Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 440.380 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 26. června 2008 v 19:23 ® Piranha reakce na …
-
chlapy 2.ho jedu pryc na 14 dnipocitam ze se vratim mezi 11–14tym a ten pohar mi neudela na pockani. jedine ze bych skocil zitra za tim chlapem a rekl at ho udela do 14teho a pokud by bylo malo zajemcu tak by se to rozpocitalo. Proto bych radeji aby se to udelalo koncem tydne.Nevim vubec jak dlouho to trva a jestli ma nejake zakazky dopredu coz asi jo.jak ja znam tadey jak to chodi tak to bude na posledni chvili.Lepsi je aby se to do urcenyho datumu zaplatilo aby ten clovek pak mel motivaci neucuknout a prisel.dam sem mejl na ten odpovi kazdej kdo bude chtit zavodit ja mu na zaklade prihlaseni a zadosti na mejl pridelim variabilni symbol aby bylo videt kdo zaplatil startovne a bude jasno mezi nama.Nema cenu to lamat pres koleno a pokud to potrva nejakej den navic tak se domluvime na jinym datu ale toho 17tyho je docela vrazednej termin
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 v 15:42 ® foks01
-
závody-hele s tím datumem bych moc nehybal,jednou je danej tak at to platí nebo to dopadne jak říka jardacarp,16.7 pro detail,nemam nic proti dat 200 kč ale vy to berete nejak moc vážne a zatím se tu vyjádřili tak max 4 lidi že jdou na 100%.
Brendy-nevěš hlavu,na Labi je to normal že budeš trhat,na feeder je nej plaž tam to celkem jde,jinak všude sou kameny .nejlepší je houpajda nebo plavačka,ale když už tak toužíš chytata na feeder tak zkus paternoster a místo krmelce dej broky,tolik to nevázne ale zas to není do velkého proudu.
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 v 15:05 ® Brendy
-
Koupil jsem si novej klacek (mosella centurion feeder 360) nadrženej jsem ho šel dnes zkusit pod novej most a velké zklamání, jenom jsem trhal, Měl jsem druhej prut na těžko ten mě stál 2 návazve i s olovem, a ten feeder škoda mluvit 3 krmrlce a průběžný olovo v hajzlu. Pak jsem si vzpoměl na článek na konkurenčním serveru, kde se autor zmiňuje, že feeder bez špičky jde použít jako vláčák. Zkusil jsem to a 2 pěkní okouni tak alspoň něco.
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 ve 12:35 ® Piranha reakce na …
-
ja mam dva ucty jeden je uplne volnej k nicemu bez poplatku jakoby soukromej a jeden mam podnikatelskej tam to nesmi jit.pak by jsme se domluvily a ja ho kazdymu ucastnikovi poslal na osobku.Vypis samozrejme stahnu z netu a kazdymu poslu aby bylo mezi piranhou a ostatnim plevelem jasno
Tome ok od rana do tech 12–13 by to bylo ok
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 ve 12:11 ® Jarda carp
-
Tomash: Jen malá oprava : Piranha ty závody vyhrál ,protože jsem tam nebyl Já .....
reagovat
S tím výběrem peněz dopředu to myslím ,ale vážně nejlépe v EUR…č.učtu – 1501731033/0800 : D - Čtvrtek 26. června 2008 ve 12:07 ® Tomash
-
Myslím, že by bylo ok, to pro začátek nekomplikovat a udělat jedno kolo od cca 5–6 do 12 a šmitec!
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 ve 12:02 ® Piranha reakce na …
-
mozna mas pravdu tome s tim ze jsem vyhral páč jste tam vy nebyly ale rikam ,,MOŽNÁ,,:d jinak by bylo dobry kyby e to konalo spis nejak koncem mesice cervenec jeste nevim jak budu dlouho pryc ale snad to stihnu.Muzene domluvit nahradni termin se kterym by kazdej pocital.A co takhle to udelat treba na dve kola.Nocni a ranni.Treba ted by bylo nocni kolo od treba 18 do 00 a druhy kolo by bylo od 14 do 19 treba.Body by se scitaly.
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 v 11:29 ® Tomash
-
Jinak pokud budou rybářské závody a kluci budou mít čas, mohu zaručit účast cormorana, dwarfa, lucioperce, LojzyRybky a mě na 100%. Musíme Piranhovi vysvětlit, proč, že to vlastně vyhrál ty Lovosický závody – jen díky tomu, že MY jsme nezávodili!
reagovatBlíží se konec června, bylo by celkem good nahodit termín + startovné atd.
