdo chcete jit semnou,tak se přihlašte :-)) )

PS: Jinak v Kauflandu akce křesilka za 100 kč !!! na chlup ty samí v Petr.zdaru za 600 kč!!! jen asi 6ks zbejvalo …

reagovat
Neděle 29. června 2008 ve 22:32 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: dík. neměřeno :-)

reagovat
Neděle 29. června 2008 ve 22:31 ® pipa reakce na …
pipa

ale přišti patek si je v klidku vychutnam :-)) )) koupil sem noví křesilko a hodim to jen na rybindu !!!

reagovat
Neděle 29. června 2008 ve 22:28 ® pipa reakce na …
pipa

V sobotu sem byl až do pulnoci… sem sem zas toho propotil !!! toje nahovno !!! musim hlidat vercajk,ted se tam propada ten pisek !! a pak přišli huliči a ty musiš bejt vestřehu !!!

reagovat
Neděle 29. června 2008 ve 22:24 ® pipa reakce na …
pipa

monaster: nene v tom vedru by mě to zabylo !!! mě to tak sere že marodim s tim zasranym tlakem :-(( (

reagovat
Neděle 29. června 2008 ve 22:24 ® Tomash
Tomash

mona : Super jesen, kolik měl?

reagovat
Neděle 29. června 2008 ve 22:20 ® monaster reakce na …
monaster

pipa: klíd. však on napíše neboj. a pokud vím nechával tě na pokoji. tak nerej. neseděls naproti u benešáku? bylo něco?

reagovat
Neděle 29. června 2008 ve 22:03 ® pipa reakce na …
pipa

Pěkny rybindy … akorat mě trošku mrzi :-(( (( jak mě haní,ten naš velkej Šef … a pak nedokaže napsat něco z rybačky ??? nebo jestli ěště zbira muj bordel ??? :-)) )

reagovat
Neděle 29. června 2008 ve 20:20 ® monaster reakce na …
monaster

jinak Bs jednu za druhou. dědek co seděl vedle mně to nerozdejchal a šel domů. tady jedna z Honzovo ........

reagovat
foto/forum/2008/th-img4240.jpg
Neděle 29. června 2008 ve 20:18 ® monaster reakce na …
monaster

tak dneska zas po týdnu na rybách. na rybku ani na feeder nic. jeden záběr do prutu, vázka a nic. pak přišel BS přezbrojil jsme po jeho vzoru a tady je výsledek. k tomu pár větších ouklejí.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4239.jpg
Neděle 29. června 2008 v 18:34 ® pipa reakce na …
pipa

Olda: OK rad… no ja prej už sem taky dědek :-)) ) neznamese ? dej tel.č. a doh. PS: ale bacha žralok asi ti bude posilat sms.. a varovat tě :-)) ))

reagovat
Neděle 29. června 2008 v 18:26 ® olda
olda

Pipa:někdy se domluvíme jemi 57 takže dědek já jenom jestli chceš s dědkem chytat.Dneska jsem to prošel na vláčku od Svádova až do Valtířova 1 tloušt jinak ani drb strašně málo vody.

reagovat