- Čtvrtek 26. června 2008 v 11:17 ® Tomash
-
Piranha : Ty hovado! Co je na tom, co jsem napsal namyšlenýho? Pořád tu dokola omýláš tvůj jeden úspěch na závodech. Vyhrál jsi, ok, pogratuloval jsem, žádný problém, ale slyším to tady už asi po 50tým tak mi spíš přijdeš namyšlený ty. Navíc velice dobře znám Labe v Lovosicích – a vím, že tam voda téměř stojí! Tak co tu žvaníš o proudu? Pláž je skvělá v tom, že je tam písek, pohodlný chytání, vidíme na sebe, kecáme a je to pohodička. Když to chceš brát do důsledků – kde je jaký okolí, tak Labe je (např. proti Ohři) po celé své délce celkem hnusná břečka s hnusným okolím. Ale pro kluky, co jsou zvyklí chytat v Ústí, je to okolí už skoro normální. To je všechno, dokud jsi do teď nepochopil, o co mi jde a šlo, tak už to vzdávám. PS : Znovu sem píšu, že neseženeš místo se stejnými podmínkami pro víc lidí. Neseženeš a proto jsou taky ryb. závody, který se na Labi konaj max. na pláži, nebo v Lovosickým parku. Howgh PS 2 : Lojzo, proč tu veřejně vyprávíš naše největší tajemství? Slíbili jsme si přece, že to nikomu neřekneme!
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 v 11:05 ® Jarda carp
-
Monaster : Pepo ,na Glaseru mi synátor hodil na strom splávek .Tam ,kde jsme byly naposledy spolu a kde si seděl ty.Měl jsem ho 10 let a něco jsme spolu zažily.Kdyby se ti ho podařilo sundat,tak mi dej pls vědět.Mně se to nepovedlo a při lomcování s větví jsem zlomil i velmi kvalitní klukův prut úplně nový- Daiwa za 99kč od Vietnamce.
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 v 10:43 ® Kazan
-
Nechci vám do toho kecat hoši, ale co ke kotvě? Podnímky stejný pro všechny, auto můžete mít za zadkem, fišky tam jsou taky a putyku máte přes ulici
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 v 10:24 ® Jarda carp
-
o.k. hoši ,závody -proč ne…ale všechno tady to jsou jenom keci,.Pár let chodím k vodě a vím ,že když se s někým domluvím,že půjdem na ryby tak to z 80% nevyjde.Když se domluvím se třema lidma ,tak dva z nich nakonec nejdou.Já jsem vyjímka,když řeknu ,že jdu,tak bych musel mít zlomený obě nohy ,abych nepřišel (potvrdí monastr)…S těma penězma je to dobrý nápad ,protože ,jakmile někdo dá 200kč třeba startovný nebo na poháry to je jedno,to už je závazek a jeho účast bude zajištěna více než z 80%.
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 v 8:06 ® foks01
-
piranha-hele né že vybereš flek a budeš ho mít 2 dny předem prokrmenej
reagovat…a ješte Prášek slíbil učast
- Čtvrtek 26. června 2008 v 7:53 ® Piranha reakce na …
-
Lojza> ty si taky vul
reagovat:D:D:D soulozil
- Čtvrtek 26. června 2008 v 7:53 ® Piranha reakce na …
-
presne tak o tom mluvim.Nad zdymadlama jsou pekny lopatky cejni na masnaky a na zizalky se tam daj natahat sumci a obcas se splete sotva mirovej pionyr sumec.Ti je pak tahanice na 18ku
reagovatjinak kdybych pocital s lidma jamko BS, fox, lojza, monaster,ja,pecivál jarda,tomash a jestliu by prijel i farnas tak by to bylo pekny.Samozrejme vic lidi by bylo lepsich.Tomas by se mohl domluvit s luciem a ten by vzal cormouše. Pak by sme se fšecí zežralí někdé a bylo by
- Čtvrtek 26. června 2008 v 7:34 ® foks01
-
závody-souhlas s piraňou,já plaž taky teda nemusim(mimo zimu)taky bych šel třebas nad zdymadla tam nás může bejt třebas 100 a ješte zbyde místo a ryby tam jsou taky…
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 23:54 ® LojzaRybka
-
Tomash>hele joudo,nad zdymadlama,třeba kolem Prackovic jsou super fleky,neni problem vyválet místo pro několik lidí,všichni víme že máš k pláži velmi osobní vztah,vždyť jsi tam poprvé souložil.Ale teď doopravdy,Tome popřemejšlej,neni to ve městě je tam větší klídek a ryby jsou tam taky pěkný,už jsem tam párkrát chytal.
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 23:27 ® Piranha reakce na …
-
nebud namyslenej a urazlivej ty voe.Az bude usteckej cup, tak at je na plazi.Ja tu plaz proste nemam rad a to z nekolika duvodu.Za prdeli staveniste nebo proste hnus je to na pohled hnuj flek.Ja radeji kde je zeůlen a co se tyce tocaku nebo klidnych pasem tak bud v klidu znam plno mist.Este rekni ze chces aby ti ryby skakaly do vezirku samy a…
reagovat
A za 2. nikdo te tome preci nenuti aby si sel.Co se tice mne a ostatnich tak je mi to jedno pokud nechcete jit tak tak se na to vyseru taky a nema smysl si tady povidat vubec vo rybareni.Kdyz pujdes na normalni zavody tak si taky nereknes ze to chces mit na katerine bo neke na biline.Kdyby si vedel na jakym fofrproudu sme s monasem lovily pri tech uhorich tak by si utek.Nebud porad vysranej a poper se s tim ne.Ja sem se popral a vyhral a nemyslim si ze nahodou.
A navic uprostred plaze je vetsiu proud nez je treba v zalezlech.Vseci chodite porad na plaz tak koukejte poznat i vrsek, nebo se to muze udelat v nestemicich, tam je to na bolonku super sou tam tocaky voda skoro stoji a vracaky taky. Jak chcete je mi to jedno.Mate na to od pondelka 14 dni aby ste se rozmysleli jestli pujdete nebo ne.Ja urcim misto a pak si reknete. - Středa 25. června 2008 ve 22:57 ® Tomash reakce na …
-
Piranha : Nebuď roura. pláž je veliká a Ústecký tam přes léto nechodí. Nechci chytat na fleku, kde je tady točák, támhle mega proud a bude problém sehnat fér podmínky pro všechny. Chápeš? Pláž je jeden mega točák, kde může chytat i 50ka lidí a je to fér. Pokud to bude jinde než na pláži, tak HOVNO a já na to seru. Labe znám docela dobře a pochybuju, že by se mohly konat závody třeba na soutoku… Co na to ostatní?
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 22:22 ® Piranha reakce na …
-
olda>muze bejt jeste je pred nami rocniku.Proste letos labe 6–7 prite treba 4–5,3 nebo treba i ohre nebo stojak na houpacku neni marnej
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 21:56 ® LojzaRybka reakce na …
-
tomash>já chci taky na ryby
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 21:27 ® olda
-
Piranha:Pár míst Vanov,Valtířov,Sebuzín,Brná,před Děčínem rameno daleko ale dobré.
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 21:04 ® Piranha
-
prave tu onu plaz jsem chtel a chci uplne vypustit.Porad slysim jen plaz, plaz uz i od neusteckejch.Hovno, prd, pujdeme nekam nad zdymadla tam kam chodi malo lidi a kde to bude taky novinka, nebo to se snad bojis bojovat na neutralni pude?
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 20:50 ® Tomash reakce na …
-
Piranha – Všechny okiše, co se s nima „chlubím“ jsem fakt nesežral olda – Když rybář neporuší RŘ, tak ať se se sumcema třeba udusí. Může mě to nasrat, ale nemohu si na to stěžovat.
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 20:48 ® Tomash reakce na …
-
Piranha – ta pláž je na léto super – navíc tam v létě nikdo nechodí a na feeder a na houpajdu je tam super lapačka…
reagovat - Středa 25. června 2008 v 19:32 ® Piranha reakce na …
-
presne tak olda Tomash sezral taky vsechny ta kilovy okyše co se s nima chlubi v časáku
:D
Tome kdyby dal kazdej 150–200 tak za to poridim pohar putovni jeden za nej rybu neputovni a jeste nejaky veci za 2. 3. a mozna i na bramborovku by zbylo
reagovatZalezi kolik nas bude a dá.Závody bych udelal nekde kde jsem ani ja leta nebyl aby to bylo zajimavi prekvapujici a hlavne vyrovnany.Zavodni sumare udelam to je bez kecu a misto si bud vezme kazdej sam podle sebe nebo se ocisluje a vylosuje.Objedu nejakou cast labe a vyberu nejaky pekny klidny misto.
- Středa 25. června 2008 v 18:43 ® olda
-
já nikoho naštvat nechci já si ryby beru když mám chut jenom mi 3kusy připadají moc domluvil jsem.
reagovat - Středa 25. června 2008 v 18:30 ® Kubajs
-
olda:už mě tím nikdo nenaštve jelikož to patří k dnešnímu chytání ale zase kdo zná chytej a ostatní rybářské servery tak se po chvíli zdá moderní ryby pouštět.Jelikož když mi bylo do těch 11–12let tak jsem každýho kapra kterej měl míru bral jen pro radost abych byl doma obdivovanej a když jsem objevil chytej.cz a poznal jsem že rybaření není o tom ty ryby brát ale chytat a že když si každej vezme každfýho kapra domů pak nikdo nechytí nic.Ryby jim a rád ale už si vezmu jen 2–3okouny ročně ale klidně bych jim zavedl míru klidně i 30cm.Nesnáším keci že by si člověk nikdy nevzal rybu atd.to jsou právě ti největší masaři který si tady hrajou jak pouštěj metrovky a 20kg kapry a okouny kolem padesáti přitom když takovou rybu viděj ve vodě nepředstavujou si souboj s rybou ale jak asi bude ta ryba chtunat
reagovat - Středa 25. června 2008 v 18:19 ® olda
-
Tomash:Něco jsem zaslech 140–170cm mě je to líto 1 by stačil
reagovat - Středa 25. června 2008 v 18:11 ® ESKY
-
jj, byl jsem na Nechr. Farnasi, ve třech cca 100kaprů za týden, na nához s krmítkem, na boilies nebrali…
reagovat